Günlük Aşk Burç Yorumları 24 Mayıs 2022

24 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 24 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

24 Mayıs 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, mistik Balıklar ve sizin gizli kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle dolu on ikinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna Merkür ve geri giden Plüton ile uyumlu hale gelecek, bu da şu anda beklenmedik bir içgörü kazandığınız anlamına geliyor. Koç, bağlantınızın ruhsal tarafıyla ilgilenebilir veya ilgilenmeyebilirsiniz, ancak her iki şekilde de önemli bir şey dikkatinize sunuluyor. Bu arada, göz kamaştıran ana ateşlerinizin ortasında Venüs, işleri önemli bir diğeriyle sağlamlaştırmak için ideal olan görev yöneticisi Satürn ile buluşacak. Yakalayış? Satürn’ün özgürlüğü seven Kova’daki yolculuğu göz önüne alındığında, platonik olarak başlayabilir.


Boğa Burcu

24 Mayıs 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sırada nereye, Boğa? Bazılarınız perde arkasındaki sonraki adımları düşünürken siz bir taahhütten kurtuluyorsunuz. Bu, özellikle semavi yöneticiniz Venüs’ü göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir, çünkü o, yapılandırılmış Satürn ile uyum içinde olacaktır, aynı zamanda gizli onikinci evinizi, rüyalarınızı ve bilinçsiz kalıplarınızı aydınlatırken. Ayın iddialı Mars ve muazzam Neptün’ün yanında parıldayacağını unutmayın, bu da muhtemelen buna hem güvenle hem de sezgiyle yaklaştığınız anlamına gelir. Aynı şekilde, enerjinizi korumak ve aldatıcı durumlardan uzaklaşmak önemlidir.


İkizler Burcu

24 Mayıs 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İş, kişisel yaşamının önüne mi geçiyor, İkizler? İster aradığınız bir otorite figürü, ister korumak için elinizden gelen her şeyi yaptığınız bir itibar olsun, bugünün göksel havası sizi gerekli sınırları belirlemeye çağırıyor. Örneğin, Ay, sınırsız Balık’taki yolculuğunu tamamlamadan önce, sizi profesyonel konularda normalden on kat daha duygusal kılan, otoriter onuncu gelenekler, miras ve kötü şöhret eviniz aracılığıyla Mars ve Neptün ile güçlerini birleştirecek. Bununla birlikte, Luna’nın Plüton’a altmışlığı, sizi romantik taahhütlerinizin önüne geçip geçmediğini düşünmeye teşvik ediyor.


Yengeç Burcu

24 Mayıs 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç, işleri bir sonraki seviyeye taşımaya hazır mısın? Geleneksel onuncu eviniz aracılığıyla Venüs ve samimi sekizinci birleşim eviniz aracılığıyla ciddi Satürn arasındaki günümüzün uyumlu altmışlık açısını düşünürken, kesin olan bir şey var: kozmos bu birliği tam olarak destekliyor. Her ne kadar Merkür gerilemeye ek olarak, Plüton da ilişki sektörünüzde geriliyor, bu da her şeyin göründüğü gibi olmadığı anlamına geliyor. Üstelik ay, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve inanç sistemleriniz aracılığıyla Balık’ta Mars ve Neptün ile güçlerini birleştirecek. Bu sadece bilinmeyene doğru yola çıkmanız için size ilham vermekle kalmıyor, aynı zamanda gerçeğinizde sağlam durmanızı da hatırlatıyor.


Aslan Burcu

24 Mayıs 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Daha yaşlı ve daha akıllı birine mi aşık oluyorsun, Leo? Bu her zaman tersi olabilir, ancak cilveli Venüs, görev yöneticisi Satürn ile uyum içindeyken, biriniz büyük ihtimalle liderliği üstlenecek. Belki eski bir sınıf arkadaşın ya da örnek aldığın bir akıl hocandır; Bu birliğin dinamiği, alışılmamış olduğu kadar ciddi de görünebilir. Ayın, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Balık burcundaki Mars ve Neptün’ü birleştireceğini unutmayın. Bu, yalnızca her zamanki kadar duygusal olarak yatırım yapmakla kalmayıp, aynı zamanda eşinizin enerjisine normalden iki kat daha açık olduğunuz anlamına gelir. Yerde kalın.


Başak Burcu

24 Mayıs 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, işler göründüğü gibi değildir, bu yüzden aşk hayatınızda sonuçlara atlamayın. Örneğin, göksel gezegen yöneticiniz Merkür hala geri harekettedir, ancak kısa süre önce Boğa’ya ve egzotik dokuzuncu macera evinize, inanç sistemlerinize ve bilinmeyen bölgenize yeniden girmiştir, yani, düşünmeye, tekrar ziyaret etmeye ve tekrar ziyaret etmeye çağrılıyorsunuz. sonraki adımlarınızı yeniden değerlendirin. Senden uzakta olan birine aşık olmak? Ay’ın bugün Balık burcunda Mars ve Neptün’e katılarak anlaşmalarınızı, taahhütlerinizi ve diğer önemli konuları çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getireceğini unutmayın. Yakalayış? Şu anda aldatma ve/veya illüzyonlara yenik düşme olasılığınız daha yüksek. Anlayışını kullan.


Terazi Burcu

24 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, romantik taahhütlerin konusunda kalbinin peşinden gittin mi? Tatlı gezegen yöneticiniz Venüs, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi harekete geçirmeye devam ediyor, ancak bugün ciddi Satürn ile uyumlu olacak. Bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, kozmos size işleri resmileştirme fırsatı sunuyor. Ama her zaman olduğu gibi, seçim senin. Ay’ın Balık burcunda Mars ve Neptün’ü bir araya getireceğini unutmayın; bu, muhtemelen bunu o kadar çok düşündüğünüz anlamına gelir ki, enerjinizi tüketir. Enerjinizi topraklayın ve büyük resme bakın.


Akrep Burcu

24 Mayıs 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir sonraki adımlarınızla ilgili olarak her şey daha anlamlı olmaya başlıyor ve bunların hepsi, iletişim sektörünüzü ve altıncı lojistik evinizi harekete geçireceğinden, bugünün katılaşan Venüs-Satürn altmışlığı sayesinde. Akrep, kozmos, olaylara hem pratik hem de duygusal açıdan bakabildiğiniz için, size birlikte çalışabileceğiniz eşsiz bir enerji melezi sunuyor. Örneğin, bugün Ay, Balık burcunda geleneksel yöneticiniz Mars ve Neptün’e katılacak ve bu da sevgi, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizi şefkat, empati ve uhrevi baştan çıkarma nedeniyle rüya gibi bir şekilde süsleyecek. Hangi yol daha mantıklı?


Yay Burcu

24 Mayıs 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün en iyi yaptığın şeyi yapmakla ilgili, yani günü yakalamak için Yay. Romantik bağlantınızı bir sonraki seviyeye taşımayı mı düşünüyorsunuz? Merkür’ün (ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı) hala gerilemesi şaşırtıcı değil, ama dahası var. Venüs’ün Koç burcundaki ateşli yolculuğunun ve aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizin ortasında, aşk gezegeni iletişim sektörünüzde yapılandırılmış Satürn ile uyumlu hale gelecek. Bekar? İster bir arkadaşınızın arkadaşı olsun, ister çevrimiçi tanıştığınız biri olsun, bu enerji kombinasyonu, anlaşmayı imzalamanıza yardımcı olmak için burada. Tuhaf bir işbirliği veya baştan çıkarıcı bir romantizm katılaşıyor.


Oğlak Burcu

24 Mayıs 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, rüya gibi Balık’taki yolculuğunu tamamlamadan önce, meraklı iletişim sektörünüz aracılığıyla Balık’ta Mars ve Neptün ile çarpışacak ve bu da iletişim tarzınızdan yakın çevrenize kadar her şeye rüya gibi bir renk katacak. Kimin hayalini kuruyorsun, Oğlak? Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bu zamanda aldatmaya ve çekici yanılsamalara daha yatkın olduğunuzdan, ayırt edici olmanız önemlidir. Luna ayrıca aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Boğa burcunda geri giden Merkür ile uyum sağlayacak. Geçmişten patlama? Henüz tuzağa düşmeyin.


Kova Burcu

24 Mayıs 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sözlerin bugün senin para yapıcın, Kova. Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, iletişim sektörünüzde göz kamaştıran baştan çıkarıcı Venüs’ün (bırakın) burcunuzdaki Satürn ile uyum sağlaması her gün değildir. Niyetleriniz konusunda çok netsiniz ve bu süreçte oldukça iyi bir izlenim bırakıyorsunuz. Luna ayrıca Balık burcunda Mars ve Neptün ile – duyusal güdümlü konfor, finans ve değer sistemlerinden oluşan ikinci eviniz aracılığıyla – kavuşum yapacaktır – bu da, değerinizi göz ardı etmeye eğilimli olduğunuz kadar çekici olduğunuz anlamına da gelir. Kendinizden bir an bile şüphe etmeyin. Burada bir şeyin peşindesin.


Balık Burcu

24 Mayıs 2022 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hatırlayacağınız gibi, ay romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme evinizi yönetiyor, ancak bugün burcunuzda Mars ve Neptün ile güçlerini birleştirecek ve uhrevi auranıza ilgi çekici bir mistik cazibe katmanı ekleyecek. . Birinin şanslı avı mısın, Balık? Ay aynı anda Merkür ve geri giden Plüton ile uyumlu olacak ve bu da mevcut koşullarınızı dönüştürmeniz ve/veya simyalaştırmanız için size ilham verecek. Ve iletişim sektörünüzde geri giden Merkür ile, ikna gücünüzden, çevrenizdeki insan topluluğuna kadar her konuda aydınlanma kazanabilirsiniz. Dikkat etmek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.