Boğa Burç Yorumları 12 Mayıs 2022

Boğa burcunun 12 Mayıs 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 12 Mayıs 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Mayıs 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Mayıs 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 12 Mayıs 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 12 Mayıs 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hâlâ o iyi enerji akımından yararlanıyorsunuz ve birlikteyseniz bunu bir tatlımla paylaşabilmelisiniz. Gün boyunca mümkün olduğunca çok kişiyle sohbet etmeye çalışın.


12 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün ihtiyacınız olan pantolonu alacaksınız. Birisi senin ilham kaynağın olacak.


12 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Terazi ayı Merkür ile birleştiğinde, ikinci ve altıncı güneş evlerinizi harekete geçirdiğinde, kişisel organizasyonunuza finansal olarak yatırım yapmak için kendinize izin verin. Bu arada, güneş bu öğleden sonra kuzey ay düğümüne kadar uzanıyor ve kaderin rüzgarlarını harekete geçiriyor. Bu kozmik iklim, yolunuza büyük değişiklikler getirebilir ve enerjinizi hedeflerinize ve en yüksek potansiyelinize odaklamanızı önemli hale getirebilir. Bu gece ayın ilerleyen saatlerinde gezegen hükümdarınız Venüs ile karşı karşıya geldiğinde korkuların veya kendinden şüphe duyma duygularının başarı duygunuzun önüne geçmesine izin vermeye çalışın.


12 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çok mu çalışıyorsun yoksa hala aşkının hayalini mi kuruyorsun? Boğa, senden uzakta biri olduğu düşüncesiyle kendine aşırı yüklenen biri değilsin ama her şeyin bir ilki vardır, değil mi? Örneğin, Ay’ın Terazi’ye geçişi ve günlük ritüellerden sorumlu altıncı eviniz üzerine, istikrar arayan ikinci konfor, finans, değerler ve öz değer eviniz aracılığıyla geri giden Merkür ile uyumlu hale gelecektir. Tek veya tek bu bağlantı, içeri girme ve güvenlik tanımınızı gerçekten yansıtma ihtiyacını tetikleyebilirdi. Ay’ın aynı zamanda Venüs ve Jüpiter ile doğrudan karşıtlık içinde oturacağını ve aynı zamanda aşk hayatınızda denge yaratmanız için size meydan okuyacağını unutmayın.


12 Mayıs 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay adil Terazi’de olduğu için iş kolay-huzurlu hissedecek. Boğa, işinizin tüm yönlerini dengelediği için bu ay havasının tadını çıkarabilirsiniz. Luna yanınızdayken sosyal bir kelebek gibi hissedebilirsiniz. Akranlarınızla bağlantı kurmak ve sohbet etmek, özellikle umursamadığınız kişiler bile zahmetsizdir! Luna ayrıca, çalışma ortamınızı daha iyi akacak şekilde yeniden düzenlemek gibi işinizin yönlerini uyumlu hale getirmenize yardımcı olabilir. Lovely Luna tamamen iş akışınızın tadını çıkarmakla ilgilidir, bu yüzden eğlenin ve en sevdiğiniz iş arkadaşlarınızla takım kurun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.