Günlük Aşk Burç Yorumları 19 Mayıs 2022

19 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 19 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, yapılandırılmış Oğlak burcuna ve otoriter onuncu evinize dönüşmeden önce, asi Uranüs ile uyumlu hale gelecek ve bu da gününüze bir kendiliğindenlik ve yenilik katmanı ekleyecektir. Aries, işyerinde birine aşık mısın? Unutmayın, ay aynı anda burcunuzdaki tatlı Venüs ile karşı karşıya gelecek, bu da özgürlüğünüzün ve/veya özerkliğinizin büyük olasılıkla sorgulanacağı yerdir. İşle zevki karıştırmak mı? Merkür gerilemesi de burcunuzdaki şanslı Jüpiter ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacak, bu yüzden büyük yazıları okuduğunuzdan emin olun ve bir inanç sıçraması yapmadan önce seçeneklerinizi gözden geçirin.


Boğa Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Onlara ikinci bir şans vermeye hazır mısın, Boğa? Tek veya çekilmiş, bugünün ay-Uranüs üçgen açısı, burcunuzla birlikte egzotik dokuzuncu macera evinizi, inanç sistemlerinizi ve bilinmeyen bölgenizi sallayacak. İnanç sistemlerinizde önemli bir dönüşümün ortasında olan bir şey var, bu yüzden bu zamanda muhtemelen kendinize saklıyorsunuz. Bu, özellikle kapanışla ilgili on ikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla göksel yöneticiniz Venüs’ün ayın karesini göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Gizlice sonraki adımları mı düşündün? Merkür gerilemesi ile Jüpiter arasındaki tatlı üçgen açı netlik getiriyor.


İkizler Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ciddi Oğlak burcunda parıldayan ay ve birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz ile, muhtemelen bağlantınızın temelini çevreleyen duygusal temalara veya belki de önemli biriyle paylaştığınız varlıklara odaklanıyorsunuz. Göksel yöneticiniz İkizler, Merkür hala burcunuzda geri harekette, bu nedenle değişimlerinizi ayırt etmek önemlidir. Tamamen önleyemediğiniz sürece, sözleşmeleri çift ve üçlü kontrol edin. Daha da önemlisi, Ay, dernekler, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlüklerden oluşan on birinci eviniz aracılığıyla Venüs ile karşı karşıya gelecek ve önceki taahhütlerinizle diğer fırsatları keşfetme arzusu arasında bir gerilim yaratacak.


Yengeç Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Empatik doğanız ve besleyici etkiniz için sıklıkla kutlanıyorsunuz, ancak kozmos sizi bu zamanda daha pragmatik olmaya teşvik ediyor, Yengeç. Bu, özellikle ayın Oğlak burcundan geçişini ve taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve önemli diğerlerini düşündüğünüzde geçerlidir. Ay ayrıca, otoriter onuncu eviniz aracılığıyla Venüs ile yüzleşecek, bu nedenle romantik bir bağlantı ile profesyonel bir mesele arasında parçalanmış hissetme ihtimaliniz var. Enerjinizi topraklayın ve seçeneklerinizi değerlendirin. Ayrıca, Merkür gerilemesi ile hiçbir şey kesin olarak belirlenmez… yani, süreci aceleye getirmenin bir anlamı yok.


Aslan Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantik maceralar seni bekliyor, ama önce hala yapman gereken bazı işler var, Leo. Örneğin, Ay, sorumlu günlük ritüelleriniz, durum tespiti ve hizmet eylemlerinizden oluşan altıncı evinizde parıldamaya devam ediyor, bu da muhtemelen sağlık rutininizden sıkıcı yapılacaklar listenize kadar her şeyle meşgul olduğunuz anlamına geliyor. Sevimli bir iş arkadaşı için duyguları yakalamak? Onlarla toplum kolejinizde veya iş yerinde tanışmış olsanız da, romantik macera arzunuz mevcut rutininiz veya başkaları için ruh haliniz tarafından boğulabilir. Anahtar, daha çok çalışabilmek için çok çalışmaktır.


Başak Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcunda parıldayan ay ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz ile muhtemelen romantik ilginize daha ciddi bakıyorsunuz. Bu, bir dünya işareti için çok uygundur ve ayın kız kardeşiniz Oğlak burcundaki yolculuğu da bir istisna değildir. Ancak burada bir yakalama var, Başak. Örneğin, ay tutku ve kendini ifade etmeyle ilgili beşinci evinizde dolaşırken, seks, birleşme ve paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla Venüs ile karşı karşıya gelecek. Bunun anlamı şudur: Kalbinizin arzuları, mevcut taahhütlerinizle mutlaka uyumlu olmayabilir. Akıllıca seçim.


Terazi Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Duygularınızdaysanız, muhtemelen dördüncü evinizi, aile meselelerinizi ve en içteki duygularınızı ateşlemeye devam ettiği için Oğlak burcundaki ay sayesinde. Terazi, bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, aile geleneklerinizi onurlandırmak ile aşk ve romantizm adına bir inanç sıçraması yapmak arasında bölünmüş hissediyor olabilirsiniz. Luna ayrıca, uyum arayan yedinci eviniz, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla gezegensel yöneticiniz Venüs’ü kare yapacak, böylece bir aşk ilgisine alıştığınızdan daha güvenle yaklaşabilirsiniz. Öncülük et ve yapman gerekeni yap.


Akrep Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Küçük ayrıntılara çok fazla odaklanma ve konuya gel, Akrep. Kulağa sert geliyor ama ayın Oğlak burcundaki yolculuğu ve üçüncü iletişim eviniz farklı olmak için yalvarırdı. Ayın Venüs’le karesi – sorumlu ayrıntılar, günlük ritüeller ve durum tespiti yoluyla – sevgilinizle daha pragmatik olmanın yanı sıra, bir irade savaşını tetikleyebilir… bu yüzden, duruma yaklaşmaya çalışın. temiz bir zihinle. Merkür gerilemesi aynı zamanda şanslı Jüpiter ile de uyumlu olacak, önemli bir konuşmayı tekrar gözden geçirme şansınızı artıracak ve hatta belki de bu konuda liderliği ele alacaktır.


Yay Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bütün paket sensin, bu yüzden kendini küçümseme, Yay. Bu özellikle, Oğlak burcunda parıldayan ay (birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizin göksel yöneticisi) ve istikrar arayan ikinci değer sistemleri eviniz için geçerlidir. Ayrıca, yüksek beklentiler işleri daha da kötüleştirecektir, bu yüzden hemen sonuçlara varmayın. Ay aynı zamanda aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Venüs’le yüzleşecek ve kalbinizin arzuları ile mevcut yatırımlarınız arasında sürtüşme yaratacaktır. Meyve suyu gerçekten sıkmaya değer mi?


Oğlak Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, bekar, aşık veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, bugün aşk ve romantizm konusunda büyük resme bakma olasılığınız daha yüksek. Başka bir deyişle, beyaz çitli, golden retriever ve çocukları istiyorsunuz. Belki de tam olarak değil, çünkü her biri için, ama Venüs’ün Koç’taki yolculuğu – duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygular – kendinizi fazladan evcil hissetmenizin nedeni olabilir. Unutmayın, Ay bugün Venüs ile karşı karşıya gelecek, bu nedenle olaylara hem kişisel hem de önemli bir diğer açıdan bakmak önemlidir.


Kova Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geri çekilmek, yansıtmak ve enerjinizi yeniden doldurmak için bir dakikanızı ayırın, Kova. Ayın Oğlak burcundan geçişi ve kapanış, rüyalar, ketlenmeler ve bilinçsiz kalıplardan oluşan on ikinci eviniz ile, sadece ketlenmiş olarak karşılaşmazsınız, aynı zamanda perde arkasında strateji oluşturmak için bilinçli bir çaba harcarsınız. Aşkınızla ileri geri mesajlaşmak? Ay, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizden oluşan meraklı üçüncü eviniz aracılığıyla tatlı Venüs ile yüzleşecek ve gerçek hislerinizle flörtöz dürtüleriniz arasında sürtüşme yaratacak. Merkür gerilemesi dilini mi yakaladı? Elinizde bir şeyler tutmakta yanlış bir şey yok ama akıl oyunlarından uzak durun.


Balık Burcu

19 Mayıs 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En iyi arkadaşlarınla ​​vakit geçiriyor musun, Balık? Pragmatik Oğlak burcunda parıldayan romantik beşinci evinizin (aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etmenin göksel hükümdarı) ay ve onbirinci dernek, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlük eviniz ile, ilginizi çeken biriyle karşılaşabilirsiniz. happy hour’da … veya bazılarınız için işyerinde. Ancak Luna, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri aracılığıyla Venüs ile yüzleşecek ve bağımsızlık arzunuz ile sosyal çevrenizin yapısı arasında gerilim yaratacak. Aşkınla gizlice kaçmayı mı düşünüyorsun? Etrafta arkadaşların olması biraz dikkat dağıtıcı olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.