Balık Burç Yorumları 25 Mayıs 2022

Balık burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Balık burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Mayıs 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Fikrini söyle ve arkana bakma. Başkaları bu ukala, umursayan tavrı düpedüz çekici bulmakla kalmayacak, aynı zamanda bu süreçte bazı eski duygusal yükleri ortadan kaldıracaksınız – tam da karşılaşacağınız bir sonraki seksi için tam zamanında!


25 Mayıs 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Ateş nerede? Şimdi yavaşlayın ve siz rahatlarken dünyanın etrafınızda dolaşmasına izin verin.


25 Mayıs 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, iletişimsel Merkür dönüştürücü Plüton ile tatlı bir bağlantı oluşturduğundan, tanıdıklar bugün arkadaş olabilir. Bu kozmik iklimi, arkadaşlık kurmak istediğiniz biriyle açılmak için bir fırsat olarak kullanın, ancak güven tam olarak kurulmadan önce kendinizi çok fazla açığa vurmamaya çalışın. Bu arada ay, ateşli Koç burcunda yolculuğuna devam ediyor ve auranıza canlı ama topraklanmış bir enerji getiriyor. Kendinizi enerjik hissedecek olsanız da, birkaç hata yapmamak için kendi hızınızda hareket etmeniz yine de önemlidir. Luna, Chiron’a ısındığında bu akşam kendinizi biraz şımartmayı planlayın.


25 Mayıs 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık, bugün seni geçmişe götürecek bir konuşma gelebilir. Aklınıza gelen birinin hatırası olsun ya da bu alışverişin önceki bağlantılarınızınkine benzeme şekli olsun. En iyi kısım? Ay kavuşumu şanslı Jüpiter ve yaralı şifacı Chiron (Koç’ta Mars ve Venüs ile birlikte) – istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleriniz aracılığıyla – sadece gücünüzü geri almıyorsunuz, aynı zamanda geriye dönüp bakıldığında ve zamanın tam da bu anında değer. Ne de olsa, Merkür retrosunun açıklayıcı Plüton’la yaptığı üçgen açı süptil olmaktan başka bir şey değil.


25 Mayıs 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hangi rüyalar ve bağlantılar tekrar ziyaret etmeye değer, Balık? Bugün Merkür Boğa burcunda geri gidiyor, Plüton Oğlak burcunda geri gidiyor, bu da eski profesyonel özlemler, arkadaşlar ve hatta topluluklar hakkında düşündüğünüzü gösteriyor. Geçmişteki en sevdiğiniz iş arkadaşlarınızla bir sohbet başlatarak bağlantılarınızı yeniden gözden geçirmek için bu dünyevi üçgeni kullanabilirsiniz. Hatta eski hayallerinizi gerçekleştirmenin akla yatkınlığını araştırmak için bir kez daha ilham almış hissedebilirsiniz. Belirli ilişkilerin ve özlemlerin ardındaki gerçek de ortaya çıkabilir ve size geçmiş meselelere farklı olsa da daha yeni bir bakış açısı kazandırabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.