Boğa Haftalık Burç Yorumları (30 Mayıs – 5 Haziran Haftası)

Boğa burcunun 30 Mayıs – 5 Haziran haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 30 Mayıs – 5 Haziran haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 30 Mayıs – 5 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 30 Mayıs – 5 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 30 Mayıs – 5 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 30 Mayıs – 5 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında rüyalarınıza dikkat edin, çünkü onların doğrudan bilinçaltınızdan gönderilen bazı önemli mesajları var. İşlenir işlenmez bilgilerle ne yapacağınızı bilmelisiniz. Perşembe veya Cuma günü hayatınıza yeni biri girer ve bu kişi olması gerekenden çok daha fazlasını bilir, bu yüzden dikkatlice dinleyin. Bu hafta sonu bir arkadaşınıza iğrenç tuhaflıkları yüzünden biraz kızacaksınız ama kötü hisler uzun sürmeyecek.


Boğa Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta para kazanmak beklediğinizden daha kolay olabilir.

Hafta, 29 Mayıs Pazar günü, Mars’ın Koç’ta, sezgisel yetenek ve maneviyat evinizde Jüpiter ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün, psişik yeteneklerinizi geliştirmeye yardımcı olacak aktif bir bilgi araştırması yapıyor olabilirsiniz. Boğa, alacak bir ders veya okuyacak kitaplar bulabilirsin. Manevi faaliyetleri günlük yaşamınıza dahil etmek isteyebilirsiniz. Veya tanınmış bir astrolog veya medyum ile bir okuma yapabilirsiniz.

30 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcunda ve para evinizde yeni bir ay var. Bu, finansal hayatınızı hızlandırabilecek iki haftalık yeni fırsatlar olduğunu gösteriyor. İster aktif ister pasif olsun, yeni gelir kaynakları keşfedebilir veya mevcut gelir akışlarını artırabilirsiniz. Boğa, bütçeleme ve harcamalarınızı takip etme konusundaki kararlılığınızı yenilemek iyi bir fikirdir.


Boğa Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta Venüs burcunuza giriyor ve size bir doz sevgi ve lüks veriyor. Burcunuzda Merkür gerilemeye başlamak üzeresiniz. Herhangi bir büyük alım yapmadan önce iki hafta daha verin. Hala geçmemiz gereken Merkür geri giden gölge dönemi var. Otuz birincide, yeni zenginlik biçimleri çekmek sizin için mümkün. Enerjinizi para bolluğuna harcayın. Çekildiğini hissettiğin herhangi bir yaratıcı çalışma, bir sonraki yan koşuşturman olabilir. Sanat ve yaratıcılık bu süre zarfında geniş ve aydınlatıcı hissedecek. Müzedeki yerel galeri açılışlarından veya öğleden sonralarından ilham alın.

Enerji seviyeleriniz yukarı ve aşağı olabilir. Bu nedenle, mümkün olduğunda dinlendirici bir uyku uyuyun ve vitaminleri ve kişisel bakım ritüellerini ikiye katlayın. İnsanlar, özellikle iş yerinde bu hafta aşırı coşkulu görünebilir. Bu yüzden sınırlarınızı belirleyin ve ihtiyaç duyduğunuzda yer ayırın.

Yolculuk tutkunuz sizi yeni bölgelere seyahat etmeye çağıracak. Bir yaz tatili planlamadıysanız, nereye gitmek istediğinizi düşünmeye başlayın ama bilet almak için 3 Haziran’a kadar bekleyin. Bu hafta aşk dolu birkaç gününüz var. Otuz birincide insanlarla tanışmaya çalışın; ilginç biriyle tıklayabilirsiniz.


Boğa Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sakin ol ve çalışma haftan boyunca devam et, Boğa.

29 Mayıs Pazar günü Mars, Koç burcunda Jüpiter ile kavuşum yaptığında enerjinizi değerli bir şeye yönlendirin. Kavuş sizi özellikle enerjik hissettirecek ve tüm hafta boyunca hedeflerinizin ve tutkularınızın peşinden gitmenizi sağlayacak. Ama aynı zamanda, devam eden hayal kırıklıklarını da şiddetlendirebilir. İşyerinde küçük şikayetlere ve sıkıntılara nasıl tepki verdiğinizi izleyin. Patlamak istemezsin! Bir gün sonra İkizler burcundaki yeni ay yeni bir finansal döngüye giriyor. Önümüzdeki altı ay boyunca, özellikle yazma, öğretme, konuşma ve iletişim gibi Mercurial becerilerini içeren çeşitli fırsatlardan daha fazla para kazanabilirsiniz. Kişisel varlıklarınızı paylaştıkça bütçeleme anlayışınız da değişebilir. Neyse ki, ay aylığı para meseleleri hakkında daha fazla bilgi edinme arzunuzu da cezbedebilir! Haftanın sonuna doğru, Merkür istasyonları burcunuza yöneldikçe daha az stresli hissedebilirsiniz. Şimdi doğrudan, daha iyi iletişim kurabileceğinizi ve kendinizi profesyonel bir ortamda konumlandırabileceğinizi hissedebilirsiniz. Ancak 4 Haziran Cumartesi günü Kova burcundaki Satürn istasyonları geri giderken kariyer yolunuzun gözden geçirilmesi gerekiyor. Amaca yönelik bir kariyere sahip olmak için neleri değiştirmeniz gerektiğini düşünün!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.