Başak Burç Yorumları 13 Mayıs 2022

Başak burcunun 13 Mayıs 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 13 Mayıs 2022 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunun 13 Mayıs 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 13 Mayıs 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 13 Mayıs 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 13 Mayıs 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Mayıs 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sanatsal potansiyeliniz sınırsız – en azından şu anda. İlham hala zihninizde tazeyken, boya fırçasını veya kamerayı (veya her neyse) depodan çıkarmanız gerekir.


13 Mayıs 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Son teslim tarihleri ​​yaklaşıyor, ancak onları erken karşılamaya çalışmayın. Buna değmeyecek.


13 Mayıs 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün Ay Terazi’yi uyumlu hale getirerek yolculuğuna devam ederken, zarafetinizi ve minnettarlığınızı hatırlamanızı isterken, doğa ve çevrenizle bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Ne yazık ki, öğleden sonra Luna’nın Mars, Güneş ve puslu Neptün ile bir dizi dengesiz açıya girdiği ve sizi oyundan düşürdüğü, etrafınızdaki dünyayı takdir etmekte zorlanabilirsiniz. Neyse ki, ayın Satürn’ü stabilize etmek için destekleyici bir bağlantı paylaştığı, rutin ve kişisel organizasyonu yöneten harita sektörünüzü harekete geçirdiği bu akşam yönünüzü yakalama fırsatınız olacak.


13 Mayıs 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, öz değerinize sahip çıkıyorsunuz, ancak bir şey veya biri tarafından engellenmiş hissediyorsunuz. Örneğin, Ay Terazi ve sizin istikrar arayan ikinci değer sistemleri eviniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, birleşmeler, cinsel birliktelikler ve paylaşılan kaynaklardan oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan bir muhalefet yapacaktır. gerilim buradan kaynaklanıyor olabilir. Venüs’ün haritanızın bu alanında da parıldadığını unutmayın, bu da bireysel özgürlüğünüz konusunda boğulmuş hissedebileceğiniz anlamına gelir. Bir karmaşadan kurtulmanın zamanı geldi mi?


13 Mayıs 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel yolculuğunuz çok daha net, Başak. Güneş bugün Boğa burcunda kuzey ay düğümüyle kavuşum yaparken, kariyer yolunuzun gidişatını düşünürken nihayet sağlam bir zemine ulaştığınızı hissedebilirsiniz. Bu istikrarlı birliktelik sırasında eğitim ve seyahatteki fırsatlar daha belirgindir. Bir akıl hocası ile çalışmak veya hatta bir beceriyi geliştirmek için bir atölye çalışmasına katılmak gibi, yüksek öğrenime çağrıldığınızı hissedebilirsiniz. Hatta iş için seyahat edebilir, meslektaşlarınızla yeni şehirler keşfedebilirsiniz! Ne yaparsan yap, değerli olacağını bil yeter.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.