Günlük Aşk Burç Yorumları 12 Mayıs 2022

12 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 12 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, önemli diğer veya romantik ilginizle tüm kalbinizle iletişim kurmak bugün uzun bir yol kat edebilir. Bununla birlikte, bu, sizin açınızdan belirli bir miktarda disiplin gerektirecektir, yani özel biriyle yarı yolda uzlaşmaya ve tanışmaya gelince. Örneğin, Ay’ın Terazi’ye geçişi ve önemli diğerlerini taahhüt ettiğiniz yedinci eviniz üzerine, iletişim sektörünüzde geri giden Merkür ile bağlantı kurarken, hepsi burcunuzda Venüs ve Jüpiter ile doğrudan bir karşıtlık oluşturur. Yine, genellikle son derece bağımsız ve son derece tutkulu olduğunuz için kutlanıyorsunuz, ancak sevgilinizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak önemlidir.


Boğa Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çok mu çalışıyorsun yoksa hala aşkının hayalini mi kuruyorsun? Boğa, senden uzakta biri olduğu düşüncesiyle kendine aşırı yüklenen biri değilsin ama her şeyin bir ilki vardır, değil mi? Örneğin, Ay’ın Terazi’ye geçişi ve günlük ritüellerden sorumlu altıncı eviniz üzerine, istikrar arayan ikinci konfor, finans, değerler ve öz değer eviniz aracılığıyla geri giden Merkür ile uyumlu hale gelecektir. Tek veya tek bu bağlantı, içeri girme ve güvenlik tanımınızı gerçekten yansıtma ihtiyacını tetikleyebilirdi. Ay’ın aynı zamanda Venüs ve Jüpiter ile doğrudan karşıtlık içinde oturacağını ve aynı zamanda aşk hayatınızda denge yaratmanız için size meydan okuyacağını unutmayın.


İkizler Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, kendinizi hissediyorsunuz ve diğer herkes de öyle. Örneğin, ayın uyum arayan Terazi’ye geçişi ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz üzerine, Luna burcunuzda geri giden Merkür ile buluşacak ve karışıma bir nostalji ve yansıma katmanı ekleyecek, özellikle eski sevgilinizle veya geçmişinizden biriyle yeniden bağlantı kuranlarınız. Ayın Venüs ve Jüpiter ile karşıt konumda oturacağını unutmayın – toplumla ilgili on birinci eviniz aracılığıyla, bu da sevgi dilinizi ve özgürlük arzunuzu dengelemeniz için size meydan okur.


Yengeç Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bu zamanda muhtemelen çok fazla gölge çalışması yapıyorsunuz, özellikle de Merkür gerilemesi bilinçsiz kalıplardan oluşan on ikinci evinizi aydınlatırken. Uyum arayan Terazi ile parıldayan ay ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü duygusal temeller eviniz ve geri giden Merkür ile bağlantı kurarken, erken yetiştirilmeniz hakkında bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Verilmiş, asla beklemeyeceğiniz bir şey olabilir.


Aslan Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün Terazi burcunda göz kamaştırıcı başlangıcını yapacak, romantik alışverişlerinize ve aşk ve romantizme benzersiz bir bakış açısına gelince, duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Aklında özel biri mi var, Leo? Yüz yüze veya sosyal medya aracılığıyla aniden geçmişinizden biriyle karşılaşırsanız şaşırmayın. Bu, özellikle on birinci dernek eviniz, topluluk meseleleri ve bireysel özgürlük yoluyla İkizler’de ayın geri giden Merkür ile üçgen açısını göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir, çünkü bir zamanlar kalp atışlarınızı çekmiş olabilecek geçmiş durumları tekrar gözden geçiriyorsunuzdur.


Başak Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, en son ne zaman kendine öncelik verdin? İster önemli bir ortaklıkta olun, ister bir aşıkla vakit geçirirken, kozmos sizi bu süreçte gücünüzü geri almaya ve gerçekten öz değerinize sahip çıkmaya çağırıyor. Örneğin, ayın uyum arayan Terazi’ye ve güvenlik arayan ikinci değer sistemlerinize geçişi üzerine, Luna, İkizler’deki retrograd yolculuğunun ortasında göksel yöneticiniz Merkür ile uyumlu hale gelecek ve onun onuncu patron eviniz hareket edecek. Özellikle sekizinci birleşme eviniz aracılığıyla Venüs ve Jüpiter’e karşı çıkan ay ile liderliği almakta yanlış bir şey yok. Özel biri bunu takdir edecek, güven.


Terazi Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kararsızsanız, muhtemelen Ay’ın burcunuzdaki Terazi’deki başlangıcı sayesinde. Her ne kadar kişisel yaşamınızda daha fazla uyum geliştirmenin yanı sıra, ayın geri giden Merkür üçgeni, özellikle haberci gezegenin inanç, genişleme ve inanç sistemlerinizden oluşan dokuzuncu evinizden dönmesiyle, işlerin ilginçleştiği yerdir. Belki senden uzakta olan birine aşık oluyorsun ya da aşka bakış açına daha yakından bakıyorsun. Nerelerde katı ve/veya dar görüşlüydünüz? Ay’ın Koç’ta Venüs ve Jüpiter ile karşıt konumda olacağı düşünüldüğünde, aynı anda uzlaşma arzunuzu inisiyatif almakla dengelemek için çağrılıyorsunuz.


Akrep Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geri adım atma çağrısını hissediyorsanız, kişisel ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeyin, Akrep. Bu, özellikle Ay’ın Terazi’ye geçişi ve sizi duygularınızla ilgili olarak daha fazla kısıtlayan kapanış, rüyalar ve bilinçdışı kalıplardan oluşan gizli onikinci eviniz düşünüldüğünde geçerlidir. Aynı zamanda belirli bir bağlantının temeli üzerinde de düşünüyor olabilirsiniz ve cinsel birlikteliklerden ve paylaşılan kaynaklardan oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla geri giden Merkür ile uyum içindeyken, bu muhtemelen teslim edilmesi gereken bir bağlantı ve/veya duygu etrafında dönebilir. İpucu: Başınıza ağır geliyorsa ve enerjinizi tüketiyorsa, bırakma zamanı.


Yay Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, Terazi burcunda ve bugün sosyal olarak bilinçli onbirinci dernekler, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlük eviniz ile çıkış yapacak, bu da ya belirli bir bağlantıda ufkunuzu keşfetmek ya da arkadaşlarınız ve akranlarınız arasında önemli bir başkasını getirmek istediğiniz anlamına geliyor. Luna ayrıca ilişki sektörünüzde Merkür gerilemesi ile uyumlu hale gelecek, bu da eski bir sevgilinin geri dönmesi veya bazıları için bekleyen bir konuşmanın yeniden ortaya çıkması olup olmadığını gözden geçirmeniz için geçmişi geri getirebilir. Bu enerjiyi akıllıca kullanın, Yay.


Oğlak Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Özel birine, Oğlak’a açılma konusunda rahat hissediyor musun? İlgisizliğinle ünlüsün ama herkes bunun iyi bir yerden geldiğini biliyor. Ay bugün Terazi’ye giriyor, dördüncü evinize, aile meselelerinize ve en içteki hislerinize duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Bununla birlikte, ay, önemli kişilerin bulunduğu yedinci evinizi yönettiğinden, bu, mevcut bağlantınızda duygusal bir atılımın başlangıcı olabilir. Luna ayrıca Merkür gerilemesi ile de uyumlu olacak ve bu da sizi bir durumun lojistiğine daha yakından bakmaya teşvik edecek çünkü bazı şeyleri gözden kaçırmış olabilirsiniz.


Kova Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlınız Kova ile spontane bir yolculuğa mı çıkıyorsunuz? Ay, bugün büyüleyici Terazi burcunda başlayacak ve egzotik dokuzuncu macera, yüksek öğrenim ve bilinmeyen bölge evinize duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Aynı zamanda, evin yöneticisi Venüs ve Jüpiter, mobil üçüncü iletişim evinizi, düşünce sürecinizi ve yakın çevrenizi aktive ediyor. Haritanızın bu alanı aynı zamanda kısa yolculukları da yönetir, bu da ara sıra bir yere uçma arzusunun devreye girdiği yerdir. Ayın, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci eviniz aracılığıyla geri giden Merkür ile uyum sağlayacağını unutmayın, bu nedenle aniden eski bir sevgiliyle karşılaşırsanız şaşırmayın.


Balık Burcu

12 Mayıs 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, bugün Terazi’ye ve birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinize girecek ve mevcut bağlantınızın temelini çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek, ancak dahası var. Balık, önemli biriyle tartışman gereken bir şey var mı? Bazılarınız önemli bir konuyu daha fazla keşfetme ihtiyacı hissedebilir, özellikle duygusal olarak yönlendirilen en derindeki duyguların dördüncü evi aracılığıyla geri giden Merkür ile uyum içindeyken. İster kişisel bir meseleyle ilgili olsun, isterse hayatları birleştirme olasılıklarını araştırmakla ilgili olsun, ya şimdi ya da asla.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.