Günlük Aşk Burç Yorumları 27 Mayıs 2022

27 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 27 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

27 Mayıs 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün astro havasının boğucu olduğunu söylemek yetersiz kalır, Koç. Ve ister bekar, ister romantik bir ilişki içinde olun, bu sizin için özellikle önemlidir ve işte nedeni budur. Ekstra çapkın ve arzu edilir mi hissediyorsunuz? Tatlı Venüs’ün burcunuzda parıldadığı her gün değildir, bu yüzden bu lezzetli özün tadını çıkarmadıysanız, bunu yapmaya başlamanız için bu sizin işaretiniz. Ayın Venüs tarafından yönetilen bir burçta girmesine ek olarak, konfor, finans ve değer sistemleriyle ilgili şehvetli ikinci evinizden bahsetmeye gerek yok, Venüs (sizin burcunuzda) gölgeli Plüton ile karşı karşıya gelecek. Bu sadece işleri yoğunlaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda tabu arzularınızı da giderecektir.


Boğa Burcu

27 Mayıs 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Burada *gerçekten* neler oluyor, Boğa? Kedi dilini mi kaptı? Arzularınız söz konusu olduğunda daha fazla ses çıkarmakta zorlanıyorsanız, endişelenmeyin. Merkür, şehvetle yönlendirilen ikinci konfor, değerler ve güvenlik duygunuzdan geriye doğru hareket ediyor, bu yüzden bazı şeyleri düşünmekten çekiniyor ama yine de emin değilsiniz. Daha da önemlisi, göksel hükümdarınız Venüs, gizli onikinci evinizin gözlerini kamaştırmaya devam ediyor, bu da kendinize daha fazla hakim olmanız ve belki de sahne arkasında romantik randevulara dalmanız anlamına geliyor. İşte işin ilginçleştiği yer; Venüs, aşk hikayenizin karanlık tarafını vurgulayarak gölgeli Pluto’yu (ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı) kare yapacak.


İkizler Burcu

27 Mayıs 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İyi tarafından bak İkizler. Merkür gerilemesinin yadsınamaz etkilerine rağmen, bu, bazı şeyleri yansıtmanız için mükemmel bir fırsat. Her ne kadar kendinize saklamak için elinizden gelen her şeyi yapıyor olsanız da, bugünün astro-hava durumu farklılaşmak için yalvarıyor. Genişletilmiş ağınızdaki biri son zamanlarda ilginizi çekti mi? Onu bükmeyin; Venüs toplumla ilgili onbirinci evinizde göz kamaştırmaya devam ederken, bu pekala tam tersi olabilir, ama dahası da var. Leydi aşkı (Venüs) bugün yoğunluğu seven Plüton’la karşı karşıya gelecek ve bağlantınızın dinamiğini canlandıracak. Uyarı: Manipülatif taktiklerden ve güç oyunlarından uzak durun.


Yengeç Burcu

27 Mayıs 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Değerinizi ve masaya getirdiğiniz her şeyi tanımak anahtardır, Yengeç. Ve Koç burcunda parıldayan tatlı Venüs ve otoriter onuncu eviniz, kamusal kişiliğiniz ve dünyadaki itibarınızla, dünya üzerindeki göz kamaştırıcı etkiniz neredeyse zahmetsizdir. Bu, elbette, aşk ilginizi de içerir. Ancak, bu zamanda enerjinizi topraklamanız önemlidir, çünkü karizmanız ve ışığınız, sevginizi ne kadar özleseler de birilerini tetikleyebilir. Elbette, insanların sizi algılaması sizi ilgilendirmez, ancak Venüs’ün Plüton’la karesi empatik ruhunuz için zorlayıcı olabilir. Enerji vampirlerinden uzak durun.


Aslan Burcu

27 Mayıs 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ciddi bir FOMO vakası mı Leo? Leydi Venüs’ün cüretkar Koç ve egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge eviniz arasında parıldaması şaşırtıcı değil. Öyle ki, öğretmen gibi oldukları kadar seyahat edenlere de kendinizi kaptırabilirsiniz; gerçek şu ki, deneyime açsınız. Ancak bu, günümüzün için için yanan kare ile el ele gider, çünkü aşk gezegeni bugün güç merkezi Pluto ile kafa kafaya gidecek ve bu da bu aşk dinamiğine için için yanan bir yoğunluk katmanı ekleyecektir. İster aşık olduğunuz kişi ister bağlantının enerjisi olsun, bir şey tamamen sarhoş edici geliyor.


Başak Burcu

27 Mayıs 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Baştan çıkarıcı Venüs, Koç burcunda parıldadığında cesur ve canlıdır, ancak bu enerji aynı zamanda samimi sekizinci evinizi, paylaşılan kaynakları ve ruh eşi bağlantılarınızı da aydınlattığında işler daha da keskinleşir. Bu bağlantıyı bir sonraki seviyeye taşımayı mı düşünüyorsun, Başak? Yoksa bir hamle yapmadan aşağı-aşağıyı saplantı haline getirmeyi mi seçiyorsunuz? Göksel yöneticiniz Merkür’ün İkizler’de geri dönmesinin etkilerine rağmen, bugün çok iyi bir karar verebilirsiniz, çünkü Venüs romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla gölgeli Plüton ile karşı karşıya gelecek… , bu kolay olmayacak.


Terazi Burcu

27 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, büyük femme fatale havası veriyorsun. Ama sonra tekrar, yeni ne var? Her ne kadar bekar olsanız da, zaten romantik bir ilişki içinde olsanız da, manyetizmanız eşit derecede zengin ve güçlüdür. Venüs, hayatınızı renklendirmeye eşdeğer olan ilişki sektörünüzü de sallıyor. Bununla birlikte, baştan çıkarıcı gezegen yöneticiniz Venüs ve dönüştürücü Plüton arasındaki bugünün için için yanan kare, sosu bir adım daha ileri götürecek, belki de beklediğiniz şekilde değil. Bazılarınız, birisine karşı hissettiğiniz yoğun tutkuyla aniden yüzleşebilir ve bunu kendinize saklamayı seçebilir. Günümüzün astro-hava koşullarında toksisite neredeyse kaçınılmazdır, bu nedenle enerjiyi akıllıca kullanın.


Akrep Burcu

27 Mayıs 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Vibe kontrol? Bekar, ezici veya zaten romantik bir ilişki içinde, günümüzün astrolojik zeminiyle ilgili her şeyde senin adın var, Akrep. Bu, özellikle romantik bir ortaklık konusunda daha fazla netlik kazanmak isteyenler için geçerlidir. Ama her zaman olduğu gibi, artıları ve eksileri var. Örneğin, tatlı Venüs, günlük ritüellerden oluşan altıncı evinizin gözlerini kamaştırırken, modern hükümdarınız Pluto ile meydan okuyacak. Bu nedenle, olağan rutininizi bozacak kadar sarhoş edici bir tabu değiş tokuşu değilse, gizli bir toplantı olabilir. Akıl oyunlarına ve güç oyunlarına dikkat edin.


Yay Burcu

27 Mayıs 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güvenlik duygunuz buna bağlı olmadığı sürece, aşk hikayenizin heyecan verici tutkusuna kapılmanızda yanlış bir şey yok, Yay. Örneğin, ister bekar olun ister romantik bir ilişki içinde olun, baştan çıkarıcı Venüs ile tabu seven Plüton arasındaki günümüzün baharatlı karesi ya hep ya hiç, bu da zararlı olduğu kadar baştan çıkarıcı da olabilir. Tutkularınızın ve şehvetli arzularınızın yükselmesine ek olarak, sonuca aşırı derecede bağlı kalabileceğiniz veya daha da kötüsü, değerinizden tamamen habersiz olabileceğiniz bağlantının daha karanlık bir yanı vardır.


Oğlak Burcu

27 Mayıs 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzlaşmada güç vardır, bu yüzden romantik yatırımlarınızda dikkatli olun, Oğlak. Baştan çıkarıcı Venüs, burcunuzda dönüştürücü Plüton ile karşı karşıya gelecek ve bu sırada duygusal olarak güdümlü dördüncü ev, aile ve en içteki duygularınızı göz kamaştıracağından, bekar, ezici veya zaten romantik olarak, bunu şu anda dikkate almak özellikle önemlidir. Bununla birlikte, kişisel ihtiyaçlarınız için önemli bir bağlantıdan kaçınıyorsanız, bu, karar verme sürecinizin gölge tarafını yansıtmanız için bir fırsattır. Aynı şey, ilişki dinamiklerinizi etkilemiş olabilecek geçmiş yaralarla ve/veya aile kalıplarıyla yüzleşenleriniz için de geçerlidir.


Kova Burcu

27 Mayıs 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar? Enerjinle ayrıcalıklı ol Kova. Venüs (genişleyen dokuzuncu bilgelik evinizin hükümdarı ve en içteki duyguların sezgisel dördüncü evi) Koç ve meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla göz kamaştırırken, yaklaşımınız konusunda sadece cüretkar değil, aynı zamanda gerekli riskleri alacak kadar kendinizden eminsiniz. Bununla birlikte, kozmosun leydi aşkının gölgeli Pluto ile (rüyalardan oluşan onikinci gizli eviniz, gizli gündemleriniz ve bilinçsiz kalıplarınız aracılığıyla) karşı karşıya geleceği göz önüne alındığında, aldatıcı ve/veya manipülatif davranışlara düşme olasılığınız daha yüksektir. bunu yapacak kadar cesur olmak uğruna. Gerçekten kendinize meyve suyunun sıkmaya değer olup olmadığını sorun.


Balık Burcu

27 Mayıs 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda gözünüze biri mi takıldı Balık? Bağlantınızın dinamiğinden zevk almakta yanlış bir şey yok, ancak süreçte dikkate alınması gereken bazı faktörler var. Koç burcunda cızırdayan Venüs’ün ve zevk arayan ikinci evinizin ortasında, baştan çıkarma gezegeni eş zamanlı olarak on birinci arkadaşlar, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlük eviniz aracılığıyla gölgeli Plüton ile karşı karşıya gelecek. Bu nedenle, ister her şeyin heyecanı için, ister onunla birlikte gelen lezzetli tutku için olsun, aşk hikayenizin koşullarına, yani toplumsal yapılara ve sosyal ortamlara gelince, dikkatli olmanız önemlidir. İşle zevki karıştırır mısınız?


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.