Günlük Aşk Burç Yorumları 13 Mayıs 2022

13 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 13 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, adalet arayan Terazi ve uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron’a doğrudan bir muhalefet yapacak. Koç, şu anda savunmasızlığından çekinme. Bir şey dikkatinize sunuluyor ve bu, bir sevgilinin duygusal ifadesi tarafından tetiklenebilir. Bir arkadaşın arkadaşına aşık olmak? Bu, daha büyük bir şeye yol açan sıradan bir bağlantı olarak başlayabilirdi, ancak Luna’nın Satürn ile uyumlu üçgeni, bir ciddiyet ve pragmatizm katmanı ekler. Arkadaş mı olmak istiyorsun yoksa başka bir şey mi?


Boğa Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, kozmos sizi günlük yaşamınızda daha fazla denge geliştirmeye çağırıyor. Aklınızda başka ve/veya romantik bir ilgi kirasız mı yaşıyor? Verimlilik seviyenizi ve iç huzurunuzu etkiliyorsa, enerjinizi geri arayın. Örneğin, ay adalet arayan Terazi ve günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla parıldamaya devam eder ve günlük rutininizden genel olarak refahınıza kadar her şeye duygusal vurgu getirir. . Luna, bilinçsiz onikinci teslim eviniz aracılığıyla aynı anda yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacaktır. Vakit geldi?


İkizler Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, toplumsal beklentiler romantik bağlantınızın önüne mi geçiyor? Örneğin, ister bekar olun ister romantik bir şekilde bağlı olun, bugün aşk adına egonuza meydan okunabilir, ancak bu hayal kırıklığına uğramak için bir neden değil. Bu, romantik arzularınızı yansıtmanız ve ufkunuzu keşfetmeniz için bir fırsattır. Bununla birlikte, bunu söylemek yapmaktan daha kolay olabilir, çünkü ay yaralı şifacı Chiron’a karşı – dernekler, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlüklerden oluşan on birinci eviniz aracılığıyla – tüm bu süre boyunca aşk, tutkuyla ilgili beşinci evinizde parıldayarak karşı çıkacaktır. , ve zevk. Senin için daha önemli olan nedir?


Yengeç Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayatları önemli biriyle birleştirmek ilk başta zor görünebilir, ancak her şey iletişim ve uzlaşma ile ilgilidir, Yengeç. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, şu anda bire bir ilişkinize meydan okuyan dış etkiler ile rahatlık ve güvenlik tanımınız arasında parçalanmış hissedebilirsiniz. Örneğin, Ay Terazi ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü güvenlik ve en içteki hisler evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, yaralı şifacıya doğrudan bir muhalefet yapacak, ancak dahası var. Luna, birleşme kararına veya eksikliğine değinen samimi sekizinci eviniz aracılığıyla görev yöneticisi Satürn ile uyumlu hale gelecek.


Aslan Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Her zamankinden daha kararsız mı hissediyorsun, Leo? Yaşadığınız belirsizlikten dolayı cesaretiniz kırılmasın; aksine, açık fikirli olmanın yanlış bir tarafı yoktur. Ay, adalet arayan Terazi ve üçüncü iletişim eviniz ve yakın çevrenizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, geniş dokuzuncu genişleme eviniz, yüksek öğreniminiz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan bir muhalefet yapacağını söyledikten sonra, ve bilinmeyen bölge. Sizi engelleyen bir inanç sistemi mi? Bu aynı zamanda seyahat kısıtlamaları etrafında da dönebilir. Bununla birlikte, başka bir notta, ayın Satürn ile üçgen açısı bu bağlantıya topraklama ve disiplin getiriyor.


Başak Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, öz değerinize sahip çıkıyorsunuz, ancak bir şey veya biri tarafından engellenmiş hissediyorsunuz. Örneğin, Ay Terazi ve sizin istikrar arayan ikinci değer sistemleri eviniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, birleşmeler, cinsel birliktelikler ve paylaşılan kaynaklardan oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan bir muhalefet yapacaktır. gerilim buradan kaynaklanıyor olabilir. Venüs’ün haritanızın bu alanında da parıldadığını unutmayın, bu da bireysel özgürlüğünüz konusunda boğulmuş hissedebileceğiniz anlamına gelir. Bir karmaşadan kurtulmanın zamanı geldi mi?


Terazi Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, duygusal ihtiyaçlarınızı bastırmak asla iyi bir fikir değildir. Bununla birlikte, burcunuzda ay olmasına rağmen, Luna, yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacak. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, engellemeleriniz, önemli bir diğerinin veya romantik ilginin duygularıyla veya belki de geçmişinizden kaynaklanan bir korkuyla ilgili olabilir. Göz önünde bulundurulması gereken başka bir şey de, aşk hayatınızın dinamiğine bir pragmatizm ve ciddiyet katmanı ekleyebileceğinden, ayın yapılandırılmış Satürn’le olan üçgenidir.


Akrep Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini fazla uzatmana gerek yok, Akrep. Bekar veya alın, bu özellikle ayın adalet arayan Terazi ile yaptığı yolculuk ve kapanış, rüyalar ve bilinçsiz kalıplardan oluşan onikinci eviniz düşünüldüğünde geçerlidir. Günlük ritüellerden oluşan altıncı evinizin göz kamaştıran Terazi’nin yöneticisi Venüs ile, belirli bir miktarda bağımsızlığı sürdürmek için bilinçli bir karar da veriyor olabilirsiniz. Ama aynı şekilde, yaralı şifacı Chiron bu süreçte geçmişinizden gelen duyguları tetikliyor olabilir. Bu, mevcut bağlantınızın önüne mi geçiyor? Enerjinizi topraklayın ve şu an için kendinize öncelik verin.


Yay Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay Terazi burcunda ve sosyal odaklı onbirinci dernekler, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlük eviniz ile sona ermeden önce, romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve zevk yoluyla yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacaktır. Bunu söyledikten sonra, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bu durum kalbinizin arzuları ile statükoyu karşılama arzunuz söz konusu olduğunda sürtüşme yaratabilir. Yay, arkadaşlarınız ve aileniz aşk ilginizi onaylıyor mu? Buna öncelik vermeniz gerekmiyor, ancak şu anda benzer temalar ortaya çıkabilir.


Oğlak Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, profesyonel başarınıza ve kötü şöhretli patron hareketlerinizle gelen her şeye rağmen, kozmos sizi kişisel ve profesyonel yaşamınız arasında sağlıklı bir denge kurmaya çağırıyor. Örneğin, ay (bire bir ilişkilere bağlı yedinci evinizin göksel yöneticisi) adalet arayan Terazi’de sona ermeden önce, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan bir muhalefet yapacaktır. ev, aile meseleleri ve en içteki duygular. Belki de şu anda aşk hayatınızın dinamiğine hakim olan şey, istikrar arzunuz ve/veya geçmişinizden kaynaklanan bir korkudur.


Kova Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Terazi ve macera, inanç sistemleri ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla parıldamaya devam ederek, aşktaki sonraki adımlarınızı çevreleyen temalara ve bu bağlantıyı bir arada tutan inanca duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirir. Kova, siz ve sevgiliniz, benzersiz felsefeleriniz ve aşk ve romantizme bakış açınız konusunda aynı sayfada olabilirsiniz veya olmayabilir, ancak bugünün mücadelesinin kaynağı muhtemelen budur. Örneğin ay, iletişim sektörünüzde yaralı şifacı Chiron ile doğrudan karşıtlık içinde olacak. Konuşmaktan ve söylemeniz gerekeni söylemekten korkmayın.


Balık Burcu

13 Mayıs 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Her şey ölçülü çünkü her zaman devam eden bir iş, Balık. Örneğin, ay (aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı) adalet arayan Terazi ve seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci eviniz ile sona ermeden önce, doğrudan bir muhalefet yapacaktır. Yaralı şifacı Chiron’a, istikrar arayan ikinci değer sistemleri eviniz aracılığıyla. Bu bağlamda ihtiyaçlarınız karşılanıyor mu? Ay’ın görev yöneticisi Satürn’e üçgen açısı, romantik bağlılığınızın dinamiğine, yani bu aşk uğruna yaptığınız fedakarlıklar (veya bunların eksikliği) söz konusu olduğunda, bir pragmatizm ve yapı katmanı ekler.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.