Günlük Aşk Burç Yorumları 4 Mayıs 2022

4 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 4 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

4 Mayıs 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Havada bir şey var, Koç. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, inkar edemeyeceğiniz bir elektrik var ve bunların hepsi, kızgın gezegen hükümdarınız Mars ve asi Uranüs arasındaki günümüzün cızırdayan altmışlık açısı sayesinde. Bekar? Ne kadar düzensiz, kendiliğinden ve alışılmadık olursa o kadar iyi. Başka bir notta, güneş (aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı) aynı zamanda beklenmedik gelişmelere yol açabilecek değişim yaratıcısı Uranüs ile güçlerini birleştirecek. Bu, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla gerçekleşeceğinden, yeni bir aşk sizi şaşırtıcı bir şekilde heyecanlandırabilir – ancak yalnızca ona açıksanız.


Boğa Burcu

4 Mayıs 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini ortaya koymaktan korkma, Boğa. Değişim burada, bu yüzden arzularınızı bastırmanın bir anlamı yok. Ayrıca, günümüzün elektrikli Mars-Uranüs altmışlığı, özgürlüğü seven on birinci toplum meseleleri evinizi ateşleyecek, tüm bunlar Uranüs benlik duygunuzda devrim yaratacak. Bekar veya alınmış, bu yüz yüze veya sosyal medya aracılığıyla olabilir, bu yüzden kendinizi durgun tutmayın. Evren sizi monotonluktan kurtulmaya ve ufkunuzu keşfetmeye çağırıyor. Dahası, Merkür’ün İkizler’deki yolculuğunun ortasında (kararlılık arayan ikinci değer sistemleri eviniz), haberci gezegen, bakış açınızı temellendirmenize ve öz değerinize sahip çıkmanıza yardımcı olan Satürn ile uyumlu hale gelecek.


İkizler Burcu

4 Mayıs 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bilgili gezegen yöneticiniz Merkür, bugün Satürn ile uyum sağlayacak ve aşk hayatınızdaki bir sonraki adımınız olan İkizler hakkında netlik ve bakış açısı getirecek. Her ne kadar burcunuzda meraklı gezegen hükümdarınız Merkür’e sahip olsanız da (ki bu her zaman iletişim için bir artıdır), halihazırda gerileme öncesi gölge aşamasındadır, bu da yakın gelecekte mevcut durumları tekrar gözden geçirmeniz gerektiği anlamına gelir. Bunu söyledikten sonra, konuşmalarınızda ve alışverişlerinizde anlayışlı olmak önemlidir, çünkü bunlar muhtemelen yeniden yüzeye çıkacak ve süreçte tamamen farklı bir bakış açısı getirecektir. Dahası, Mars bugün Uranüs’ü altmış açı yapacak ve dinamiğe biraz elektriksel kendiliğindenlik katacak; onunla çalışabilirsin.


Yengeç Burcu

4 Mayıs 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, İkizler’de ve kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle ilgili on ikinci eviniz ile sona ermeden önce, Luna gizemli Neptün ile yüzleşecek ve bu da sizin hayallerinizle ilgili kafa karışıklığı ve genel bir muğlaklık yaratabilecektir. gelecek. Stres yapma, Kanser. Hiçbir şey taşa oturtulmaz, bu yüzden acele etmeyin. Ayrıca, Merkür’ün bilinçsiz kalıplarla ilgili on ikinci evinizdeki yolculuğunun ortasında, haberci tanrı, seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Satürn ile uyumlu hale gelecektir. Başka bir deyişle, şu anda bağlantınız hakkında önemli bir netlik kazanıyorsunuz, bu yüzden dikkat edin.


Aslan Burcu

4 Mayıs 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aslan, Ay İkizler burcunda ve toplumla ilgili on birinci evinizde sona ermeden önce, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Neptün ile karşı karşıya gelecek. Bekar veya alıngan, ufkunuzu keşfetme arzusu ile belirli bir durumda kesin sınırlar koyma arzusu arasında parçalanmış hissedebilirsiniz. Daha parlak bir notta, ay, uyum arayan yedinci eviniz, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla ciddi Satürn ile uyum içinde olacak ve bu, bağlantıları sağlamlaştırmak ve vizyonunuzu temellendirmek için her zaman bir artıdır. Belki de aşkınla uzun zamandır gecikmiş bir konuşmadır.


Başak Burcu

4 Mayıs 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir Başak olduğunuzda duymak isteyeceğiniz en son şey “beklenmeyeni bekleyin”dir, ancak bugünün astro-havası özgürleştirici olduğu kadar spontanedir. Örneğin, Mars’ın Balık’taki yolculuğunun ortasında (yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz), kızıl gezegen (genişleyen dokuzuncu macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla) özgürlüğü seven Uranüs ile uyumlu hale gelecektir. sırayla, yani bire bir ilişkiler söz konusu olduğunda, sizi yepyeni bir dünyaya fırlatabilir. Örneğin, aşka ve romantizme belirli bir gözlük camından bakıyorsanız, bu yeni yolculuk/bağlantı zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu zenginleştirebilir.


Terazi Burcu

4 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınıza farklı bir çift mercekle bakmanız için teşvik ediliyorsunuz, Terazi. Bu, özellikle Ay’ın İkizler’deki yolculuğu düşünüldüğünde geçerlidir, ancak dahası da var. Luna, Satürn ile uyum sağlarken Neptün ile karşı karşıya gelecek; bu muhtemelen her şeyi net olarak görmediğiniz alanları vurgulayacaktır, bu nedenle açık fikirli olduğunuzdan emin olun. Başka bir notta, go-getter Mars (önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı), samimi birlikteliklerinizden cinsel içgüdülerinize kadar her şeyi güçlendirerek, özgürlüğü seven Uranüs ile uyum sağlayacak. Titriyorsun, ama aynı zamanda süreçte birkaç değişiklik yapıyorsun.


Akrep Burcu

4 Mayıs 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Durumunuz hakkında kararsız hissediyorsanız, cesaretiniz kırılmasın Akrep. Sonuçta, kararsız İkizler ayı, samimi sekizinci birleşme evinizi aydınlatmaya devam ediyor, ancak bugün romantik aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme beşinci eviniz aracılığıyla rüya gibi Neptün ile karşı karşıya gelecek. Sohbetler muhtemelen sizi birden fazla şekilde uyarıyor, ancak aynı şekilde, bir yanılsamaya düşmek yerine ayırt ediyorsunuz. Bununla birlikte, beşinci aşk evinizi işgal eden göksel enerji göz önüne alındığında, bu anın tadını çıkaramayacağınız anlamına gelmez. Şimdilik bir şeyler hissedin.


Yay Burcu

4 Mayıs 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna (boğucu sekizinci evinizin göksel hükümdarı) İkizler’de dolaşmaya devam ediyor ve taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve önemli diğer ev, bu da muhtemelen ilişki temalarına normalden daha fazla duygusal yatırım yaptığınız anlamına geliyor. Dahası, Ay, kafa karışıklığı ve genel huzursuzluk duygularını tetikleyebilecek, anlaşılması zor Neptün ile karşı karşıya gelecek. Yay, duygusal olarak yüklü konuşmaların hayranı olmayabilirsiniz, ancak günümüzün sisli astro-havasında bir şeyler yeniden yüzeye çıkmak zorunda. Hafifçe yürü.


Oğlak Burcu

4 Mayıs 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, konu aşk ve romantizm söz konusu olduğunda genellikle daha geleneksel fikirlisiniz, ancak günümüzün cıvıl cıvıl Mars-Uranüs altmışlığı farklı olmaya başlayacak. Örneğin, harekete geçiren Mars, meraklı üçüncü iletişim evinizi ateşlemeye devam ediyor, ancak aynı anda beşinci eviniz aracılığıyla elektrik Uranüs ile bağlantı kuracak. aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme. Bu, romantizme yaklaşma şeklinizden ara sıra gelen aşk mesajlarına kadar her şey olabilir. Bununla birlikte, Luna’nın Neptün’e kare açı yapması, kafa karışıklığı duygularını tetiklemeye mahkumdur, ancak yalnızca şeyleri gereğinden fazla düşünürseniz. Anahtar, kendinize ve özel birine karşı özgün olmaktır.


Kova Burcu

4 Mayıs 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, Luna İkizler’de (sevgi, tutku, zevk ve kendini ifade etmeyle ilgili beşinci eviniz) sona ermeden önce, istikrar arayan ikinci konfor, para, özsaygı ve değer eviniz aracılığıyla anlaşılması zor Neptün ile karşı karşıya gelecek. sistemler. Bununla birlikte, değerinizi sorgulamaya ve güvensizlik duygularını yaşamaya daha yatkınsınız. Ancak bunların hepsinin bir illüzyon olduğunu bilmek önemlidir. Daha parlak bir notta, bugünün elektrikli Mars-Uranüs altmışlığı, beklenmedik olduğu kadar özgürleştirici de olabilen temelinizi sarsacak. Özgürlük arzunuz konusunda kendinize karşı dürüst olmak anahtardır.


Balık Burcu

4 Mayıs 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinizi ve duygularınızı bugün, özellikle potansiyel bir aşk ilgisine yaklaşmadan önce topraklamak önemlidir. Başka bir deyişle, burcunuzda Ay karesi Neptün ile ilgili şeyleri sorgulama olasılığınız daha yüksek. Yine de, aynı şekilde, Luna’nın Satürn ile üçgen açısı, benlik duygunuz etrafında dönen temaları kristalize etmenize ve sağlamlaştırmanıza yardımcı oluyor. Bu bağlantıdan gerçekten ne istiyorsun? Belki hala kendin üzerinde çalışıyorsun ve sorun değil. Başka bir notta, harekete geçiren Mars, özgürlük seven Uranüs ile uyumlu olacak ve romantik alışverişlerinize bir heyecan, kendiliğindenlik ve öngörülemezlik katmanı ekleyecektir. Asla asla deme, Balık.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.