Günlük Aşk Burç Yorumları 7 Mayıs 2022

7 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 7 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, tutkuların artıyor. Ve iyi, evcilleştirilemezler. Farkında olsanız da olmasanız da, güneş (aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı) ile kıvılcımlar saçan gezegen hükümdarınız Mars arasındaki günümüzün cıvıl cıvıl altmışlık konumu, kalpsizlere göre değil. . Bu, özellikle güneşin Toros’taki yolculuğunu ve şehvetli ikinci arzu evinizi düşündüğünüzde geçerlidir, bu yüzden elbette gidin ve sizin olanı alın. Ay aynı zamanda gösterişli Aslan burcuna girerek, aşkla ilgili flört eden beşinci evinize duygusal bir vurgu getirecek ve bu süreçte Merkür ile uyumlu hale gelecek. Sözlerin büyü.


Boğa Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, duygularınız değerli ve ifade etmeye değer. Ayın canlı Aslan’a ve dördüncü evinize, aile meselelerine ve iç temellere girmesiyle kesinlikle dikkate alınması gereken bir şey, ancak dahası var. Luna, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla Merkür ile uyumlu hale gelecek. Bu nedenle, elbette, gerçeğinizi söyleyin ve bunu yürekten yapmaktan korkmayın. Üstelik, bugün burcunuza enerji verip canlandırırken, güneş bugün Mars ile buluşacak, bu da aşk ve romantizm söz konusu olduğunda diğer ufukları keşfetmek için bilinçli bir çaba sarf ettiğiniz anlamına geliyor. Luna ayrıca baştan çıkarıcı gezegen hükümdarınız Venüs’ü üçgen yapacak. Çok güzel.


İkizler Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sinematik Aslan’a ve iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan meraklı üçüncü evinize girdikten sonra, yalnızca duygusal olarak daha dışavurumcu olmaya eğilimli olmakla kalmaz, aynı zamanda yaklaşımınıza daha fazla güvenirsiniz. İkizler, bir noktayı kanıtlamak için güç oyunlarından ve gururlu sözlerden uzak durun. Özellikle bekar ve romantizm arayanlarınız için sadece kur sürecini geciktirir. İyi haber şu ki, ay aynı zamanda baştan çıkarıcı Venüs ile (özgürlük seven onbirinci dernekler eviniz, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlük aracılığıyla) uyum sağlayacak ve karışıma bir heyecan ve kendiliğindenlik katmanı ekleyecek. Alışılmadık yolu denemekten ve denemekten korkmayın.


Yengeç Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, capcanlı Aslan’a ve bugün, konfor, finans ve değer sistemleriyle ilgili duyusal güdümlü ikinci evinize giriyor; bu, yalnızca her zamanki kadar kendinize güvenmekle kalmayıp, aynı zamanda öz bakımınıza da öncelik verdiğiniz anlamına geliyor. Kendini seçmende yanlış bir şey yok, Yengeç. Ay’ın baştan çıkarıcı Venüs’le üçgen açı yapmasıyla, itibarınız ve kamusal kişiliğiniz gibi profesyonel konularla meşgul olma ihtimaliniz var. Bu, aşk ilginize uygun olabilir veya olmayabilir, ancak bu gerçekten sizi ilgilendirmez. En iyi kısım? Güneş, sırayla genişleyen ve topluluktaki varlığınızı vurgulayan Mars ile buluşacak. Endişe etmeyin; uzaktan izleyecekler.


Aslan Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Parla, Leo. Kalbinizi özür dilemeden kolunuza taktığınızda başarılı olursunuz ve bugün de bir istisna değildir. Örneğin, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, ayın burcunuza geçişi, gösterişli olduğu kadar cesaret vericidir, bu da duygusal patlamalara ve genel olarak dışa dönüklüğe daha yatkın olduğunuz anlamına gelir. Luna ayrıca Koç’ta boğucu Venüs ile buluşacak (egzotik dokuzuncu macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge aracılığıyla), potansiyel olarak sizi dışarı çıkmaya ve aşk adına bir inanç sıçraması yapmaya cesaret edecek. Güneş (yöneticiniz) ayrıca Mars’a olan altmışlık açısını mükemmelleştirecektir, bu yüzden her zaman olduğu gibi bağırsaklarınızla hareket edin.


Başak Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yükünü kaldır ve güzellik uykunu yakala Başak. Bu, özellikle ayın Aslan’a geçişi ve rüya gibi onikinci kapanış eviniz, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar düşünüldüğünde geçerlidir. Bekar veya zaten alınmış, kendinize saklamanız ve bu zamanda iç gözlem yapma olasılığınız daha yüksektir – tabii ki bir sevgiliyle gizli bir randevuya düşkün değilseniz. Ne de olsa, ayın her gün Koç’taki Venüs ile bağlantı kurduğu, erotik sekizinci evinizin samimi birlikteliklerini göz kamaştıran bir durum değil. Baştan çıkarma, başkaları üzerindeki etkinizin farkında olmasanız bile, yetersiz bir ifadedir. Sen gerçek bir aşk iksirisin.


Terazi Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Topluluktaki ışıltılı varlığınız efervesan olduğu kadar çekici, Terazi. Ve şenlikli Aslan burcundaki ay, sosyal olarak bilinçli onbirinci dernekler, arkadaşlar ve bireysel özgürlük evinizde parıldadığında, gerçekleri inkar etmek mümkün değil: boğaz karizmanızı gözden kaçırmak zor, ama sevgiliniz/sevgiliniz buna sahip olmayacaktı. Diğer yol. Sosyal medyalarınızda gezinmek muhtemelen en sevdikleri eğlencedir ve Luna’nın bugün ilişki sektörünüz aracılığıyla Venüs (baştan çıkarıcı yöneticiniz) ile buluşacağı düşünülürse, şu anda onların sizin için şehvetli arzularını ehlileştirmenin bir yolu yok. Yine de, havasındaysanız, devam edin ve liderliği ele alın.


Akrep Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, sonuçtan yüzde 100 emin olmadığınız sürece, genellikle liderliği almaktan pek hoşlanmazsınız. Şey, hiçbir garantisi yok, biliyorsun. Her ne kadar bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, ayın Aslan’a kayması ve otoriter onuncu eviniz, aşk adına liderlik etmeniz için size ilham veren şey olabilir. Ayın, aynı zamanda, işle ilgili konulara ve günlük görevlere vurgu yapmaya devam eden, sorumlu günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili altıncı eviniz aracılığıyla, cüretkar Koç burcundaki baştan çıkarıcı Venüs ile uyum içinde olacağını unutmayın. Bunu söyledikten sonra, aşkı en ummadığın yerde bulabilirsin.


Yay Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay, bekar ya da alın, iyi haber şu ki, bugün en iyi hayatınızı yaşıyorsunuz. Ve yüksekte olduğunuzda, aynı enerjiyi kişisel hayatınıza geri çektiğiniz bir sır değil. Bunu söyledikten sonra, cinsel kimyayla ilgili sekizinci evinizi ve heyecan verici maceralarla dolu egzotik dokuzuncu evinizi harekete geçireceğinden, günümüzün baştan çıkarıcı ay-Venüs üçgenini kullanmaktan çekinmeyin. Daha da anlatmalı mıyım? Ayın aynı zamanda seks, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi de yönettiğini unutmayın, bu nedenle potansiyel olarak daha fazla bir şeye dönüşebileceğinden suları test etmekten korkmayın.


Oğlak Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İletişim ve bağlılık, aşk hayatınızda işleri bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olur, Oğlak. Bildiğiniz gibi, ay taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetir. Bununla birlikte, hayat dolu Aslan’a ve birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan erotik sekizinci evinize girecek ve bu da sırayla, samimi alışverişlerinizi çevreleyen temaları vurgulayacaktır. Luna ayrıca duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla baştan çıkarıcı Venüs ile uyum sağlayacak ve dinamiğe daha kişisel bir hava katacaktır. İşleri bir sonraki seviyeye taşımaya hazır mısınız? İstediğin her şeye sahip olabilirsin ama bu emek ister.


Kova Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün baharatlı astro-havası Kova altında “ben ve biz” temaları ön plana çıkıyor. Örneğin, ayın şehvetli Aslan’a geçişi ve uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz üzerine, Luna, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Koç’taki tatlı Venüs ile buluşacak. Baştan çıkarıcı ve çapkın af, bu sefer teslimatta cesur olduğunuz kadar eşit derecede etkileyicisiniz ve en iyi yanı? Sen de bölüme bakıyorsun. Luna ayrıca aşk ve tutkuyla ilgili beşinci eviniz aracılığıyla anlayışlı Merkür ile uyum sağlayacak, bu nedenle romantik arzularınızı dile getirmekten çekinmeyin.


Balık Burcu

7 Mayıs 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini sevme ritüellerine katılıyorsun ve kendinle vakit geçiriyorsun, Balık. Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizi besler, ancak Aslan’a ve rutinler, ritüeller ve hizmet eylemleriyle dolu altıncı evinize girecek. Ve ister bekar olun, ister sevgilinize aşık olun, Luna’nın baştan çıkarıcı Venüs ile uyumlu üçgeni (şehvetli ikinci eviniz, konfor, finans ve değer sistemleri aracılığıyla) sizi duygusal ihtiyaçlarınızdan şehvetli ihtiyaçlarınıza kadar her şeye öncelik vermeye teşvik ediyor. zevkler Henüz bilmiyorsan, buna değersin. Ve gerçeği söylemek gerekirse, tüm sevginizi ve enerjinizi kendinize geri vermek sizi daha da çekici kılıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.