Günlük Aşk Burç Yorumları 11 Mayıs 2022

11 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 11 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, titiz Başak ve günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinin sorumlu altıncı evinde gezinmeye devam ediyor, ancak aynı anda güneş ile büyük bir dünya üçgenini ve ayrıca geri giden Plüton’u harekete geçirecek. Bununla birlikte, zamanınızı ve enerjinizi nereye harcadığınızı düşünmek önemlidir, Koç. Sınırsız Neptün ve son derece sıcak gezegen yöneticiniz Mars’ın tam karşısında otururken, gerçekler ile aşk ve romantizm söz konusu olduğunda yalnızca bir yanılsama olan şeyleri ayırt etmeye çağrılıyorsunuz. Cezalısın ve kendin için ikinci bir tahminde bulunmana gerek yok.


Boğa Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu ilişkiyi bir üst seviyeye taşımaya hazır mısın, Boğa? Ay, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinize duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirerek kız kardeşiniz Başak burcunda gezinmeye devam ediyor, ancak dahası var. Ay eşzamanlı olarak burcunuzda güneşle buluşacak ve egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla Plüton geri gidecek. Bunu söyledikten sonra, bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, bugünün büyük dünya burcu, aşk enerjinizi topraklamanıza ve muhtemelen bu süreçte ufkunuzu genişletmenize yardımcı olmak için burada. Yakalayış? Dış etkiler söz konusu olduğunda dikkatli olun.


İkizler Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk ve romantizm konusunda kendinizi kısıtlanmış ve iç gözlemci hissediyorsanız, cesaretinizin kırılmasına veya kendinizi ikinci kez tahmin etmenize gerek yok, İkizler. Örneğin, titiz Başak’ta kalan ay ve duygusal olarak yönlendirilen en içteki dördüncü evinize ek olarak, ay güneş ve geri giden Plüton ile uyumlu hale gelecektir. Bekar? İçine girip, burcunuzdan geriye doğru hareket eden göksel yöneticiniz Merkür ile tamamen anlamlı olan içsel işi yapmaya çağrılıyorsunuz. Ayrıca Ay, Mars ve Neptün ile doğrudan karşıtlık kuracak ve kendi iç dünyanız ile dünyanın geri kalanına yansıttığınız enerji arasındaki gerilimi tetikleyecek. Dengeni koru.


Yengeç Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayın metodik Başak’ta parıldaması ve meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreci ve yakın çevrenizle, romantik alışverişlerinizin ayrıntılarını incelemeye daha yatkınsınız, ancak dahası var. Biri sizi zihinsel olarak birden fazla şekilde uyarıyor mu, Yengeç? Ay, ilişki sektörünüzde geri giden Plüton ile birlikte, toplumla ilgili on birinci evinizdeki güneşle aynı anda bağlantı kuracak. Bunu söyledikten sonra, karşılaşma, özellikle kişisel özgürlüğünüz ve dünyaya ait olma duygunuz söz konusu olduğunda, potansiyel olarak bir tür aydınlanmayı tetikleyebilir. Aşka ve romantizme yaklaşımınız bir istisna değildir.


Aslan Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, titiz Başak burcunda ve istikrar arayan ikinci konfor, değerler ve güvenlik duygunuzla sarmalanmadan önce, otoritenin onuncu evi aracılığıyla güneşle ve altıncı eviniz aracılığıyla geri giden Plüton ile bağlantı kuracaktır. günlük ritüeller. Leo, yatırım yaptığın insanlara ve durumlara daha yakından bakıyorsun ve arzuladığın romantik bağı elde etmek için gerekli değişiklikleri yapmaya hazırsın. Ayın, samimi sekizinci eviniz aracılığıyla, harekete geçiren Mars ve sınırsız Neptün’ün tam karşısında duracağını ve yalnızca size ait olanla paylaşmak istediklerinizi ayırt etmenize meydan okuyacağını unutmayın.


Başak Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Değerli zamanınıza ve enerjinize layıklarsa, o zaman yatırım yapmaya hazırsınız demektir, Başak. Ne de olsa, ay her gün burcunuzda parıldayarak büyük bir dünya üçgenini harekete geçirmiyor. Güneşle (egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla) ve ayrıca geri giden Plüton ile uyum içinde, için için yanan bir aşk için yaratıcı olduğu kadar için de bilinmeyene doğru maceraya atılmak için ilham alıyor olabilirsiniz. Sizin için kesinlikle ilginç bir zaman, bu yüzden bu enerjiyi akıllıca kullanın.


Terazi Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Nefes al, Terazi. Ayın Başak’ta parıldaması ve kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey ile, sadece aşk söz konusu olduğunda daha içe dönük olmaya eğilimli değilsiniz, aynı zamanda duygularınız konusunda da çekingensiniz. İşleri olduğundan daha karmaşık gösterebileceğinden, aşırı düşünmekten kaçının. Ayın güneşle (birleşmelerden, paylaşılan kaynaklardan ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla) ve ayrıca geri giden Plüton ile büyük bir dünya üçgen açısını harekete geçireceğini ve bunun her şeyden önce iyileşme için bir zaman olabileceğini öne süreceğini unutmayın. başka.


Akrep Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, sosyal olarak bilinçli onbirinci evinizdeki dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu içinde gezinmeye devam ediyor, ancak bu süreçte ilişki sektörünüzde güneşle ve Plüton gerilemesi ile bağlantı kuracak. Akrep, bu büyük toprak üçgeni, aşk ve romantizm aleminde bir şeyi sağlamlaştırma olasılığını ortaya çıkarıyor, ancak bu süreçte büyük olasılıkla konfor alanınızın dışına çıkmak zorunda kalacaksınız. Geleneksel yöneticiniz Mars’a ve Balık’taki sınırsız Neptün’e (tutku ve romantizmle dolu beşinci eviniz aracılığıyla) doğrudan karşıt konumda otururken, özgünlüğünüzü ayırt etmek önemlidir.


Yay Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İşyerinde birine aşık olmak, Yay? Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, özellikle bugünün ay, güneş ve geri giden Plüton arasındaki büyük dünya üçgenini göz önünde bulundurduğunuzda, bu zamanda maddi bolluğunuza ve güvenliğinize yatırım yapma olasılığınız daha yüksek. Zamanınıza ve kutsal enerjinize kimin ve neyin gerçekten layık olduğunu düşünmeye zorlanabilirsiniz. Ayrıca, ayın go-getter Mars ve sınırsız Neptün ile karşıtlığı, aynı zamanda iç ve dış gerçeklikleriniz arasında sağlıklı bir denge oluşturmanız için bir hatırlatmadır. Bir ortaklıkta gerçekten neye değer veriyorsunuz ve kalabalıkta öne çıkan ne?


Oğlak Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, arzuladığınız aşk ufukta sizi bekliyor olabilir, bu da kozmosun bilinmeyene doğru yola çıkmanız ve uzun süredir gecikmiş bir inanç sıçraması gerçekleştirmeniz için muhtemelen size meydan okuyacağı anlamına geliyor. Elbette hepsi aşk adına, ama aynı zamanda özellikle uzun vadede sizin için gerçekten önemli olan şeylere yatırım yapmaya çağrılıyorsunuz. Örneğin, ay, macerayla ilgili egzotik dokuzuncu evinizde dolaşırken, tutkuyla ilgili beşinci evinizdeki güneş ve burcunuzda geri giden Plüton ile uyumlu hale gelecek. Kalbinizi takip etmeye ve bu süreçte gücünüzü geri almaya teşvik ediliyorsunuz.


Kova Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, yepyeni bir ilişkiye başlamadan önce serbest bırakılması gereken bir şey var mı? Tek ya da alın, ay Başak burcunda ve samimi sekizinci birleşme evinizde gezinmeye devam eder, ancak aynı anda dördüncü duygusal temeller evinizdeki güneşle ve bilinçsiz onikinci teslim evinizden geri giden Plüton ile uyumlu hale gelir. Bu, bilinçli olarak kendinize saklamayı seçtiğiniz bir şey veya henüz ifade etmediğiniz önemli bir kişi hakkında söylenmemiş bir duygu olabilir. Rahatça açıldıktan sonra, bağlantınızın dinamiğini büyük olasılıkla değiştireceksiniz.


Balık Burcu

11 Mayıs 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, metodik Başak ve uyum peşinde koşan anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna, iletişim sektörünüzde güneşle büyük bir dünya üçgenini harekete geçirecek ve Plüton, özgürlüğü seven onbirinci evinizden geri hareket edecek. toplum işlerinden. Senden uzakta olan birine aşık olmak mı, Balık? Bu, geniş ağınızdaki veya işyerinde bağlantı kurduğunuz biri olabilir. Sanal bağlantılar da olasıdır. Aynı şekilde, bireysel özgürlüğünüz ve bu bağlantının kişisel çabalarınızı destekleyip desteklemediği üzerine düşünmeye çağrılıyorsunuz. İletişim anahtardır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.