Günlük Aşk Burç Yorumları 28 Mayıs 2022

28 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 28 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlham ve coşkuyla sarsılıyorsun, Koç. Venüs’ün burcunuzda parıldayan son günü olmasına rağmen, ay kavuşum asi Uranüs, sizi durgun tutan enerjilerden kurtulmak için ihtiyacınız olan her şeydir. Belki de beklentilerinizi karşılamayan birinin peşindeydiniz ve/veya ona yatırım yapıyorsunuz. Durum ne olursa olsun, Venüs’ün istikrar arayan hükümdarlık burcuna (Boğa) geçişi, ilişki dinamiklerinize bir duygusallık ve hoşgörü katmanı ekler, bu yüzden enerjiyi akıllıca kullandığınızdan emin olun. Kızgın gezegen hükümdarınız Mars da burcunuzda gelişiyor. Ve tango için iki kişi gerekir.


Boğa Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evrende güzel bir gün ve bu muhtemelen zodyakın geri kalanını etkileyecek olsa da, birkaç avantajın da içindesiniz, Boğa. Her şeyden önce, ay bugün burcunuzda özgürlüğü seven Uranüs ile kavuşacak, bu da kendiliğinden olduğu kadar ilham verici de olabilir. Elbette, beklenmedik değişikliklerden pek hoşlanmıyorsunuz, ancak gezegen yöneticiniz Venüs’ün bugün burcunuzda göz kamaştırıcı ilk çıkışını yapacağını göz önünde bulundurursak, bu ani sarsıntı oldukça olumlu olabilir. Merkür’ün haritanızda hala geri harekette olduğunu unutmayın, bu yüzden en iyi yaptığınız şeyi yapın ve yavaş ve istikrarlı ilerleyin.


İkizler Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yükünü kaldır, İkizler. Her ne kadar ayın bugün düzensiz Uranüs’e yakınlığı göz önüne alındığında, rahatlama şansını söylemek yapmaktan daha kolay olacaktır. Yine de, bu göksel bedenlerin her ikisi de kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve bilinçsiz kalıplarınızdan parıldadığında, kendinize saklamanız daha olasıdır, böylece rahatlayabilir ve enerjinizi yeniden doldurabilirsiniz. Daha baştan çıkarıcı bir notta, Venüs bugün aynı zamanda romantizm, zevk ve genel güvenlik duygunuzu çevreleyen temaları otomatik olarak tamamlayan Boğa burcunda da çıkış yapacak. Bunu söyledikten sonra, yatırım yapıp yapmamayı düşündüğünüz bir kişi ve/veya bağlantı hakkında daha fazla netlik kazanmaya başlayabilirsiniz.


Yengeç Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayatımızda değişmeyen tek şey değişimdir, Yengeç. Ve ister bekar, ister romantik bir ilişki içinde olun, ayın özgürlük seven Uranüs’e yakınlığı (onbirinci dernek eviniz, topluluk ilişkileri ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla) potansiyel olarak her türden kurtulma dürtüsünü tetikleyebilir. hapsi, yani içinizde zaten bağlı olan veya belki de bir toplumsal yapının parçası olanlarınız. Bununla birlikte, daha parlak bir notta, baştan çıkarıcı Venüs’ün Boğa’da ve haritanızın bu sosyal açıdan bilinçli alanında çıkış yapmasıyla, aşk, şehvet ve romantizmle karşılaşmanız da daha olasıdır.


Aslan Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Asi mi hissediyorsun, Leo? Ay, özgürlüğü seven Uranüs’ün yakınında otururken, kontrolü ele alma şeklinizden aşk bölümündeki geleneklerinize kadar her şey etrafınızdaki insanları hazırlıksız yakalayacaktır. Olduğu gibi, Mars ayrıca Koç’ta ve macera, bilgelik ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla cızırdamakta, bu da sizi bir deneyim için doyumsuz olduğunuz kadar cüretkar da kılmaktadır. Akıllıca kullanılırsa aşka ve romantizme yaklaşımınız olumlu yönde değişebilir.


Başak Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Doğru niyetle her şey mümkün, Başak. Tüm can sıkıcı detayları ve karmaşık lojistikleri bir arada tutmakla ün salmış olsanız da, şu anda konfor alanınızın dışına çıkmaya davet ediliyorsunuz. Bekar? Farklı bir kültürel geçmişe sahip birine aşık olabilir veya belki de bir sonraki adımlarınızı romantik bir ilgiyle uzaktan planlayabilirsiniz. İyi haber şu ki, bir tedavi içindesiniz. Görüyorsunuz, ay bugün Uranüs ile kavuşum yapacak, bu da sırayla inanç sistemlerinizi aydınlatacak ve devrim yaratacak, ancak dahası var. Leydi Venüs ayrıca her zaman iyi bir şey olan ev burcu Boğa’ya geri dönecek.


Terazi Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şehvetli zevklerinin tadını çıkar, Terazi. Ve bir sonraki seviyeye romantik bir bağlantı kurmayı düşünüyorsan, bu zamanda önemli miktarda netlik kazanabilirsin. Örneğin, seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile güçlerini birleştiren Ay’a ek olarak, bağlantınıza beklenmedik bir değişiklik ve/veya sarsıntı getiriyor, göksel yöneticiniz Venüs, Ayrıca, grafiğinizin bu alanı aracılığıyla Boğa’da (yüce olduğu yer) ilk çıkışını yapacak. Romantik yatırımlarınızı çevreleyen temalar ve bağlantınızın “fiziksel” yanı bu süre zarfında oldukça öne çıkacak.


Akrep Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişki sektörünüzde işler sıkıcı geliyorsa, bir tedavi içindesiniz, Akrep. Yeni başlayanlar için, ay bugün Boğa burcunda özgürlüğü seven Uranüs ile güçlerini birleştirecek, bu da beklenmedik sarsıntılar yaşamanız ve/veya sizi durgun tutan bir bağlantıdan kurtulma arzusu yaşamanız anlamına geliyor. Ancak bazılarınız, alışılmamış yöntemlere veya belki de her zamanki tipiniz olmayan birine ilgi duyabilir. En iyi kısım? Lady Venüs, bugün aynı anda bolluk, duygusallık ve istikrar getiren ev burcu Boğa aracılığıyla ilk kez sahneye çıkacak.


Yay Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En iyi yaptığın şeyi yap, Yay: akışa devam et ve her deneyimden en iyi şekilde yararlan. Bu özellikle, rutin olarak seven günlük ritüelleriniz, durum tespiti ve bugünkü hizmet eylemleriniz aracılığıyla ayın düzensiz Uranüs’e olan yakınlığı düşünüldüğünde doğrudur, çünkü potansiyel olarak raydan çıkabilecek kaçınılmaz değişiklikler ve/veya kaos şansını artıracaktır. senin planların. Bunu söyledikten sonra, ay aynı zamanda sekizinci samimi birliktelik evinizi de yönetir, bu nedenle en iyi seçeneğiniz kendinizi (veya ilişkinizi) herhangi bir sonuca bağlamamaktır. Geldiği gibi al; Zaten Venüs yakında işleri tatlandıracak.


Oğlak Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sürpriz sürpriz. Gerçek bazen sokar, Oğlak. Her zaman olumsuz bir iğne olmak zorunda değil. Ancak bu durumda, şok edici bir vızıltı daha çok buna benziyor. Sonuçta, ay (ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı) bugün düzensiz Uranüs ile kavuşumdayken, birine karşı hisleriniz sizi kolayca hazırlıksız yakalayabilir. Film benzeri bir aydınlanma gibi, romantik bir ilgiye olan arzularınız, alışılmadık oldukları kadar şaşırtıcı da olabilir. En iyi kısım? Venüs de bugün Boğa burcuna ve haritanızın bu bölgesine girecek. Günü yakala.


Kova Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Eksantrik alanlarda gelişiyorsun ama aynı zamanda özgürlüğüne de çok düşkünsün Kova. Bekar, aşık veya zaten romantik bir ilişki içinde olsanız da, bağımsızlığınızı ve alışılmadık yollarınızı göstermenize izin veren bağlantılara yatırım yapmanız önemlidir. Bunu söyledikten sonra, ay bugün modern yöneticiniz Uranüs ile kavuşum yapacak ve bu da duygusal istikrarınızdan en içteki duygularınıza kadar her şey söz konusu olduğunda değişim için bir katalizör görevi görecek. Kabul, bağlantınızın başlangıç ​​aşamalarında olabilirsiniz, ancak bir şeyler vermek zorunda. Kişisel sınırlarınıza saygı gösterin.


Balık Burcu

28 Mayıs 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Eureka anları en sevdiğiniz anlardır, bu yüzden aşk da karışıma dahil olduğunda neler olduğunu hayal edebilirsiniz. Uzaktan birine aşık olmak, Balık? Ay bugün Boğa burcunda Uranüs ile kavuşum yapacak, yakın çevrenizden romantik alışverişlerinize kadar her şeye kendiliğindenlik ve beklenmedik değişiklikler getirecek, bu nedenle en iyi seçeneğiniz bu zamanda açık fikirli olmak. Ayrıca, baştan çıkarıcı Venüs, bugün hayatınızın bu alanına uyum ve şehvet getirerek Boğa burcunda göz kamaştırıcı ilk çıkışını yapacak. Bunu söyledikten sonra, akıllıca yatırımlar yaptığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.