Günlük Aşk Burç Yorumları 2 Mayıs 2022

2 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 2 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

2 Mayıs 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, Ay’ın İkizler’e geçişi ve sizin konuşkan üçüncü eviniz, düşünce süreci ve yakın çevreniz üzerine, Luna, boğaz çakrası için bir mikrofona sahip olmaya eşdeğer olan anlayışlı Merkür ile kavuşacak. Kulağa aptalca geliyor. Koç, ama söylemek istediğin bir şey var mı? Flört etmeye ve zihinsel olarak canlandırıcı pow wow’a katılmanın yanı sıra, şehvetli Venüs de burcunuzda çıkacak, bu da aşk ve romantizm meseleleri için her zaman bir artıdır. Bu sadece auranızı çekicilik ve manyetizma ile süslemekle kalmaz, aynı zamanda sizi potansiyel talipleri çekmeye daha yatkın hale getirir.


Boğa Burcu

2 Mayıs 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tutulmalar arasında olmasına rağmen, kozmos öz bakımınızı ve iç huzurunuzu teşvik etmeye devam ediyor, Boğa. Bu nedenle, bekar da olsanız da, şu anda çok ihtiyaç duyduğunuz bir adımı geri atmaktan çekinmeyin. Bu, özellikle gezegensel yöneticiniz Venüs’ü göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir, çünkü Koç’ta ve gizli onikinci evinizin kapanışı, rüyalar ve perde arkasındaki her şey ortaya çıkacaktır. Aklında tut, eğer kendini tutmuyorsan, Venüs bu süre zarfında kendine saklamayı tercih ettiği için, bir tür gizli romantizme dalıyorsun.


İkizler Burcu

2 Mayıs 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

O konuşmayı konuş, ama çiğneyebileceğinden fazlasını ısırma İkizler. Ay bugün burcunuza giriyor ve bu da duygusal dünyanızın mantıklı yanını seslendirmenize ve görmenize yardımcı oluyor, ancak dahası var. Luna, gezegen yöneticiniz Merkür ile güçlerini birleştirecek, iletişim kurma, sorgulama ve merakınızı gerçekten gideren şeyi keşfetme arzunuzu vurgulayacak. Bilgili gezegen cetveliniz aynı zamanda iletişim ve teknoloji etrafında dönen her şeyi yönetir, bu da metin ve/veya sosyal medya yoluyla flört alışverişlerinin muhtemel olduğu anlamına gelir. Sanki bu küçük bir schmooze sesine kendinizi kaptırmak için yeterli bir sebep değilmiş gibi, Venüs ayrıca Koç burcunda ve toplulukla ilgili onbirinci evinizde başlayacak.


Yengeç Burcu

2 Mayıs 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç, içe dönük veya normalden biraz daha karamsar hissediyorsanız, endişelenmeyin. Aksine, kozmos, bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, bu zamanda içe dönmeniz ve öz-düşünmeye katılmanız için sizi teşvik ediyor. Bu, özellikle ayın İkizler’e geçişi ve gizemli onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey düşünüldüğünde doğrudur, ancak dahası var. Luna, yöneticisi Merkür’ün yanında oturacak ve bu da duygusal bir durumun mantıklı tarafını görmenize yardımcı olacaktır. Diğerleriniz, aşk ve romantizm söz konusu olduğunda gizli değişimlere katılabilir.


Aslan Burcu

2 Mayıs 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay’ın İkizler burcuna ve dernekler, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlüklerden oluşan on birinci evinize geçişi üzerine, sosyal etkileşim ve alışılmamış zevkler havasında olma ihtimaliniz var. Geniş ağınızdaki biriyle flört mü ediyorsunuz, Leo? Bekar veya tek başına, özellikle ay bu süreçte anlayışlı Merkür ile güçlerini birleştireceğinden, bu süre zarfında işleri sıradan tutmaya daha yatkınsınız. En iyi kısım? Baştan çıkarıcı Venüs bugün Koç burcunda gözlerini kamaştıracak, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge evinize bolluk ve refah getirecek. Bu, elbette, seyahat etmek ve tatilde aşık olmak için mükemmel bir geçiş.


Başak Burcu

2 Mayıs 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aklınız paranızda ve arzu ettiğinizden daha azına razı olmak üzere değilsiniz Başak. Örneğin, İkizler’de parıldayan ay ve otoriter onuncu eviniz ile, yalnızca eldeki durumun sorumluluğunu almakla kalmıyor, aynı zamanda gerçeğinizi güvenle konuşuyorsunuz. Ne de olsa Luna, ivme ve netlik getiren gezegen yöneticiniz Merkür’ün yanında oturacak. En iyi kısım? Baştan çıkarıcı Venüs bugün Koç burcunda çıkış yapacak ve erotik yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve cinsel kimya ile ilgili sekizinci evinize lezzet ve ateşli bir ivme getirecek. Meydan okuma? Arzularını bastırmak.


Terazi Burcu

2 Mayıs 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ezilme, Terazi? Ay bugün İkizler’e giriyor, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinize duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor, ancak dahası var. Çapkın değiş tokuşların ve zihinsel olarak uyarıcı güçlerin ortasında, Luna haritanızın bu alanında meraklı Merkür ile çarpışacak, bu nedenle bu zamanda aşk mesajları muhtemeldir. Eğlenceli ve spontane, hızlı ve tutkuyla başlayan şeyler de aynı hızla sönebilir, bu yüzden enerjinizi ayırt edin. Ayrıca, tatlı gezegen yöneticiniz Venüs de bugün Koç burcunda çıkış yapacak ve önemli kişilerden oluşan yedinci evinize bolluk, refah ve baştan çıkarma getirecek. Akıllıca kullanın.


Akrep Burcu

2 Mayıs 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne kadar tabu gibiysen, o kadar içine giriyorsun, Akrep. Ve bu, Plütonlu doğanız için bir sır olmasa da, Ay’ın İkizler’deki yolculuğu ve seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantıları ile ilgili sekizinci eviniz, onu daha da cazip hale getiriyor. Ayın, yöneticisi, anlayışlı Merkür ile güçlerini birleştireceğini ve hayatınızın bu alanına netlik ve ivme katacağını unutmayın. Belki yakında gergin bir duruma dönüşen çapkın bir değiş tokuş, ama elbette hepsi ne için gittiğine bağlı. Başka bir notta, Venüs bugün Koç burcunda başlayacak ve günlük hayatınıza bolluk ve baştan çıkarıcılık getirecek.


Yay Burcu

2 Mayıs 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu ilişkiyi bir üst seviyeye taşımaya hazır mısın, Yay? Ay, birleşme, cinsel kimya ve paylaşılan kaynaklardan oluşan sekizinci evinizi yönetir, ancak bugün İkizler’e ve taahhütlü yedinci evinize, uzlaşmaya ve diğer önemli evlere geçiş yapacak. Bunu söyledikten sonra, özel biriyle daha açık sözlü olma eğilimindeyseniz, bu konuşmak için mükemmel bir fırsat. Ne de olsa Luna, Merkür ile birlikte oturacak ve bu da bire bir ilişkilerinize netlik ve an getiriyor. En iyi kısım? Venüs, bugün Koç burcunda ve romantizmle ilgili beşinci evinizde göz kamaştırıcı çıkışını yapacak.


Oğlak Burcu

2 Mayıs 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan ayın İkizler’e geçişi, altıncı evinize günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerine duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor, bu nedenle bugün üretken kalmanın bir yolu olarak kendinize saklıyorsunuz, belki. Oğlak, Luna ilişki sektörünüzü yönettiğinden, işe gitmek yerine sevgilinizle kancayı oynamaya karar verebilirsiniz. Ay’ın Merkür’e yakınlığı göz önüne alındığında, bu süre zarfında olaylara mantıklı bir bakış açısıyla yaklaşmanız daha olasıdır. Üstelik Venüs, yuvanız, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinizi büyüleyecek; kendini sevmek en güzel aşktır.


Kova Burcu

2 Mayıs 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Biri seni bir şekilde mi hissettiriyor, Kova? Ayın İkizler’e girmesi ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan flörtöz beşinci eviniz ile birlikte, romantik duygularınızı sadece sesli olarak ifade etmekle kalmaz, aynı zamanda bu süreçte bazı şeyleri sorgulamaya daha yatkın olursunuz. Aşırı düşünmekten kaçının; Bu, özellikle ayın Merkür’e yakınlığı düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü netlik ve momentum sağlar. Başka bir notta, küstah Venüs Koç’ta ve romantik alışverişler için her zaman bir artı olan iletişim, düşünce süreci ve yakın çevre ile ilgili meraklı üçüncü eviniz olacak.


Balık Burcu

2 Mayıs 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme evinizi yönetir. Bununla birlikte, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve her iki yöne de gidebilecek ruh eşi bağlantılarınız arasında parıldayacak. Örneğin, ayın Merkür ile kavuşumda olacağı göz önüne alındığında, özel birini kardeşlerinin ve/veya aile üyelerinin yanına getirmeyi tercih ederken, diğerleriniz aşkınızla bir şeyler içmek için dışarı çıkmak yerine FaceTime’ı tercih edebilir. Ne de olsa, tatlı Venüs bugün Koç burcunda göz kamaştırıcı çıkışını yapacak ve istikrar arayan ikinci değerler evinize bolluk ve romantik vurgu getirecek. Önce kendini seçmek uzun bir yol kat eder, Balık.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.