Başak Burç Yorumları 10 Mayıs 2022

Başak burcunun 10 Mayıs 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 10 Mayıs 2022 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunun 10 Mayıs 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 10 Mayıs 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 10 Mayıs 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 10 Mayıs 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Mayıs 2022 Salı Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birbirinize güvenebileceğinizi bilmeniz için arkadaş ve tanıdık ağınızı oluşturun. Arkadaşınızın arkasını kollama zamanı geldiğinde aklınızda hiçbir soru kalmamalıdır.


10 Mayıs 2022 Salı Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşler yolunda gidiyor ve bugün bir sürpriz geliyor.


10 Mayıs 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Merkür gerileme yolculuğuna başlarken, kayalık hisler bu sabah sizi bulabilir. Ay burcunuzda hareket etmeye devam ederken, kendinizi ilk sıraya koymanız için size kozmik yeşil ışık verirken, şu anda kendi ihtiyaçlarınıza öncelik vermek konusunda kendinizi kötü hissetmeyin. Ne yazık ki, tatlı Venüs’ün dengesiz bir yönü sizi bu yoldan saptırabilir, özellikle de romantik partneriniz kendilerini bir çıkmazda bulursa. Sevdiklerinizle ilgilenmek kesinlikle önemli olsa da, yardımınızı ve tavsiyenizi verdikten sonra size ait olmayan konularda oyalanmamaya çalışın. Ruhsal aydınlanma, bu akşam Luna’nın devrimci Uranüs’e bir öpücük göndererek kehanet ve meditasyon için harika bir zaman haline getirdiğinde sizi bulacak.


10 Mayıs 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna bugün burcunuza giriyor ve sizi en derindeki hislerinize yaklaştırıyor, ancak burada bitmiyor Başak. Gezegensel yöneticiniz Merkür, bugün teknik zorluklardan küçük yanlış anlamalara kadar her şeyi tetiklemesi ile tanınan geri harekette olacak. Bunu söyledikten sonra, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, kendinizi ikinci kez tahmin ediyor ve sonraki adımlarınızı düşünüyor olabilirsiniz. Luna ayrıca sezgisel bilgeliğiniz ve mantıklı zihniniz arasında gerilim yaşamaya eğilimli olduğunuz Merkür ile de kapışacak. Başka bir notta, şanslı Jüpiter, sekizinci yakınlık evinizde, paylaşılan kaynaklarda ve ruh eşi bağlantılarında Venüs’e katılacak, yani bir şeyler demleniyor. Düşüncelerinizi toplamak için bir dakikanızı ayırın.


10 Mayıs 2022 Salı Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Jüpiter Koç’ta olduğuna göre bolluğunuzun geleceğinden emin olun. Başak, muhtemelen Jüpiter’in Koç’ta olmasından finansal olarak gerçekten fayda sağlayacak birkaç burçtan birisiniz. Bu geçiş sırasında yatırım yapmak için bol miktarda kaynak, varlık ve fırsat olduğunu görebilirsiniz. AMA ek borç alma fırsatları da olabilir, bu yüzden neyi kabul ettiğinize dikkat edin. Siz ilerlemeden önce, Merkür İkizler’de geri hareket yapacak ve bu da kariyer yolunuzu, başarılarınızı ve profesyonel durumunuzu kısaca etkileyecektir. Merkür retrosunun bu aşaması geçene kadar alçakta kalın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.