Günlük Aşk Burç Yorumları 10 Mayıs 2022

10 Mayıs Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 10 Mayıs Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

10 Mayıs 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, kozmosta büyük bir gün ve bu, şu anda sizin için özellikle önemli. Örneğin, kardinal ateşleriniz arasında göz kamaştıran tatlı Venüs’ün yanı sıra, şanslı Jüpiter on yıldan fazla bir süredir ilk kez burcunuzdaki eğlenceye katılacak. Şimdi, her zaman bir yin ve yang vardır. Karanlık tarafta, Merkür de bugün İkizler’de (iletişim sektörünüz aracılığıyla) geri hareket yapacak, bu da teknik zorluklar ve genel yanlış anlamaların muhtemel olduğu anlamına geliyor. Luna ayrıca titiz Başak’tan geçiş yapacak, bu da telaşlı ayrıntılar üzerinde kendinizi üzme olasılığınız daha yüksek olduğu anlamına geliyor. Enerjinizi topraklayın.


Boğa Burcu

10 Mayıs 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bir şekilde hissediyorsun, ama aynı zamanda geri çekilmen ve düşünmen gerekiyor. Bu, özellikle ayın Başak’taki yolculuğunu ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz düşünüldüğünde geçerlidir, çünkü geriye giden yolculuğunun ilk gününde aynı anda yöneticisi Merkür ile karşı karşıya gelecektir. İkizler ve istikrar arayan ikinci konfor, değerler ve öz değer eviniz arasında geriye doğru dönen bu retrograd – aya kare ile birleştiğinde – güvenlik duygunuzdan iletişim şeklinize kadar her şeyi yansıtmanız için sizi zorluyor. senin arzuların. Sesinizi çıkaracak mısınız, yoksa konuşmayacak mısınız?


İkizler Burcu

10 Mayıs 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İyi haber mi yoksa önce kötü haber mi, İkizler? Cesaretinizi kıracak bir şey yok, ancak bilgili gezegen yöneticiniz Merkür, bugün burcunuzdan geriye doğru yolculuğuna başlayacak, bu da yavaşlama ve işleri yeniden değerlendirme zamanının geldiği anlamına geliyor. Bununla birlikte, yanlış iletişim ve teknik zorluklar bu transit altında daha olasıdır, bu nedenle romantik alışverişlerinizde dikkatli olun. Daha parlak bir kayda göre, şanslı Jüpiter (yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel hükümdarı), eklektik fırsatlar için bir artı olan onbirinci dernekler, topluluk ve bireysel özgürlük eviniz aracılığıyla Koç’taki Venüs’e katılacak ve aşk hayatınızdaki diğer ufukları keşfetmek.


Yengeç Burcu

10 Mayıs 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar, ezici veya zaten bağlıysanız, bu zamanda, özellikle de kalp meseleleri söz konusu olduğunda, muhtemelen derin bir iç gözlem içindesiniz. Özel birinden bir sır mı saklıyorsun, Yengeç? Örneğin, Merkür bugün İkizler üzerinden retro yolculuğuna başlayacak ve bilinçsiz on ikinci evinize, rüyalara ve perde arkasındaki her şeye vurgu yapacak. Bazılarınız için bu, geçmişten dönen bir eski sevgili olabilir ve bu potansiyel olarak geri çekilme arzusuna ilham verebilir, bazılarınız ise geçmiş deneyimleri yansıtır. Jüpiter, aynı zamanda, otoritenin onuncu evi aracılığıyla Koç’taki Venüs’e katılacak, bu yüzden hayatınızın sorumluluğunu almaktan çekinmeyin.


Aslan Burcu

10 Mayıs 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şanslı Jüpiter, bugün Koç’ta Venüs’e katılacak ve egzotik dokuzuncu macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinize bolluk ve genişleme getirecek, bu yüzden büyük olasılıkla konfor bölgenizin dışında bir şey arayışındasınız, Aslan. Her ne kadar şu anda bekar olsanız da veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, Merkür gerilemesi sizi büyük olasılıkla hazırlıksız yakalayacaktır, özellikle de geniş ağınızdaki birine aşık olanlarınız. Geçmişten patlama? Belki, ama ayın Merkür karesi, kafa karışıklığı yaşamanız muhtemeldir. Enerjinizi topraklayın.


Başak Burcu

10 Mayıs 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna bugün burcunuza giriyor ve sizi en derindeki hislerinize yaklaştırıyor, ancak burada bitmiyor Başak. Gezegensel yöneticiniz Merkür, bugün teknik zorluklardan küçük yanlış anlamalara kadar her şeyi tetiklemesi ile tanınan geri harekette olacak. Bunu söyledikten sonra, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, kendinizi ikinci kez tahmin ediyor ve sonraki adımlarınızı düşünüyor olabilirsiniz. Luna ayrıca sezgisel bilgeliğiniz ve mantıklı zihniniz arasında gerilim yaşamaya eğilimli olduğunuz Merkür ile de kapışacak. Başka bir notta, şanslı Jüpiter, sekizinci yakınlık evinizde, paylaşılan kaynaklarda ve ruh eşi bağlantılarında Venüs’e katılacak, yani bir şeyler demleniyor. Düşüncelerinizi toplamak için bir dakikanızı ayırın.


Terazi Burcu

10 Mayıs 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, aşk hayatında işler kızışıyor, ama aynı zamanda liderliği ele geçirmen de isteniyor. Bu, özellikle tatlı göksel yöneticiniz Venüs haritanızın bu alanından geçerken, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla Jüpiter’in Koç’a geçişini düşündüğünüzde geçerlidir. Bekarsanız ve Bay veya Bayan Doğru’yu arıyorsanız, kendinizi özür dilemeden kendileri olmaktan korkmayan ve inisiyatifi ele alan kişilere ilgi duyabilirsiniz. Ayrıca, Merkür İkizler’de geri harekette olduğuna göre, inanç sistemlerinizle ilgili düşünmeniz gereken bazı şeyler var.


Akrep Burcu

10 Mayıs 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, havanız ne kadar yüksek olursa, arzu ettiğiniz şeyi çekmeniz de o kadar olasıdır. Şanslı Jüpiter bugün Koç burcundaki cilveli Venüs ile güçlerini birleştirecek ve günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı evinize bolluk ve genişleme getirecek. Bazılarınız için bu, sizi ruh eşinize veya şu anda sizden uzakta olan önemli bir kişiye daha da yaklaştırabilecek seyahat ve iş projeleri için beklenmedik fırsatlar getirebilir. Merkür’ün seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla İkizler’de geri harekette olacağını unutmayın, böylece geçmiş kendini çok iyi tekrar edebilir.


Yay Burcu

10 Mayıs 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kötü benliğinle devam et, Yay. Şanslı gezegen yöneticiniz Jüpiter bugün Koç burcundaki baştan çıkarıcı Venüs’e katılacak ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili romantik beşinci evinize bolluk ve genişleme getirecek, ki bu kalp meseleleri söz konusu olduğunda refahtan başka bir şey değildir. . Dahası, Merkür, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve işlerin zorlaşabileceği diğer önemli eviniz aracılığıyla İkizler’de geri hareket yapacak. Örneğin, geçmişinizden biriyle yakınlıktan yoksun olanlarınızın yolları aniden eski bir sevgiliyle kesişebilirken, diğerleriniz geçmiş deneyimleri ve aşkla ilgili olarak tezahür ettirmeyi arzuladığınız şeyleri yansıtabilir.


Oğlak Burcu

10 Mayıs 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bildiğiniz gibi, ay, uyum arayan, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinizi yönetir. Bununla birlikte, egzotik dokuzuncu macera, inanç sistemleri ve bilinmeyen bölge evinize duygusal vurgu getiren metodik Başak’a dönüşecek. Oğlak, sizden uzakta olan önemli bir diğeriyle ilgili olarak sonraki adımları mı planlıyor? Planınızın lojistiği, özel kişinizle uyumlu olabilir veya olmayabilir, özellikle ayın Merkür ile kare karesini göz önünde bulundurduğunuzda, çünkü bugün Altıncı eviniz, günlük ritüelleriniz ve durum tespiti yoluyla İkizler’de geri hareket yapacak. Enerjinizi topraklayın.


Kova Burcu

10 Mayıs 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kova ile doğaçlama kısa yolculuk? Bilgili Merkür (iletişim, seyahat ve lojistik gezegeni), aşk, zevk ve kendini ifadeyle ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla, hükümdarlık burcu İkizler aracılığıyla geri harekette duracağından, seyahat güzergahınızı iki ve üç kez kontrol ettiğinizden emin olun. . Ayın titiz Başak burcundan ve seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizden geçerken Merkür gerilemesi ile karşı karşıya geleceğini unutmayın. Bununla birlikte, duygularınız yoğunlaşmaya başlarsa, duygu akışını aşırı analiz etmeye gerek yoktur. Her şeyi akışına bırakın ve ne olduğunu görün.


Balık Burcu

10 Mayıs 2022 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geleneksel gezegen yöneticiniz Jüpiter bugün Koç’taki baştan çıkarıcı Venüs’e katılacak ve aşk ve romantizm etrafında dönen temalar için her zaman bir artı olan istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemlerine bolluk ve genişleme getirecek. Balık, zamanınızı ve enerjinizi belirli bir bağlantıya yatırmadan önce, Merkür (uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel hükümdarı) İkizler’de geriye gitmeniz ve duygusal ihtiyaçlarınızı ayırt etmeniz için sizi zorlayacaktır. karşınızdakinin tatmin edici olarak gördüğü şeye karşı. Bugünün Başak ayı da Merkür gerilemesi ile karşı karşıya gelecek, bu nedenle duygusal istikrarınız akılda kalacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.