Günlük Aşk Burç Yorumları 6 Mayıs 2022

6 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 6 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

6 Mayıs 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür, cilveli Venüs ile titreşmeye devam eder, bu da iletişim sektörünüzü harekete geçirir, tüm bunlar aşk tanrıçası kardinal ateşleriniz arasında göz kamaştırır. Sözlerini kullan, Koç. Sadece inanılmaz derecede çekici olmakla kalmıyor, aynı zamanda sandığınızdan daha ikna edici görünüyorsunuz. Sanki bu, kendinizi *hello* hissetmek için yeterli bir neden değilmiş gibi, güneş (aşkın beşinci evinin göksel hükümdarı), kızıl-sıcak gezegen hükümdarınız Mars’a 60 derece yaklaşıyor, bu da aynı derecede ilham verici olabilir. canlandırıcıdır. Belki ruhsal bir bakış açısından, Balık burcunda yüzmeye devam ederken, ancak her iki durumda da potansiyel talipler üzerinde oldukça etki bırakıyorsunuz.


Boğa Burcu

6 Mayıs 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sözlerin ruh halinden ağır, Boğa. Bu, özellikle ayın duygusal Yengeç’teki yolculuğu ve iletişim, düşünce süreci ve yakın çevre ile ilgili meraklı üçüncü eviniz düşünüldüğünde geçerlidir, ancak daha fazlası var. Kişinizle sesli olarak ifade etme ihtiyacını hissetmenin yanı sıra, Luna’nın kızıl-sıcak Mars’a olan üçgeni (özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlük yoluyla) potansiyel olarak grup dinamiklerini, özellikle de geçmişte yaşananları vurgulayabilir. kişisel hayatınızdaki etkisi. Belki de seçimlerinizi onaylamayan bir grup arkadaş ve/veya ailedir. İnandığın şeyi savunuyorsun ve bunu aşk adına yapıyorsun.


İkizler Burcu

6 Mayıs 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Esprili gezegen yöneticiniz Merkür burcunuzda gezinmeye ve onbirinci dernekler, topluluk ilişkileri ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla baştan çıkarıcı Venüs ile uyum sağlamaya devam ediyor. Sosyal medya üzerinden birinin DM’sine mi giriyorsun, İkizler? Sanal rotayı seçmiyorsanız, aşk ve romantizm konusunda bir arkadaşınızın arkadaşından haber alma şansınız vardır. Bu zamanda sosyalleşme ve flörtleşmeler de olasıdır, bu nedenle arkadaşlarınız aniden mutlu saatler için buluşmanızı isterse, yağmurluk istemeyin. Güneş de Mars’a yakın olacak, bu yüzden sezginizi takip edin.


Yengeç Burcu

6 Mayıs 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay burcunuzda gezinmeye devam ediyor, sizi içe getiriyor ve duygusal rahatınıza öncelik vermeniz için sizi teşvik ediyor. Aynı zamanda, egzotik dokuzuncu macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla go-getter Mars ile uyum sağlayacaktır. Yengeç, sezgisel olarak başka bir yere mi çekiliyorsun? Bu, sizden uzakta olan veya belki de farklı bir kültürel geçmişe sahip biri olabilir. İster tek ister alın, kesin olan bir şey var: inanç sistemleriniz değişiyor ve mevcut bağlantı(lar)ınızı etkiliyor. Üstelik güneş, Mars’a gitmek için tam altmışlık açıya yaklaşıyor, bu da ufkunuzu keşfetme zamanınızın geldiği anlamına geliyor.


Aslan Burcu

6 Mayıs 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş (göksel hükümdarınız), birleşme, paylaşılan kaynaklar, cinsel kimya ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Mars’a gitmek için tam altmışlık açısına yaklaşıyor. Leo, sevgilinle yasaklandın mı? İlişkinizin samimiyeti – ya da yokluğu – günümüzün astro-havası altında ön plana çıkıyor ve bu da size bağlantınız üzerinde çalışma ve daha da önemlisi tutkularınızı ifade etme fırsatı sunuyor. Ay Yengeç’te (engelleme, kapanma ve bağışlamayla ilgili onikinci eviniz) parıldadığında, aynı zamanda teslim olmaya ve geçmişi ait olduğu yerde bırakmaya teşvik edildiğinizi unutmayın.


Başak Burcu

6 Mayıs 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, duygusal Yengeç’te ve özgürlüğü seven on birinci dernekler, dostluk ve gelecek vizyonları evinizde gezinmeye devam ediyor. Yine de, süreçte bire bir ilişkilerden oluşan yedinci evinizden geçerek Mars’ı eş zamanlı olarak sekstil hareket ettirecek. Başak, geniş ağınızda bir aşk ilgisiyle bağlantı kurmanın yollarını mı arıyorsunuz? Bazılarınız strateji oluşturmayı bile seçebilir, böylece potansiyel bir talipliye kararlı veya dik başlı görünmeden yaklaşabilirsiniz, ne istediğinizi çok iyi bilseniz bile. Konuşkan gezegen yöneticiniz Merkür’ün bugün 60’ını büyüleyici Venüs’e göre mükemmelleştireceğini ve bu teklifi daha da cazip hale getireceğini unutmayın.


Terazi Burcu

6 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hassas Yengeç burcunda parıldayan ay ve otoriteye sahip onuncu eviniz ile, kariyer meselelerine duygusal olarak çekildiğinizi ve genel olarak liderliği ele geçirdiğinizi hissedebilirsiniz. Terazi, bu romantik bağlılık fikrine gönülsüz olduğunuz anlamına gelmez; bugün pratik konulara öncelik vermeyi seçiyorsunuz. Bu, özellikle ayın, rutin, sağlık ve dünyevi altıncı eviniz aracılığıyla Mars’a (taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evinizin göksel hükümdarı) üçgenini göz önünde bulundurduğunuzda doğrudur. Zaten eşleştiniz mi? Sevgilinle ayak işlerini yürütüyor ve sonrasında yemek için bir şeyler atıştırıyor musun? Bir randevuya benziyor.


Akrep Burcu

6 Mayıs 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, her şeyin bir yeri ve zamanı var ve bugün Plüton cazibesine hakim olamadığınız günlerden biri. Bekar veya çoktan alınmış, sadece aşk için risk almak için ilham almıyorsunuz, aynı zamanda yaklaşımınızla her zamanki gibi kendinden emin hissediyorsunuz. Örneğin, ay egzotik dokuzuncu macera evinizde gezinmeye devam ederken, Luna aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan beşinci eviniz aracılığıyla harekete geçiren Mars (geleneksel yöneticiniz) ile uyum sağlayacak. Kalbiniz istediğini istiyor ve bu tutkularınızı geliştirmek için yeterli bir neden değilmiş gibi, Merkür de bu süreçte Venüs ile buluşacak. Senin küstahlığın tavan yapıyor.


Yay Burcu

6 Mayıs 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay burcu, aşkta seçenekleriniz konusunda kendinizi parçalanmış hissediyorsanız, bu tesadüf değildir. Bakın, kız kardeşiniz ateş burcu Koç’unuz ve romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla tatlı Venüs’ün parıldamasına ek olarak, aşk gezegeni bugün yedinci anlaşma eviniz aracılığıyla İkizler’de Merkür’e altmışlık açı yapacaktır. taahhütler ve bire bir ilişkiler. Şu anda sevgi diliniz ve teslimatınız konusunda cüretkar olduğunuzdan, ekstra çapkın olduğunuzu söylemek yetersiz kalır. Üstelik Ay Yengeç burcuna geçmeden önce Mars ile uyumlu hale gelecek, bu nedenle duygularınız da tavan yapacak. Duygusal yakınlık için can atıyorsun. Bundan utanma.


Oğlak Burcu

6 Mayıs 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, bugün bir çürütmeyle gelse bile duygularını tartışmaktan korkma. Örneğin, Ay Yengeç’te ve anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizde gezinmeye devam ediyor, ancak iletişim sektörünüz aracılığıyla harekete geçirici Mars ile uyumlu hale gelecek. Bekar veya alıngan, duygularınız ve tutkularınız tavan yapıyor ama bunu zaten biliyorsunuz. Üstelik güneş, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizden ışıldarken, Mars’a tam altmışlık açısına yaklaşmaya başlayacak. Kalbinizi kolunuzda taşımak her zaman sizin beceriniz değildir, ancak her şeyin bir ilki vardır.


Kova Burcu

6 Mayıs 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, bireysel özgürlüğünüzün hayranı olmanıza rağmen, gerçekten değer verdiğiniz şeylere daha fazla zaman ve enerji harcamaya teşvik ediliyorsunuz. Tek veya önceden alınmış, bu özellikle ayın Yengeç’teki yolculuğunu (günlük ritüellerin altıncı eviniz, durum tespiti) ve istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleriniz aracılığıyla Balık’ta Mars ile titreşirken geçerlidir. Eğer “bir” ile birlikteyseniz, hiçbir yargıya varılmayacağından emin olabilirsiniz. Ve güneş Mars’a tam altmışlık yaklaştığından, bu zamanda eşinizin amaçlarına gelince de ekstra gözlemci oluyorsunuz.


Balık Burcu

6 Mayıs 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, duygusal Yengeç ve aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, ay, burcunuzdaki hareketli Mars ile uyumlu hale gelecek ve bu da şehvetli arzularınızdan arkanızdaki enerjiye kadar her şeyi yükseltecektir. benzersiz sevgi dili. Balık, ister bekar, ister romantik olarak bağlı olun, duygusal gerçekliğinizi ve bastırılmış tutkularınızı suçluluk, utanç veya korku olmadan kucaklamaya çağrılıyorsunuz. Üstelik, Merkür Venüs ile tam altmışlık açı yaptığına göre, kozmos, bağlantınızı bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olabileceğinden, sizi duygularınızı tartışmaya çağırıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.