Boğa Burç Yorumları 25 Mayıs 2022

Boğa burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Mayıs 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ama çok eğlencelisin! Tüm bu sıkıcı, tekrarlayan görevlerle nasıl sonuçlandınız? Ne yazık ki, bu patatesleri kazıp soymaktan başka bir şey yapamazsınız. Sonuçta, bu akşam yemeğe sevimli biri katılabilir!


25 Mayıs 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşler sağlamlaşma yolunda – yaptıklarınızdan emin olun.


25 Mayıs 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, ay Koç burcunda yolculuğuna devam ederken, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirirken, bugün sizin için sakin geçecek. Bu ay yerleşimini biraz fişten çekmek için bir bahane olarak kullanın, kendinize düşüncelerinizi ve duygularınızı sıralamak için bir fırsat verin. Bu arada, iletişimsel Merkür ve yoğun Pluto arasındaki yararlı bir bağlantı, evren önünüzdeki yolda size rehberlik etmenin yollarını ararken, perdenin ötesinden gelen mesajlara sizi açabilir. Luna’nın Chiron’a sarıldığı bu gece meditasyon için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


25 Mayıs 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sonraki adımları mı düşünüyorsun, Boğa? Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bugünün burcunuzda geri giden Merkür ile egzotik dokuzuncu macera, inanç ve inanç sistemleriniz aracılığıyla için için yanan Plüton arasındaki açıklayıcı üçgenin etkilerini inkar etmek mümkün değil. Gölgeli Plüton’un aynı zamanda anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizi de yönettiğini unutmayın; bu, bilinçli zihninizden gizlenmiş bir şeyi keşfedebileceğiniz anlamına gelir. Dahası, Ay’ın savaşçı benzeri Koç burcuna geçişinde, şanslı Jüpiter ve yaralı şifacı Chiron ile on ikinci kapanış eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla güçlerini birleştirecek. İçsel bilişinizi takip edin.


25 Mayıs 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, kariyerinizde büyümek ve gelişiminizi ilerletmek yorucu olabilir. Bununla birlikte, Oğlak burcunda geri giden Plüton ile üçgen üçgeninizde Merkür geri hareketinden sonra ilerlemek için daha iyi bir fikriniz olabilir. Plüton gerilemesi, Merkür geri hareketini derine inmeye, profesyonel gerçeğinizi benimsemeye teşvik eder. Sonuç olarak, zihniniz profesyonel yolculuğunuzda daha fazla keşfedebileceğiniz önceki fikirlere ve meraklara geri dönebilir. Hatta başkalarının ne söylediğini veya fırsatlar açısından herhangi bir şeyin değişip değişmediğini görmek için bu konuları sohbette tekrar gündeme getirebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.