Balık Burç Yorumları 15 Mayıs 2022

Balık burcunun 15 Mayıs 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 15 Mayıs 2022 Pazar günü neler bekliyor? Balık burcunun 15 Mayıs 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 15 Mayıs 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 15 Mayıs 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 15 Mayıs 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Mayıs 2022 Pazar Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayat güzel ve tüm gün boyunca kendini meşgul etmen gerekecek. Pozitif enerjiniz herkes için aşikar olacak ve bu gece bir parti olduğunu söylerseniz, o zaman olacak olan budur.


15 Mayıs 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başkalarıyla iyi geçinmek şu anda sizin için gerçekçi olmayan bir hedef olabilir.


15 Mayıs 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili balık, bugün enerjini korumak için adımlar at, Akrep ayı, bu geceki ay tutulması için hazırlanırken psişik hassasiyetlerini yoğunlaştırıyor. Meditasyon ve derin nefes almak için zaman ayırmak, auranızın kontrolünü korumanıza yardımcı olabilir, bu nedenle sadece merkezinizi bulmak için gün boyunca ailenizden ve arkadaşlarınızdan birkaç adım geriye gitmeniz gerekiyorsa kendinizi kötü hissetmeyin. Neyse ki, akşamın ilerleyen saatlerinde Luna, gezegen hükümdarınız olan rüya gibi Neptün’e bir öpücük üflediğinde içini bir rahatlama duygusu kaplayacak. Dış dünyadan gelen herhangi bir gürültüyü ayarlamak için adımlar atarak bir rahatlama bulutu üzerinde süzülmenize izin verin.


15 Mayıs 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kim olduğunu hatırla, Balık. Kendinize güvendiğinizden çok daha fazlasını yapabilirsiniz ve kozmosun bugün size hatırlatmak için burada olduğu şey tam olarak budur. Bekar, ezilmiş ya da çoktan alınmış, sadece konfor alanınızın dışına çıkmaya teşvik edilmekle kalmıyorsunuz – yani dokuzuncu inanç sistemleriniz aracılığıyla Akrep burcundaki yarının tam ay tutulmasını düşünürken – aynı zamanda süreçteki gücünüzü geri almaya teşvik ediliyorsunuz. . Leydi Venüs (birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizin göksel hükümdarı) bugün Koç burcundaki yaralı şifacı Chiron’a katılacak ve özsaygınızdan benzersiz değer sistemlerinize kadar her şeyi çevreleyen geçmiş yaraları vurgulayacak.


15 Mayıs 2022 Pazar Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Zihinsel gerginliğinizi azaltın, Balık. Güneşin Boğa burcundaki Satürn’ün Kova burcunda olması gibi, profesyonel planlarınız ve hedefleriniz tarafından bilinçaltında stres altında hissedebilirsiniz. Stres çıkmazına teslim olmak yerine, bu enerjiyi fikirleriniz hakkında yazmak veya konuşmak için kullanabilirsiniz. Mesleki planlarınız üzerinden yazarak veya konuşarak, potansiyel engellerinizi daha kolay aşabilirsiniz. Güneş de burcunuzda Neptün’e altmışlık açı yaptığından, bu enerjiyi planlarınızın ayrıntılarını sağlamlaştırmak için daha iyimser bir yaklaşıma sahip olmak için bile kullanabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.