Başak Haftalık Burç Yorumları (9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası)

Başak burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası neler bekliyor? Başak burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Elbette, eleştirirken gerçekten komik olabilirsiniz, ancak bu yine de eleştirdiğiniz kişinin kendisini kötü hissetmesine neden olur. Ne kadar esprili olursan, o kadar kötü hissederler. Bu yüzden daha yapıcı bir yol seçin ve kendinize daha iyi bir ışık tutmaya çalışırken yorumlanabilecek her şeyden uzak durun. Bunlar, hafta boyunca, özellikle Pazartesi’den Perşembe’ye kadar akılda tutulması gereken iyi şeylerdir. Romantik bir Cuma ve Cumartesi günü ne kadar sevseniz de aşk yıldızlarda değildir. Nedir? Garip bir şekilde iş arkadaşları ve kavgacılık. Ancak Pazar, aşk için en önemli zamandır.


Başak Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Birkaç hafta boyunca kıpır kıpır bir kalpten sonra, 10 Mayıs’ta başlayacak olan Merkür gerilemesi sırasında yarı zamanlı sevgilinize bir şans daha vermeye karar verebilirsiniz. İlişki hızlı bir tempoda başlayacak (ki bu bazen sizi bunaltacak). Önümüzdeki ayın başında gerçek renklerini net bir şekilde göreceksiniz. Asil olmayan niyetleri, romantizmi daha ciddi bir düzeye gelmeden sona erdirebilir (ki bu sizin için iyi olacaktır). Teşekkürler, sonraki! Ama o zamana kadar flörtün tadını çıkarmalısın. Hemen taahhütte bulunmanız ve ilişkinin her detayını saplantı haline getirmeniz gerekmez. Sadece hafta boyunca eğlenebilirsin.

Dışarı çıkın ve yaşadığınız şehri heyecan verici ve yeni biriyle keşfedin. Yoğun bir ayda eğlenceli bir an geçirmenizi sağlayacağından, doktorun emrettiği gibi olacağını hissediyorum. Gümüş astar, eğer bir ilişki içindeyseniz, sonunda sesinizin duyulmasına izin veriyorsunuz. Partneriniz meseleler hakkında fikrinizi sormaya başlıyor ve siz içsel duygularınızı paylaşmaktan çok mutluydunuz. Kendinizi nasıl ifade edeceğinizi fazla düşünmüyor ve analiz etmiyorsunuz, bunun yerine kendinizin siz olmasına izin veriyorsunuz.


Başak Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel dönüşümünüzde yeni kıvrımları ve dönüşleri kucaklamaya hazır olun, Başak.

8 Mayıs Pazar günü Aslan burcundaki ilk çeyreğin altında, sonunda hangi yeteneklerinizi ve tutkularınızı sergileyebileceğinizi düşünün. Bu ay tutulması, dünyaya neyden yapıldığınızı gösterene kadar ya şimdi olduğu gibi muazzam gelebilir ya da asla. Çalışma haftanız boyunca bazı gizli becerileri ortaya çıkarmak için bu kendinden emin enerjiyi kullanın. Birkaç gün sonra Jüpiter Koç burcuna geçiyor ve Merkür gerilemesi başlıyor! Cesur ve parlak Jüpiter, Koç’ta yeni finansal fırsatları çekmeye hazır. Bu Jüpiter transiti boyunca yatırım yapma, birleşme veya satış yapma fırsatlarınız olabilir. Varlıklarınız ve mali durumunuz büyüyebilir, ancak borç alma fırsatınız da artabilir, bu yüzden dikkatli olun! Varlıklarınızı dönüştürebilecek herhangi bir finansal operasyona geçmeden önce, İkizler’deki Merkür gerilemesi de geçerli olacağından, frenleri pompalamalısınız. Merkür gerilemesi, özellikle kendinizi yollar, projeler arasında bulursanız veya bir fırsat farklılığını düşünürseniz, kariyerinizde bazı eğriler atacaktır. Bir şey olursa, Merkür gerilemesi sırasında kemerlerinizi sıkın. Seçimlerinizi gözden geçirin, ancak sizi bir profesyonel yola diğerine bağlayabilecek önemli kararlar alırken dikkatli olun.


Başak Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta biraz öz bakım zamanı.

Hafta, 8 Mayıs Pazar günü, Aslan burcundaki ilk dördün dinlenme ve iyileşme evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Bazen kendinize bakmak için zaman konusunda ısrar etmeniz gerekir. Başak, çok yardımseversin ve çevrendekiler senden yardım istemek için çok hızlılar. Bugün kendinize biraz zaman ayırın. Biraz daha yatakta kalmayı ve rahat bir tempoda The New York Times bulmacasını çözmeyi düşünün. Diyalogları ezbere okuyabileceğiniz eski filmleri izleyin. Bugün kendinize zaman ayırın.

10 Mayıs Salı günü Merkür, İkizler burcunda ve kariyer evinizde geri gidiyor. Şirketinizin bugün bir pazarlama planı, yazılım yükseltmesi veya yeni yönergeler dizisi gibi yeni bir şey başlatması oldukça olasıdır. Başak, Merkür’ün geri gittiğini bildiğin için kafanı sallıyor olabilirsin ve bunların hepsinin daha sonra değiştirilmesi gerekecek. Bugün yapmanız gereken fazladan iş yüzünden hüsrana uğramamaya çalışın (özellikle Merkür tekrar ilerlemeye başladığında birkaç hafta içinde muhtemelen yeniden yapılması gerekeceğini bilerek).


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.