Boğa Burç Yorumları 17 Mayıs 2022

Boğa burcunun 17 Mayıs 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 17 Mayıs 2022 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 17 Mayıs 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 17 Mayıs 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 17 Mayıs 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 17 Mayıs 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Mayıs 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Aileden birinden bir mesaj veya e-posta beklemek için iyi bir zaman. Büyük bir kriz olmayabilir, ancak oldukça garip olacak, bu yüzden yakında bununla başa çıkmayı bekleyin. Düşündüğünüzden daha uzun sürebilir.


17 Mayıs 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Endişelenmek, bir çözüme yaklaşmanıza yardımcı olmaz. Hoş şeyler düşünün.


17 Mayıs 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burcu bugün Venüs ve Chiron ile bağlantı kuruyor, içinizde duygusal boşalmayı tetikleyebilecek tatlı Boğa. Meditasyon yapmaya, yastığınıza çığlık atmaya, isterik bir şekilde gülmeye veya gözlerinizi dışarı çıkarmaya ihtiyacınız olsun, kısıtlama olmaksızın hissetmek için kendinize izin verin. Bu arada, güneş enerjisi on birinci evinizdeki tutkulu Mars ve rüya gibi Neptün arasındaki kozmik bir ittifak, profesyonel veya sosyal çevrenizde işbirliği fırsatlarına yol açabilir, bu nedenle vizyonunuzu başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın. Kendinizi ve arkadaşlarınızı çok fazla fikirle boğmamaya çalışın, yoksa bir lojistik denizinde kaybolabilirsiniz.


17 Mayıs 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinizi size ilham veren ve yükselten insanlarla çevrelemek bir şey ve onların onayına bağlı olmak başka bir şey, Boğa. Bu, şu anda dikkate alınması özellikle önemlidir, çünkü harekete geçiren Mars, onbirinci dernekler, topluluk ilişkileri ve bireysel özgürlük eviniz aracılığıyla Balık burcundaki Neptün ile güçlerini birleştirecek ve bu, aynı derecede tesadüfi olduğu kadar zor da olabilir. Bu nedenle, genişletilmiş ağınız aşık olduğunuz kişiyi onaylamıyorsa, mevcut durum karşısında cesaretiniz kırılmasın. Ay ayrıca Yay burcunda ve birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz boyunca parıldayacak, bu yüzden gerekli sınırları belirlediğinizden emin olun.


17 Mayıs 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tutulma portalı dün sona erdiği için gerginlik azaldı. Ay, canlı Yay burcunda hızla ilerlediğine göre, profesyonel ve finansal açıdan dönüşüm için son fırsatlarınız konusunda daha iyimser hissedebilirsiniz. Boğa, iyi huylu ay tutulması, tutulma portalının yoğunluğundan sonra çok ihtiyaç duyulan bir hız değişikliği olan pozitiflikle ilgilidir. Finansal fırsatları ve bolluğu kendinize çekme gücünüz konusunda moralinizi yüksek tutun. Ortak mali konularda sezginizi takip ettiğinizde şans sizden yanadır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.