Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Burç Yorumu Haziran 2022

Boğa burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Boğa burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Sevgi sabırlı ve naziktir, çünkü sevgili lideriniz Venüs bu ay nazik, topraklanmış toprak burcunuzda vakit geçirir. Mevcut bir partneriniz varsa veya yeni birini tanıyorsanız, sizi şu anda istikrarlı ve destekleyici olarak görmeliler. Bu istikrarlı geçiş sırasında istikrarlı insanların ilgisini çeken o güvenilir titreşimleri veriyorsunuz.

Hızlı zekalı Merkür, 3 Haziran’da doğrudan giderken müzik burcunuzla seyahat ediyor, bu nedenle gerçekten sevdiğiniz biri üzerinde iyi bir izlenim bırakmak için melodik sesinizi kullanabileceksiniz. Aşkınıza seksi bir sesli mesaj bırakın veya mevcut partnerinize ikiniz için de anlamlı olan bir şarkı söyleyin. Toros, sesin artık baştan çıkarmanın önemli bir aracı, bu yüzden onu mümkün olan her şekilde kendi yararına kullan.

Onuncunda, Evren size materyalist burcunuzda para veya seyahatle ilgili bazı beklenmedik haberler verebilecek heyecan verici bir Merkür-Uranüs buluşması gönderiyor. Bu haber beklediğiniz veya tahmin edebileceğiniz gibi olmasa da açık fikirli olursanız aşk hayatınız lehinde çalışabilir.

Ve romantik lideriniz Venüs 22 Haziran’da gergin İkizler burcunuzdan ayrıldığında biraz hafiflersiniz. Artık daha eğlenceli, çapkın ve sosyalsiniz, bu da size çok yakışıyor. Keyfini çıkarın ve anın sizi götürdüğü yere gidin.


Boğa Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Merkür gerilemesi size mali durumunuzu yeniden değerlendirme ve işyerinde zam talebinde bulunma şansı verdi. Ancak, talebin patronunuz üzerinde bir etkisi olup olmadığı şüpheli. 3 Haziran’dan 18 Haziran’a kadar Merkür gerileme sonrası hareketinde olacak ve bu birkaç hafta çok önemli olabilir.

Satürn retrosu dördüncüde başlıyor ve kariyerinizin geleceği hakkında daha fazla soru ekliyor. Ofiste yapı değiştikçe, ilerlemeye ayak uydurabileceğinizden emin değilsiniz. Serbest çalışan iseniz, arazide gezinmek ve temelinizi bulmak için bu özellikle zor bir zaman olabilir.

28 Haziran’da Neptün retro hareketine geçerek kariyerinize daha fazla belirsizlik katıyor. Geleceğiniz hakkında herhangi bir karar vermek zor olabilir. Bunu yapmak istemeseniz bile işinizin büyümesi için gerekli olan yolları değiştirmek zorunda kaldığınız için bir kaya ile sert bir yer arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. Bir yönde veya diğer yönde herhangi bir hamle yapmak konusunda açık fikirli olmaya çalışın. Bütün bunlar zaman alacak, bu yüzden şu anda sabır çok önemli.


Boğa Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Üzücü bir gerilemenin ardından, 3 Haziran’da Merkür doğrudan burcunuza geçtiğinde aşk hayatınız istikrar kazanmaya başlar. Yaz resmi olarak başlamadan önce yeni aşk eşleşmelerini çekmek için flört profilinizi güncellemek için harika bir zaman.

Aslında, Merkür on üçünde İkizler’e geçtiğinde potansiyel aşk çıkarları arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Randevunuza birçok soru sorarken kalbinizi kimin alacağına karar vermek için zaman ayırın. En iyi randevu geceniz, ertesi gün Yay burcundaki dolunay sırasında. Yeni sevgilinizle bir seyahate çıkmak, sizi daha da yakınlaştıran bir bağ kurma deneyimine yol açabilir.

21 Haziran’da güneş Yengeç burcuna girdiğinde flört gelişmeye devam eder. Birine karşı hisleriniz varsa, nihayet duygularınızı ifade etmek için doğru kelimeleri bulduğunuzda ona şimdi söyleyin. Hele ki ertesi gün Venüs İkizler burcuna geçtiğinde sizinle aynı değerlere sahip biriyle tanıştığınızda. Onlar kaçmadan önce onu kilitle, Boğa.

Ay, yirmi sekizinci Yengeç yeni ayı sırasında çapkın bir notla bitirin. Hâlâ bekarsanız, çevrenizdeki biriyle flört edin, bu ciddi havai fişeklere yol açabilir. Zevk almak!


Boğa Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Akıllı Yatırımlar

Manevi refahınıza yatırım yapmak söz konusu olduğunda, Boğa, içsel oyununuzu geliştirmek için istekli olacaksınız. Ateşli Mars ve küstah Jüpiter Koç’tayken, bu, sizi sınırlarınızın ötesine taşıyabilecek bir yaşam koçuyla bağlantı kurmak için en iyi zamanlardan biridir. Bu gerçekten istediğiniz bir şeyse, onların uzmanlıklarından heyecan duyacaksınız. Ne kadar harika olduğunuzu keşfetmenin zamanı geldi.

Bu arada, 21 Haziran’a kadar para bölgenizdeki güneşe 13 Haziran’da akıllı Merkür katılıyor. Bu geveze gezegen üçüncüde doğrudan dönüyorken, son birkaç hafta içinde yaşadığınız herhangi bir gecikme yakında daha büyük ilerlemelere yol açabilir. Herhangi bir anlaşmaya girip çıkarken konuşabilecek ve harika pazarlıklar da yapabileceksiniz.

Lovely Venus 22 Haziran’da İkizler’e giriyor, bu nedenle birkaç ikramın ve bazı verimli alışveriş deneyimlerinin tadını çıkarmaya hazır olacaksınız. Araştırmanızı yapın ve anında satın almayın, harika indirimler bulabileceksiniz. Ayrıca, takas ve hatta doğrudan takas gibi düşünmek isteyebileceğiniz başka olasılıklar da vardır.

14’ünde, Yay burcundaki süper ay mali ekseninizde gerçekleşir ve paylaşılan varlıklar ve iş sektörünüzde gerçekleşir. Bu turbo şarjlı dolunay değişimi teşvik edebilir. Paranızı yönetmenin daha iyi yollarını benimsemek için çalışmayan finansal veya ticari uygulamaları bırakmanın zamanı gelmiş olabilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna ve konuşma ve düşünce sektörünüze girdiğinde iletişim ve etkileşim önemlidir. Dört hafta boyunca burada olacak ve bu süre zarfında diğer insanların ruh hallerine ve duygularına duyarlı olacaksınız. Bu, önemli konuşmalarda veya müzakerelerde size bir avantaj sağlayabilir.

Son olarak, yirmi sekizinci Yengeç burcundaki yeni ay, bir ürünü çevrimiçi piyasaya sürmek, çevrimiçi işinizi bir sonraki düzeye taşımak veya anlaşmaları kapatmak ve sözleşmeleri imzalamak için mükemmel olabilir. Hangi girişimi başlatmak istiyorsanız, o zaman onun için gidin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.