Günlük Aşk Burç Yorumları 5 Mayıs 2022

5 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 5 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

5 Mayıs 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hatırlayacağınız gibi, güneş aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili beşinci evinizi yönetir. Yine de, bugün özgürlük seven Uranüs ile güçlerini birleştirecek ve karışıma biraz heyecan, kendiliğindenlik ve öngörülemez enerji katacak. Koç, gözlerini özel birine dikmiş olabilirsin, ancak bu titrek astro-havada duyguların değişmesi kaçınılmaz. Merkür ayrıca burcunuzdaki baştan çıkarıcı Venüs ile uyum sağlayacak, bu da romantik alışverişler ve sadece flört etmek için bir artı. Başka bir notta, ay, burcunuzda Venüs ve Chiron ile kare halindeyken, duygusal Yengeç’te dolaşacak. Konfor alanınızın dışına çıkmaya istekli misiniz?


Boğa Burcu

5 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Değişim burada ve bunu kemiklerinde hissedebilirsin, Boğa. Örneğin, bekar da olsanız da, bugünün elektrikli güneş-Uranüs kavuşumu dünyanızı sarsacak ve sizi durağan enerjilerden kurtaracak. Her ne kadar Merkür’ün göksel hükümdarınızla, Venüs’ün (kapanışla ilgili gizli on ikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla) ile olan tatlı sekstilini göz önünde bulundurduğunuzda, aşk hayatınızda ve kilometrelerce öteden meydana gelen dönüşümleri önceden görmüşsünüzdür. Ayın duygusal Yengeç’e ve iletişim sektörünüze geçişinde Luna’nın Venüs ve yaralı şifacı Chiron ile yüzleşeceğini unutmayın. Duygularınızla vokal olun.


İkizler Burcu

5 Mayıs 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, yeniye yer açmak için ilişkilerinizi ve hayatınızın diğer bölümlerini dönüştürmenin ortasındasınız. (İyi yol!) Tek veya tek, bu özellikle günümüzün güneş-Uranüs birleşimi düşünüldüğünde doğrudur, çünkü kapanış, rüyalar ve bilinçsiz kalıplardan oluşan onikinci evinizi kaplayacaktır. Neyi serbest bırakmaya hazırsın? Belki de büyümenizi engelleyen bilinçsiz bir kalıp ve/veya engellemedir. Her iki durumda da, iyi haber şu ki, bugünün astro-havası, arzuladığınız özgürlükten uzun vadeli bir şeye yol açabilecek ideal ilişkiye kadar her şeyi vurguluyor. Neyin geldiğine dikkat edin.


Yengeç Burcu

5 Mayıs 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç burcu, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, kozmos sizi aşk ve romantizm konularında tüm beklentilerinizi bırakmaya çağırıyor. Bu, özellikle günümüzün güneş ve elektrikli Uranüs arasındaki devrim niteliğindeki altmışlık açı göz önüne alındığında doğrudur, çünkü sosyal yaşamınızın temelinden geleceğe dair vizyonlarınıza kadar her şeyi sarsacaktır. Belki özel biriyle ilgili belirli bir resim çizdin, ama evren genellikle bizi hazırlıksız yakalar. Dahası, ay burcunuzda gezinmeye devam ettikçe, Venüs ve yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek, bu yüzden kendinizi statükodan ayırın.


Aslan Burcu

5 Mayıs 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geleneksel rotayı takip etmek istiyorsan, bugünün astro-hava durumu farklı olmak için yalvarırdı, Leo. Ne de olsa, güneşin dünyadaki onuncu otorite, miras ve itibar eviniz aracılığıyla asi Uranüs ile güçlerini birleştirmesi (bahsetmiyorum bile) her gün değildir. Belki de tercihlerinizi yetiştirilme tarzınıza dayandırıyorsunuz veya statükoyu düşünüyorsunuz. İyi haber şu ki, Merkür’ün tatlı altmışlığı ile baştan çıkarıcı Venüs sizi bilinmeyene doğru adım atmaya ve diğer ufukları keşfetmeye teşvik ediyor. Bazılarınız, sizi değerli zamanınıza ve enerjinize layık biriyle potansiyel olarak bağlayabilecek arkadaşlarla çifte flört etmeyi bile tercih edebilir.


Başak Burcu

5 Mayıs 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Planlar değişti mi Başak? Enerjinizi aşk ve romantizmle ilgili olarak yönlendirmiyorsanız, muhtemelen bunu yapmak için çağrılıyorsunuzdur. Örneğin, güneş bugün Toros burcundaki isyankar Uranüs ile kavuşum yapacak ve macera, yüksek öğrenim, uzun mesafeli yolculuklar ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu evinize beklenmedik değişiklikler ve atılımlar getirecek. Güneşin, bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli on ikinci evinizi yönettiğini unutmayın; bu, aniden kendiniz ve geçmiş ilişkileriniz hakkında bir aydınlanma yaşamadığınız sürece, perde arkasında stratejiler geliştiriyor olabileceğiniz anlamına gelir. Neyse ki, göksel yöneticiniz Merkür bugün Venüs ile uyumlu olacak, bu yüzden hamlenizi yapmaktan korkmayın.


Terazi Burcu

5 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, kozmos sizi en yüksek iyiliğinize hizmet etmeyen karışıklıklardan ve kalıntı enerjilerden kurtulmaya çağırıyor. Bu, özellikle günümüzün elektrikli güneşi-Uranüs’ü düşünüldüğünde doğrudur, çünkü takaslar, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinize temas edecek, ancak dahası var. Egzotik dokuzuncu macera evinizde dolaşırken, Merkür, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla göksel yöneticiniz Venüs ile uyum sağlayacaktır. Birine uzaktan aşık olmak? Sizi ilerlemeye iten şey bu mu?


Akrep Burcu

5 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, ister bekar, ister ezik, ister romantik bir şekilde bağlı olun, günümüzün elektrikli güneş-Uranüs kavuşumu, özellikle aşk, romantizm ve bire bir bağlantılar söz konusu olduğunda, sizi büyük olasılıkla hazırlıksız yakalayacaktır. Ay’ın duygusal Yengeç burcuna geçişinin ardından, Venüs ve yaralı şifacı Chiron ile karşı karşıya geleceği kabul edilir, bu da muhtemelen bu yeni başlangıcın lojistik yönü ile mücadele edebileceğiniz anlamına gelir. Söylemesi yapmaktan daha kolay, ama küçük şeyleri terletmemeye çalışın. Daha parlak bir notta, Merkür Venüs ile uyumlu olacak ve bu da size iletişimin anahtar olduğunu hatırlatacak. Bu zamanda sevgilinizle büyüleyici bir pow-wow da yaşayabilirsiniz.


Yay Burcu

5 Mayıs 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günlük yaşam tarzınızda devrim yaratıyorsunuz ve kişisel yaşamınızı olumsuz etkileyebilecek durgun enerjilerden kurtuluyorsunuz, Yay. Örneğin, güneş Uranüs ile güçlerini birleştirecek ve bu da günlük rutininizi ve üretkenlik seviyenizi değiştirecek. Belki de kendinize veya bir sevgilinin benzersiz alışkanlıklarına bakış açınıza daha fazla zaman ayırmak kadar basit bir şeydir. İyi haber şu ki, Merkür, aşk ilginizle iletişim kurmak için olumlu olan beşinci aşk eviniz aracılığıyla Venüs ile uyumlu hale gelecek.


Oğlak Burcu

5 Mayıs 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, gezegenler bugün küstahlaşıyor ve kişisel yaşamınız da bir istisna değil. Örneğin, güneş, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan flörtöz beşinci eviniz aracılığıyla asi Uranüs ile güçlerini birleştirecek ve bu, alışılmadık olduğu kadar kendiliğinden de olabilir. Her zamanki tipin olmayan birine aşık olmak? Ay, Venüs ve yaralı şifacı Chiron ile karşı karşıya gelirken, ilişki sektörünüzde parıldayacak, bu da bu romantik randevunun heyecanının mutlaka güvenli hissetmeyebileceği anlamına geliyor, ancak bu onu daha az cazip kılmıyor.


Kova Burcu

5 Mayıs 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, romantik bağlılık veya belki de ilginizi çeken biriyle çıkma fikri konusunda isteksiz değilsiniz. Aksine, içsel temeliniz günümüzün astro-havası altında değişken olabileceğinden, sadece kişisel meselelerle meşgulsünüz. Her ne kadar bu tam tersi olabilir, çünkü güneş (sözleşmeler, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinizin göksel hükümdarı) eviniz, aileniz ve eviniz ile ilgili dördüncü eviniz aracılığıyla modern yöneticiniz Uranüs ile güçlerini birleştirecek. en içteki duygular. Bununla birlikte, daha parlak bir notta, Merkür, romantik alışverişleriniz için bir artı olan büyüleyici Venüs ile uyumlu olacaktır.


Balık Burcu

5 Mayıs 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık, bugün bunalmış hissediyorsan ve/veya hazırlıksız yakalandıysan, karşı karşıya olduğun dikkat dağıtıcı şeyler yüzünden cesaretin kırılmasın. Bu, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizle ilgili merak uyandıran üçüncü evinizi sarsacağından, günümüzün heyecan verici güneş-Uranüs kavuşumu düşünüldüğünde özellikle doğrudur. Bu, eski bir sevgiliyle spontane bir karşılaşmadan beklenmedik bir fikir değişikliğine kadar her şey olabilir. Ayrıca, bazılarınız bir sevgiliye duygularınız konusunda açık olmaya karar verebilir ve bu onları hazırlıksız yakalayabilir. Bu arada Luna, Venüs ve yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek ve sizi kalpten takip etmeye ve konuşmaya zorlayacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.