Günlük Aşk Burç Yorumları 25 Mayıs 2022

25 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 25 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün astro-hava durumuyla ilgili her şeyde senin adın var, Koç. En iyi kısım? Kızgın gezegen hükümdarınız Mars, dün gece burcunuzda ateşli ilk çıkışını yaptı, bu da mojo’nuzu geri aldınız anlamına geliyor. Ve bu Marsy havasında güneşlenmek için yeterli bir neden değilmiş gibi, ay da bugün burcunuza girecek ve bu da duygusal dünyanızı güçlendirecek. Yakalayış? Luna, tüm bu canlandırıcı enerjiyi potansiyel olarak tersine çevirebilecek ve sizi içe getirebilecek yaralı şifacı Chiron ile birleşecek. Bunu söyledikten sonra, bugün gökyüzünde çok fazla ateş varken, dürtü üzerinde hareket etme olasılığınız daha yüksek.


Boğa Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sonraki adımları mı düşünüyorsun, Boğa? Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bugünün burcunuzda geri giden Merkür ile egzotik dokuzuncu macera, inanç ve inanç sistemleriniz aracılığıyla için için yanan Plüton arasındaki açıklayıcı üçgenin etkilerini inkar etmek mümkün değil. Gölgeli Plüton’un aynı zamanda anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizi de yönettiğini unutmayın; bu, bilinçli zihninizden gizlenmiş bir şeyi keşfedebileceğiniz anlamına gelir. Dahası, Ay’ın savaşçı benzeri Koç burcuna geçişinde, şanslı Jüpiter ve yaralı şifacı Chiron ile on ikinci kapanış eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla güçlerini birleştirecek. İçsel bilişinizi takip edin.


İkizler Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir şey hakkında önseziye sahiptiniz ve kozmos sezginizi doğrulamak üzere, İkizler. Örneğin, gezegen yöneticiniz geri giderken deneyimlediğiniz sezgisel farkındalığa ek olarak, Merkür zaten bilinçsiz on ikinci rüyalar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplarınız aracılığıyla Boğa’dan geçiyor olacak ve bu burada bitmiyor. Merkür gerilemesi, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Oğlak burcunda geri giden vahiy niteliğindeki Plüton ile bağlantı kuracak. Bununla birlikte, ne kadar rahatsız edici ve/veya tabu gibi görünse de, bu size bir durumu çözme ve katmanları soyma fırsatı sunuyor.


Yengeç Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aniden romantik bir durumda liderliği ele geçirmek için ilham aldıysanız, kendinizi ikinci kez tahmin etmenize gerek yok, Yengeç. Ne de olsa, ayın her gün Koç’taki şanslı Jüpiter ile (bırak şöyle dursun) Koç’un kırmızı-sıcak gezegen hükümdarı Mars’ın yanı sıra geleneksel onuncu otorite, kariyer ve kötü şöhret eviniz aracılığıyla güçlerini birleştirmiyor. duruma sadece güvenle, ama aynı zamanda dürüstlük ve bütünlükle yaklaşmak. Merkür retrosunun ilişki sektörünüzde geri giden Pluto ile uyumlu olacağını unutmayın; bu, diğerleriniz geçmişinizden insanlarla yeniden bir araya gelirken, romantik beklentilerle önceki deneyimlerinizi yansıtabileceğiniz anlamına gelir.


Aslan Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yıldızlara uzan ve aşk adına bir inanç sıçraması yap, Leo. Senden uzakta olan birine aşık olmak? Uzak mesafeli bir aşk ya da farklı bir kültürel geçmişe sahip birine ilginiz olsun, kesin olan bir şey var: heyecan verici bölümler sizi bekliyor. Örneğin, Ay, Koç’ta Mars ve Venüs’ün yanında otururken, şanslı Jüpiter’i (tutkuyla ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı) ve yaralı şifacı Chiron’u bir araya getirecek. Egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinizi harekete geçirerek, sadece her zamanki gibi enerjik hissetmekle kalmıyor, aynı zamanda ilerlemek için ilham veriyorsunuz. Korkularınızın sizi engellemesine izin vermeyin.


Başak Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Duygular yoğun ve yoğunlaşmaya devam edecek, Başak. Boğa ve egzotik dokuzuncu ev veya inanç sistemleriniz aracılığıyla hala geriye giden göksel yöneticinize ek olarak, Merkür ayrıca romantik beşinci eviniz aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme yoluyla güç merkezi Plüton ile uyum sağlayacaktır. Aşk için bir inanç sıçraması yapmak ya da olmamak – işte bütün mesele bu. Dahası, ay, hepsi Mars ve Venüs’ün yanında otururken, samimi sekizinci eviniz birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantıları aracılığıyla şanslı Jüpiter ve yaralı şifacı Chiron’u bir araya getirecek. Baharatlı çok mu? Ortaklığa yatırım yaptığınız kadar yakınlık konusunda da tutkulusunuz.


Terazi Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmos aşk hayatını renklendiriyor Terazi. Bu özellikle, taahhüt ettiğiniz yedinci evinizi, uzlaşmayı ve önemli diğerlerini harekete geçiren enerjilerin stelyumunu göz önünde bulundurduğunuzda doğrudur. Örneğin, Luna, Jüpiter ve yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek ve hepsi de Go-getter Mars ve göksel hükümdarınız Venüs’ün Koç’ta yanında oturacak. Bununla birlikte, romantik bir ilgiye yaklaşmak için güçlü bir dürtü veya ani bir istek hissediyorsanız, saldırganlık ve sabırsızlığa daha yatkın olduğunuz için enerjinize dikkat etmeniz önemlidir. Sizin gibi Venüs tarafından yönetilen bir burç için bir oksimoron gibi görünüyor, ancak enerji kendisi için konuşuyor.


Akrep Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Fizikselleşiyorsun ve kelimenin tam anlamıyla Akrep. Ve taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin üzerinde gezinen Merkür retrosu ile, özel biriyle geçmiş bir deneyimi yeniden ziyaret etmeye kadar gidebilirsiniz. Yine de, şu anda bekarsanız ve kırılıyorsanız endişelenmeyin. Sağlık alışkanlıkları, günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili altıncı evinizde cızırdayan bir enerji stelleri var, bu yüzden aktif kalmak sorun olmayacak. Mars ve Venüs’ün (kozmosun sevgilileri) haritanızın bu bölgesinden geçiş yapacaklarını unutmayın, bu yüzden içiniz rahat olsun, günlük yaşamınızda bir şeyler canlanıyor.


Yay Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçeklerin farkına varana kadar sonuçlara atlamayın, Yay. Romantik bir ortaklık fikri etrafında dans ettiyseniz, şimdi Merkür (taahhütlü yedinci evinizin yöneticisi, uzlaşma ve diğer önemli kişilerin yöneticisi) geri giderken büyük olasılıkla önemli miktarda netlik kazanıyorsunuz. Bundan bahsetmişken, Merkür retrosu bugün Pluto ile uyumlu olacak ve ani değişimlerinizden belirli bir bağlantıyla ilgili güvenlik duygunuza kadar her şeye dönüştürücü ve tabu benzeri bir şüphe katmanı ekleyecek. Bununla birlikte, daha parlak bir notta, ay, beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla gezegeninizin yöneticisi Jüpiter Koç’ta kavuşacak. Kendini hissediyorsun.


Oğlak Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Asla asla deme, Oğlak. Geçmiş, ikinci bir bakış için geri geliyor olabilir. Ve senin için neyin işe yaradığına karar vermek sana kalmış. Meyve suyu gerçekten sıkmaya değer mi? Bu, Boğa’da geri giden Merkür (aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci eviniz) ile burcunuzdaki güç merkezi Plüton arasındaki günümüzün uyumlu üçgenini göz önünde bulundurmak için özellikle önemlidir. Bu aşk hikayesine farklı bir çift mercekle bakıyorsunuz ve belki de bu süreçteki enerjiyi simya haline getiriyorsunuz. Bazılarınız, güvensiz olduğunuz eski bir sevgili veya aşk hakkında ani bir aydınlanma bile yaşayabilirsiniz.


Kova Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Söylemen gerekeni söyle, ama diğer önemli olan Kova’ya saldırmadan önce düşün. Bekar, ezilmiş veya zaten tatlı turtanıza aşık olmuş, ayın meraklı üçüncü iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreniz aracılığıyla Koç’taki (bırak şöyle dursun) hayattan daha büyük Jüpiter ile güçlerini birleştirdiği her gün değil. . Her zaman olduğu gibi, bir profesyonel ve bir aleyhte var. İyi haber şu ki, hem Mars hem de Venüs birleştiğinde, heyecan verici değişimler ve romantik fırsatlarla karşılaşmanız daha olası. Ancak karanlık tarafta, saldırganlığa, dürtüsel davranışlara ve kısa bir sigortaya da yatkınsınız. Bu havayı akıllıca kullanın.


Balık Burcu

25 Mayıs 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık, bugün seni geçmişe götürecek bir konuşma gelebilir. Aklınıza gelen birinin hatırası olsun ya da bu alışverişin önceki bağlantılarınızınkine benzeme şekli olsun. En iyi kısım? Ay kavuşumu şanslı Jüpiter ve yaralı şifacı Chiron (Koç’ta Mars ve Venüs ile birlikte) – istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleriniz aracılığıyla – sadece gücünüzü geri almıyorsunuz, aynı zamanda geriye dönüp bakıldığında ve zamanın tam da bu anında değer. Ne de olsa, Merkür retrosunun açıklayıcı Plüton’la yaptığı üçgen açı süptil olmaktan başka bir şey değil.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.