Günlük Aşk Burç Yorumları 26 Mayıs 2022

26 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 26 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, burcunuzdaki yolculuğunu tamamlamadan önce, baştan çıkarıcı Venüs ile güçlerini birleştirecek ve her zaman eğlenceli olan gününüzün dinamiğine göz kamaştırıcı bir çekicilik ve cilve katacak. Koç, işyerinde birine aşıksan, Luna’nın Plüton’a olan karesi (otoriter onuncu otorite evin aracılığıyla) güç mücadelelerini ve ego yolculuklarını tetiklemeye eğilimlidir, bu yüzden bir durumun sonucunu kontrol etme ihtiyacından aşırıya kaçmaktan kaçının. . Aynısı, halihazırda romantik durumlarda olanlarınız için de geçerli, bu yüzden yaklaşımınıza dikkat edin. Luna’nın Satürn’e altmışlığı, destek için akranlarınıza yaslanmanızı teşvik eder.


Boğa Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Elinde bir şey mi var, Boğa? Bu, kapalı onikinci gizli eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla Mars, Venüs, Jüpiter ve Koç’taki ay (bahsetmiyorum bile) ile sürpriz olmaz. Bunu söyledikten sonra, bir sonraki adımlarınızı gizlice düşünmüyorsanız, o zaman büyük olasılıkla sahne arkasında romantik bir randevuya kendinizi kaptırıyorsunuzdur. Başka bir notta, diğerleriniz, bilinçli zihninizden gizlenmiş olsun, başka birinin size karşı gerçek duygularını keşfedebilir. Luna ayrıca, genel yaklaşımınıza bir pragmatizm katmanı ekleyen Satürn ile uyumlu olacaktır.


İkizler Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Cazibenizi sergileyin ve hak ettiğiniz ilginin tadını çıkarın İkizler. Bu yutturmaca, özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluk ilişkileri ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla, Ay’ın Koç’taki baştan çıkarıcı Venüs ile kavuşumu düşünüldüğünde özellikle doğrudur. İster şahsen ister en iyi arkadaşlarınızla çevrili olun, ister sosyal medya aracılığıyla, kesin olan bir şey var: rol arıyorsunuz ve akranlarınız ve romantik umutlarınız üzerinde bir izlenim bırakıyorsunuz. Yakalayış? Luna, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Oğlak burcundaki güç merkezi Plüton ile eş zamanlı olarak karşı karşıya gelecek. Herhangi bir ayak parmağına basmadan şeridinizde kaldığınızdan emin olun.


Yengeç Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kontrolü eline alıyorsun. Ve sana çok yakışmış, Yengeç. Örneğin, ister bekar, ister aşık olun ya da zaten romantik bir ilişki içinde olun, ayın baştan çıkarıcı Venüs’e yakınlığı, işleri sandığınızdan daha fazla şekilde renklendiriyor. Kızgın Mars’ın haritanızın bu alanını da güçlendirdiğini unutmayın; bu, yaklaşımınızla yalnızca her zamanki gibi dinamik değil, aynı zamanda canlı ve karizmatik olduğunuz anlamına gelir. Spontane ve tutkulu yolu seçme olasılığınız daha yüksek olduğundan, dürtü üzerine hareket etmekten kaçının. Ve bunda yanlış bir şey olmamasına rağmen, yavaş ve istikrarlı olan her zaman yarışı kazanır.


Aslan Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ciddi bir FOMO vakası yaşamıyorsanız, seçeneklerinizi keşfetmeye açık ve isteklisiniz, Leo. Egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla Koç’taki Ay’ın Venüs ile kavuşumuyla, sizden uzakta yaşayan veya farklı bir kültürel geçmişe sahip olan romantik talipleri çekmeniz daha olasıdır. Her ne kadar karışımda cızırdayan Mars olsa da, uzun vadeli arayışlarınız ve dünyevi arayışlarınız konusunda her zamanki kadar tutkulusunuz. Luna, sorumlu altıncı eviniz ve çalışma rutinleriniz aracılığıyla Pluto ile yüzleşecek, bu yüzden önceliklerinizi belirlediğinizden emin olun.


Başak Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, iddialı Koç ve seks, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna baştan çıkarıcı Venüs ile bağlantı kuracak ve samimi birlikteliklerinizden cinselliğe kadar her şeye canlı bir tutku ve cinsel çekicilik katmanı ekleyecektir. romantik karşılaşmalarınız. Başak burcu, kırmızı-sıcak Mars’ın da haritanızın bu bölgesinde cızırdamasıyla, dürtü ve hatta belki de sahiplenici hareket etmeye daha yatkın olduğunuzu unutmayın. Başka bir şey, ay, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Plüton ile karşı karşıya gelecek ve sizi arzularınız ile taahhütleriniz arasında ayrım yapmaya teşvik edecek.


Terazi Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, kendini hissediyorsun. Ve en iyi kısmı? Diğer herkes de öyle. Bu arada, Ay Koç burcunda sona ermeden ve yedinci ilişki evinize bağlanmadan önce, Luna romantik gezegensel yöneticiniz Venüs ile kavuşum yapacak. Unutmayın, harekete geçiren Mars da haritanızın bu alanından geçiyor, bu da ilişki sektörünüzü güçlendiren enerji ve çekişin zaten olduğu anlamına geliyor. Bununla birlikte, yakalama, potansiyel olarak ayın karesinden güç merkezi Pluto’ya – duygusal olarak yönlendirilen en içteki dördüncü eviniz aracılığıyla – olabilir, çünkü duygularınızı bastırmanız veya egonuz uğruna onları manipüle etmeniz muhtemeldir. Güç oyunları da olasıdır.


Akrep Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geleneksel gezegen yöneticiniz Mars, altıncı üretkenlik eviniz aracılığıyla Koç’ta gelişiyor, bu da sizin gibi Akrep anlamına geliyor. Ayrıca, haritanızın en uygulamalı alanında cızırdayan tutku gezegeni ile dolu ve meşgulsünüz. Bu arada, Ay Koç burcunda sona ermeden önce, Luna haritanızın bu bölgesinde Venüs ile kavuşum yapacak, bu da romantik taliplerin beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabileceği anlamına geliyor, özellikle bu astrolojik ev günlük ritüellerinizle ilgili her şeye sahip olduğundan. Luna ayrıca modern cetveliniz Pluto’yu da kare yapacak, bu yüzden fazla düşünmekten kaçının.


Yay Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, seks, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi yönetir. Bununla birlikte, bugün Koç burcundaki baştan çıkarıcı Venüs’ü bir araya getirecek ve bu da sırasıyla aşk, tutku ve zevkten oluşan gösterişli beşinci evinizi, ister bekar olun, ister şimdiden kendinize aşık olun, canlı bir şehvetle süsleyecek. Yay, kendinden şüphe etme. Tabii ki, ay Plüton ile yüzleşecek (istikrar arayan ikinci konfor, değerler ve benlik saygısı eviniz aracılığıyla), bu da kendinizi ikinci kez tahmin etmeye ve romantik bağlantınızdan korkmaya daha yatkın olduğunuz anlamına geliyor. Ancak, belirsizlikler üzerinde durmak ve kontrol için çabalamak yerine, bunu gücünüzü geri almak için bir fırsat olarak görün.


Oğlak Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, eğer kendinize güveniyorsanız, farkında olsanız da olmasanız da, muhtemelen aşk ilginiz üzerinde bir izlenim bırakıyorsunuzdur. Bu, özellikle Ay’ın Koç’taki Venüs ile kavuşumu düşünüldüğünde geçerlidir. Ay, ilişki sektörünüzü yönetir ve baştan çıkarıcı Venüs, halka açık onuncu itibar evinizi yönetir. Bununla birlikte, sezginizi takip etmek ve daha fazla öz-sevgi uygulamak, sandığınızdan daha fazla şekilde size fayda sağlayabilir. Ve en iyi kısmı? İlişkiniz bir istisna değildir. Ancak anahtar, sınırlarınızı onurlandırmak ve bu süreçte kendinizi seçmektir.


Kova Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçekle yanlış gidemezsin, Kova. İster bekar, ister aşık olun ya da zaten biriyle romantik bir ilişki içinde olun, ayın üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve ani değişimler yoluyla Koç burcundaki yolculuğu sizi konuşmaya ikna etmek için yeterlidir. Ama her zaman olduğu gibi, bir yakalama var. Ay, bilinçsiz onikinci eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla eşzamanlı olarak Plüton ile karşı karşıya gelecek, bu da konuştuğunuz kelimelerin ve/veya ilettiğiniz mesajların gizli bir yerden geliyor olabileceği anlamına geliyor. Bazılarınız için bu, bilinçli zihninizden gizlenmiş duyguları potansiyel olarak açıklığa kavuşturabilir.


Balık Burcu

26 Mayıs 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendine iyi bak, Balık. Bu, elbette, bae’nizle veya onsuz olabilir. Her ne kadar Merkür (önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi) Boğa’da (iletişim, düşünce ve yakın çevrenizle ilgili tanıdık üçüncü eviniz) geri harekette olsa da, büyük olasılıkla VIP’lerle bir buji mutlu saatler buluşmasını tercih edeceksiniz. Bunu söyledikten sonra, bekar ve aşkı arayanlarınız için, bu tam olarak yolunuzu bulma ihtimalinizin daha yüksek olduğu yer. Ne de olsa ay, romantik beşinci tutku evinizi yönetiyor ve Venüs Koç’tayken, her şey sizinle ilgili olmalı.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.