Boğa Burç Yorumları 5 Mayıs 2022

Boğa burcunun 5 Mayıs 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 5 Mayıs 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 5 Mayıs 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 5 Mayıs 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 5 Mayıs 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 5 Mayıs 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

5 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hala dikkatin dağılmış hissediyorsan – ve belki biraz duygusal olarak perişan – kendini bir yerde faydalı kılmaya çalış. Birileri bu cömert ruhu fark edip takdir ederse şaşırmayın.


5 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün yabancılarla birçok güçlü bağlantı bekleyin. Sizi nereye götürdüklerine açık olun.


5 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, beklenmedik bir şekilde işte nasıl görüneceksin? Bugün güneş, burcunuzdaki vahşi çocuk Uranüs ile kavuşum yapıyor ve hayatınızdaki her şeyi alt üst ediyor! Uranüs herhangi bir gezegene, özellikle de güneşe dokunduğunda, büyük değişiklikler için gecikmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu deprem patlak verdiğinde, profesyonel kimliğinizin altında yatan bir katman keşfedebilirsiniz. Eksantriklikleriniz, tuhaflıklarınız ve özgünlüğünüz, aksi takdirde istikrarlı bir dış cepheden geçebilir. En gerçek profesyonel benliğinize direnmeye çalışmak yerine, onu kucaklamalısınız. İş yerinde öne çıkmak için bu birleşimi kullanın!


5 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün Yengeç burcunuzun sağduyu ve iletişimi yöneten bölümünde seyahat ederken, kalbinizin hissettiklerini rasyonelleştirmeye cazip gelebilir. Duygularınıza karşı entelektüel bir yaklaşım sergilemek, onları anlamlandırmanıza kesinlikle yardımcı olsa da, o andaki yaşam deneyimleriniz için gerçek olan duyguları deneyimleyerek kendinizden bahsetmediğinizin farkında olmalısınız. Gün sona erdiğinde sosyalleşme arzusu sizi bulacak ve Luna güneşe ve Mars’a bir öpücük gönderiyor. Ancak, yatakta olmanız gerektiğinde internette çok fazla zaman geçirmemeye çalışın.


5 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Değişim burada ve bunu kemiklerinde hissedebilirsin, Boğa. Örneğin, bekar da olsanız da, bugünün elektrikli güneş-Uranüs kavuşumu dünyanızı sarsacak ve sizi durağan enerjilerden kurtaracak. Her ne kadar Merkür’ün göksel hükümdarınızla, Venüs’ün (kapanışla ilgili gizli on ikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla) ile olan tatlı sekstilini göz önünde bulundurduğunuzda, aşk hayatınızda ve kilometrelerce öteden meydana gelen dönüşümleri önceden görmüşsünüzdür. Ayın duygusal Yengeç’e ve iletişim sektörünüze geçişinde Luna’nın Venüs ve yaralı şifacı Chiron ile yüzleşeceğini unutmayın. Duygularınızla vokal olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.