Haziran Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2022 Haziran

Yılın 6. ayında burçların etkisini karakteriniz ve günlük hayatınız üzerinde ne kadar hissettiğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? 2022 yılının 6. ayı olan Haziran ayında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların Haziran ayı nasıl geçecek? Haziran Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Koç Burcu

Koç Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Dinamik Eylem

Haziran ayı başlarken ruh haliniz yüksek, Koç, burcunuzda alıngan Mars ve küstah Jüpiter ile size dallanıp heyecan verici maceraların tadını çıkarmak için enerji veriyor.

Mali gecikmelerden dolayı hayal kırıklığına uğramış hissediyorsanız, konuşkan Merkür 3 Haziran’da doğru yöne döndüğünde işler düzelmeye başlayabilir. Bununla birlikte, sevimli Venüs Boğa’da da olduğu için, birkaç ikramdan memnun kalacaksınız ve neden olmasın? Onları tamamen hak ediyorsun.

Yeni bağlantılar kurmaya, planlamaya, çalışmaya ve çevrimiçi ve sosyal medya projelerine başlamaya gelince, bu ay çok ileri gidebilirsiniz. Neşeli Merkür on üçünde İkizler burcuna geçiyor ve bu size gerçek bir avantaj sağlayabilir. Biraz dolaşma ve ticaret yapman gerekiyorsa, bu tam zamanı. Herkesi toz içinde bırakacaksın.

Bu ayki büyük haber, 14 Haziran’da Yay burcunda bir Süper Ay ve uzak ufuklar sektörünüz. Bu turbo şarjlı dolunay, kaçırılmayacak kadar iyi olabilecek fırsatlara ışık tutuyor. İçlerinden biri sizi o kadar heyecanlandırabilir ki hemen dalmak isteyeceksiniz. Ancak, engelsiz bir şekilde ilerleyebilmeniz için önce bir şeyden vazgeçmeniz gerekebilir.

Güneşin 21’inde hassas Yengeç burcuna geçişi, dikkatinizi yerel projelere vermeniz için size ilham verebilir. Hayattan bir adım geri atmak ve önümüzdeki dört haftayı oyun planınızı yeniden düşünmek için kullanmak isteyebilirsiniz. Bu, iyi yemek yiyerek ve daha fazla uyuyarak kendinizi beslemek için iyi bir zamandır.

Tatlı Venüs’ün İkizler’e geçişi ve 22 Haziran’da konuşma ve düşünce sektörünüz, ikna edici çekiciliğinizi vurgulayabilir. Hayatın her kesiminden başkalarıyla bağlantı kurmayı kolay bulacaksınız ve harika yeni arkadaşlar ve bağlantılar kurabilirsiniz.

Yirmi sekizinci Yengeç burcundaki yeni ay, evinizi ve ailenizi içeren planlara başlamak için mükemmel bir fırsat. Ve taşınmayı düşünüyorsanız, o ilk adımları şimdi atın.


Boğa Burcu

Boğa Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Akıllı Yatırımlar

Manevi refahınıza yatırım yapmak söz konusu olduğunda, Boğa, içsel oyununuzu geliştirmek için istekli olacaksınız. Ateşli Mars ve küstah Jüpiter Koç’tayken, bu, sizi sınırlarınızın ötesine taşıyabilecek bir yaşam koçuyla bağlantı kurmak için en iyi zamanlardan biridir. Bu gerçekten istediğiniz bir şeyse, onların uzmanlıklarından heyecan duyacaksınız. Ne kadar harika olduğunuzu keşfetmenin zamanı geldi.

Bu arada, 21 Haziran’a kadar para bölgenizdeki güneşe 13 Haziran’da akıllı Merkür katılıyor. Bu geveze gezegen üçüncüde doğrudan dönüyorken, son birkaç hafta içinde yaşadığınız herhangi bir gecikme yakında daha büyük ilerlemelere yol açabilir. Herhangi bir anlaşmaya girip çıkarken konuşabilecek ve harika pazarlıklar da yapabileceksiniz.

Lovely Venus 22 Haziran’da İkizler’e giriyor, bu nedenle birkaç ikramın ve bazı verimli alışveriş deneyimlerinin tadını çıkarmaya hazır olacaksınız. Araştırmanızı yapın ve anında satın almayın, harika indirimler bulabileceksiniz. Ayrıca, takas ve hatta doğrudan takas gibi düşünmek isteyebileceğiniz başka olasılıklar da vardır.

14’ünde, Yay burcundaki süper ay mali ekseninizde gerçekleşir ve paylaşılan varlıklar ve iş sektörünüzde gerçekleşir. Bu turbo şarjlı dolunay değişimi teşvik edebilir. Paranızı yönetmenin daha iyi yollarını benimsemek için çalışmayan finansal veya ticari uygulamaları bırakmanın zamanı gelmiş olabilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna ve konuşma ve düşünce sektörünüze girdiğinde iletişim ve etkileşim önemlidir. Dört hafta boyunca burada olacak ve bu süre zarfında diğer insanların ruh hallerine ve duygularına duyarlı olacaksınız. Bu, önemli konuşmalarda veya müzakerelerde size bir avantaj sağlayabilir.

Son olarak, yirmi sekizinci Yengeç burcundaki yeni ay, bir ürünü çevrimiçi piyasaya sürmek, çevrimiçi işinizi bir sonraki düzeye taşımak veya anlaşmaları kapatmak ve sözleşmeleri imzalamak için mükemmel olabilir. Hangi girişimi başlatmak istiyorsanız, o zaman onun için gidin.


İkizler Burcu

İkizler Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Öğenizde

İkizler, bu ay burcunuzdaki güneş ile olumlu bir başlangıç ​​yapıyor ve size bir destek veriyor ve kendinize karşı nazik olmanızı teşvik ediyor. 21 Haziran’a kadar olan haftaların keyfini çıkarmak sizin için, bu yüzden kendinizi kötü hissetmeyin. Size bir vızıltı veren her şey sizin için iyidir.

Rehber gezegeniniz olan Konuşkan Merkür, üç haftalık gerileme evresinden sonra doğrudan üçüncüye dönüyor, bu nedenle gecikmeler yüzünden hüsrana uğradıysanız, işler yakında düzelmeye başlayabilir.

Merkür, 13 Haziran’da burcunuza geçiyor ve bu, en iyi fırsatları almanızı, pazarlık yapmanızı ve doğal zekanızı ve çekiciliğinizi sergilemenizi sağlayarak İkizler kişiliğinizi geliştiriyor. Seni durduran olmayacak.

On dördünde Yay burcundaki Süper Ay, turbo şarjlı bir dolunay gibi davranır ve önemli bir ilişkiyle ilgili duyguları akla getirebilir. Bazı sorunlar halının altına süpürüldüyse, o zaman ortaya çıkabilirler. Daha sonra pişman olabileceğiniz bir anda herhangi bir şey yapmaktan veya söylemekten kaçınmaya çalışın.

Ateşli Mars ve iyimser Jüpiter, onu canlı bir sahne haline getirmeye devam ederken, sosyal hayatınız da muhteşem görünüyor. Etkinliklere katılmaya, belki bir gruba liderlik etmeye ve insanları eğlence ya da iş için bir araya getirmeye istekli olacaksınız.

Güneş, 21 Haziran’da Yengeç burcuna ve mali bölgenize kayar ve yaklaşık dört hafta boyunca burada olacaktır. Daha fazla güvenlik arıyor olacaksınız ve bir fırsat veya yeni bir iş ortaya çıkar ve bu konuda size yardımcı olursa, muhtemelen onu yakalayacaksınız. Size kontrol hissi veren ve sizi para konusunda daha güvende tutan her şey düşünülmelidir.

Son olarak, yirmi sekizinci Yengeç burcundaki yeni ay, bir yan koşuşturma başlatmak, ihtiyacınız olmayan ürünleri satmak veya finansal kurulumunuzu yeniden düzenlemek için en iyi zamandır.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

bir rulo üzerinde

Işıldayan güneş Yengeç, 21 Haziran’a kadar ruhsal sektörünüzde yolculuğuna devam ediyor. Bu aşama, yarım kalmış sonları birleştirmek ve çok uzun süredir devam eden veya uzun süredir devam eden konularda bir çözüm bulmak için bir şans olarak görülebilir. Şimdi onlar üzerinde çalışın, böylece güneş burcunuza girdiğinde sizin için yeni kapılar açılmaya başladığında bir rahatlama hissedebilirsiniz.

Son haftalarda gecikmeler ve hayal kırıklıkları yaşadıysanız, Merkür’ün üçüncü haftadan itibaren ileriye doğru hareketi bir ilerleme işareti olabilir. Arka plana atılan yanlış anlamalar veya projeler varsa, yakında tekrar ilerleyebilirsiniz.

İyimser Merkür, 13 Haziran’da İkizler’e, ardından gelecek hafta tatlı Venüs’e geçiyor, böylece potansiyelinizi daha fazla keşfetmeye hazır olacaksınız. Maneviyata, bilinçaltına ve rüyalara, duygulara ve daha derin motivasyonlara yapılan vurgu, önümüzdeki haftalarda güçlü bir değişimle aynı zamana denk gelebilir.

Bir yaşam tarzı değişikliğine hazırsanız, on dördünde Yay burcundaki dolunay ve süper ay, işlerinizi düzene koymanızı ve sizin için çalışmayan alışkanlıklarınızı ve rutinlerinizi atmanızı teşvik edebilir.

Güneş 21 Haziran’da dört haftalık bir konaklama için burcunuzda süzülürken, kendinizi dünyaya yansıtmaya ve neler yapabileceğinizi göstermeye hazır olacaksınız. İnsanlar sizin ilgili ve hassas yaklaşımınıza, durumlarla başa çıkma konusundaki kurnaz yeteneğinize ve sıcak ve besleyici niteliklerinize ısınacaklar.

Ve daha fazlası var, çünkü yirmi sekizinci burcunuzdaki yeni ay yeni bir başlangıç ​​için bir şans getiriyor. Neye başlamak isterseniz isteyin, ister bir proje başlatmak, ister yeni bir düzeye ilişki kurmak, ister eski alışkanlıklarınızdan vazgeçip yenilerine başlamak için istekli olun, şimdi başlamanın tam zamanı.


Aslan Burcu

Aslan Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Kimi tanıyorsun

Aslan, heyecan, ateşli Mars ve geniş Jüpiter’in ateş burcu Koç ve geniş kapsamlı bir bölge boyunca yaptığı geniş yolculuk olarak Haziran’da devam ediyor. Bu aşamanın haftalar hatta aylar sürmesi ile geleceğe ve kişisel gelişimi teşvik edebilecek yeni fırsatlara ve zorluklara bakacaksınız.

Sosyal hayatınız hareketli ve önümüzdeki haftalar bu konuda işlerin daha da yoğunlaştığını görebilir. Bu, ağ kurmak, yeni çevrelerde hareket etmek ve harika arkadaşlar ve bağlantılar kurmak için ideal bir zamandır.

3 Haziran’da doğruya döndüğü için mantıklı Merkür size yardımcı olacak. Planlarınız gecikmelerden etkilendiyse, bunlar hafiflemeye başlayabilir ve yakında mükemmel ilerleme kaydedeceksiniz.

On dördünde Yay burcundaki Süper Ay, çiçek açan bir romantizmle aynı zamana denk gelebilir ve duygular yükselebilir. Bu, aceleyle başlayan ve daha yoğun ve tutkulu büyüyen bir şey olabilir. Ama sürdürülebilir mi? Acele etmekten kaçının çünkü sonradan pişman olabilirsiniz.

Konuşkan Merkür 13 Haziran’da İkizler’e, ardından 22 Haziran’da baştan çıkarıcı Venüs’e geçiyor. Etkinlikler düzenlemek, katılmak ve çeşitli nedenlerle insanları bir araya getirmekle meşgul olabilirsiniz. Ayrıca biraz çöpçatanlık yapmaktan da keyif alacaksınız.

Bütün bunlara rağmen, daha sakin bir zamanda yirmi birinci habercide güneş hassas Yengeç burcuna geçiyor. Önümüzdeki dört hafta, yarım kalmış işleri bitirmek ve uzun süredir devam eden meseleleri sonlandırmak için mükemmel. Önümüzdeki ay güneş burcunuza girdiğinde yolunuz açık olacak şekilde duygusal yüklerinizi atmanın zamanı geldi.

Son olarak, 28 Haziran’daki Yengeç burcundaki yeni ay, manevi bir uygulama yapma arzusuyla aynı zamana denk gelebilir. Daha fazla iç huzuru istiyorsanız, meditasyon, farkındalık, yoga veya tai chi bunun gerçekleşmesi için zemin hazırlayabilir. Eğer buna bağlı kalırsanız, üzerinizde derinden olumlu bir etkisi olabilir.


Başak Burcu

Başak Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Parlayan

Işığını yakmaya devam et Başak. Güneş 21 Haziran’a kadar yüksekten uçan bir bölgede yolculuğuna devam ederken, becerilerinizi, işinizi ve özgeçmişinizi tanıtmanın tam zamanı. Güneş, tesadüfi olan İkizler’in iletişimsel burcundadır. Yaptığınız şey hakkında ne kadar çok tartışır, tweet atar, yayınlar ve yayarsanız, sizin için o kadar iyi olur.

Keyifli Merkür, üç haftalık geri sarma aşamasından sonra üçüncüye doğru dönüyor, bu da gecikmelerin sona ermesi ve iyi bir ilerleme kaydetme şansı anlamına geliyor. Dost Merkür, 13 Haziran’da İkizler’e ve kariyer bölgenize geri dönüyor ve bu da size ikna etmek için daha fazla güç veriyor. Bir şey satmanız gerekiyorsa, harika bir iş çıkaracaksınız.

14’ünde Yay burcunda gerçekleşecek Süper Ay ile birlikte ev ve aile meseleleri gündeminizin üst sıralarına çıkabilir. Bu güçlü dolunay, halının altına süpürülen sorunların intikamla yeniden su yüzüne çıkabileceğini gösteriyor. Bu, havayı temizlemek ve aile içinde üzüntüye neden olan konulara son vermek için mükemmel bir fırsat.

21 Haziran’da güneş, dostluklara ve önemli olaylara ışıltı katmak için Yengeç burcuna ve sosyal sektörünüze giriyor. Önümüzdeki dört hafta, yeni çevrelere girmek, gruplara katılmak ve topluluk projelerinde yer almak için mükemmel.

Uyumlu Venüs yirmi saniyede İkizler burcuna geçerken kariyer ve iş planlarınızı ilerletmek için hala birçok fırsat var. Bu sektörde de Merkür ile hem çekiciliğe hem de zekaya sahip olacaksınız ve karşı konulmaz olabilirsiniz. Çok fazla müzakere yapmanız gerekiyorsa, bu etkiler çok yardımcı olabilir.

Son olarak 28 Haziran’da Yengeç burcundaki yeniay yeni bir başlangıcın yolunu açıyor. Gerçekleştirmek istediğiniz bir dileğiniz veya hayaliniz varsa, şimdi başlayın.


Terazi Burcu

Terazi Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni fırsatlar

Terazi burcu, konfor alanınızın dışına çıkmak anlamına gelse bile bu ay yeni seçenekleri keşfetmeye istekli olacaksınız. İkizler’de güneş ve 21 Haziran’a kadar uzak ufuklar sektörünüzle, kendinizi genişletmeye ve yeni zorluklar üstlenmeye ve bu süreçte daha fazla kişisel gelişimi teşvik etmeye istekli olacaksınız. Neler yapabileceğinize dair inancınız olumlu yönde değişebilir.

Görevinizde size yardımcı olmak için, konuşkan Merkür üçüncüye doğrudan dönüyor; bu, son birkaç hafta içinde finans veya işle ilgili konularda gecikmeler yaşadıysanız çok hoş karşılanacak. Bu noktadan sonra planlar yavaş yavaş yerine oturacak ve sonunda ilerleme göreceksiniz.

İletişimci Merkür 13 Haziran’da İkizler’e, ardından 22 Haziran’da rehber gezegeniniz nefis Venüs’e geçiyor. Merakınız dorukta olacak ve seyahat ya da çalışma düşüncesi heyecan verici gelişmeler için bir katalizör görevi görebilir.

On dördünde, konuşma ve düşünce sektörünüzde bir Süper Ay var, bu yüzden duygular yükselebilir. Köstebek yuvasından bir dağ yapmak cazip gelebilir. Duygularınızın gücü, normalde sizi rahatsız etmeyen bir konu hakkında tartışırken sizi bulabilir. Ancak söyleyecek bir şeyin varsa, sözlerin açık sözlü ve ölümcül olabilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç’e ve hedef ve hırs sektörünüze girerken bir değişim var. Bu, ışığınızın parlayabildiği ve başkaları üzerinde en fazla etkiye sahip olabileceğiniz bir zamandır. Becerilerinizi ve ticari hizmetlerinizi tanıtmak ve özgeçmişinizi dağıtmak için bu fırsatı kullanın. Kendinizi pazarlamak için sosyal medya ve hatta yayın medyası ve bildiriler dahil olmak üzere mümkün olduğunca çok farklı yol kullanmak isteyebilirsiniz.

Son olarak, yirmi sekizinci Yengeç burcundaki yeni ay, bir ürünü piyasaya sürme, bir projeye başlama veya sizin için önemli olan herhangi bir şeye geçme şansınız.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Ortaya Çıkan Sırlar

Akrep, İkizler’deki güneş ve gizem ve dönüşüm sektörünüz bu ayın hem güçlü hem de özgürleştirici olabileceğini ortaya koyuyor. 21 Haziran’a kadar bu burçta kalacak ve bu haftalarda derinlere inme ve sizi mutluluktan, zenginlikten ve sağlıklı ilişkilerden alıkoyan tüm blokları serbest bırakmak için çalışma şansınız var.

Bu, sıkışmış duyguları çözmenize ve kökleri geçmişte olabilecek sorunları çözmenize yardımcı olabilecek bir danışman, terapist veya yaşam koçuyla bağlantı kurmak için iyi bir zaman olabilir.

Bu bölge, iletişimci Merkür on üçüncüde hareket ederken, onu yirmi ikincide uyumlu Venüs takip ederken, tüm ay odakta olmaya devam ediyor. Bu etkiler aynı zamanda güdülerinizi anlamanıza ve artık sizin çıkarlarınıza hizmet etmeyen her şeyi bırakmanıza da katkıda bulunabilir. Belirli inançların sizi nasıl engellediğinin farkındalığını kazanabilirsiniz ve bu, bu konuda bir şeyler yapmanız için size ilham verebilir.

14 Haziran’da Yay burcunda ve kişisel finans sektörünüzde bir süper ay var. Bu turbo şarjlı dolunay, özellikle alışveriş yapmak zor duygularla başa çıkma yönteminizse, savurganlık arzusuyla çakışabilir. Yine de kolay gelsin, çünkü daha sonra bazı satın alımlarınızdan pişman olabilirsiniz. Kendinizi şımartılmış ve huzurlu hissetmenizi sağlayacak rahatlatıcı bir masaj veya kaplıca tedavisine gitmek daha iyi olabilir.

Güneş dört haftalık bir konaklama için yirmi birincisinde Yengeç burcuna girerken seyahat ve macera sektörünüz vurgulanıyor. Bu süre zarfında potansiyelinizi daha fazla keşfetmeye istekli olacaksınız. Bu, bir kurs almak, bir derece veya sertifika almak için çalışmak, seyahat etmek ve yeni deneyimler benimsemek anlamına gelebilir.

28 Haziran’daki Yengeç burcundaki yeni ay, yeni planlar ve projeler başlatmak için en iyi zamandır. Bu tarihte veya bu tarihte başlarsanız, ay gelgiti çabalarınızı destekleyecek ve hızla ivme kazanabilirsiniz.


Yay Burcu

Yay Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaratıcı ve Maceracı

Yaratıcı bölgeniz neşeli bir yer, Yay, özellikle dinamik Mars ve sevinçli Jüpiter bu bölgede ilerlemeye devam ederken. Pek çok fikir sizi heyecanlandıracak ve yeni deneyimlerin tadına varacaksınız. Kendinizi sınırlamayın. Dışarıda keşfetmeniz için koca bir dünya var.

Güneş İkizler’de ve ilişki bölgenizi güçlendiriyor. 21 Haziran’a kadar olan haftaları çok iyimser, girişken ve oldukça meşgul bulacaksınız. Ortaklığınız, bir şeyleri konuşmaya istekli olmanızdan yararlanabilir. Bir çift olarak hayatınızı gözden geçirmenin ve devam eden sorunları çözmek için birçok beyin fırtınası fırsatının tadını çıkarmanın zamanı geldi. Başkalarıyla etkileşimleriniz de daha bol olabilir.

Şekil değiştiren Merkür on üçünde İkizler’e, ardından yirmi ikincisinde büyüleyici Venüs’e geçiyor. Bu gezegenlerin her ikisi de arkadaşlıklarınızı, iş ve iş bağlantılarınızı ve en yakın ilişkilerinizi geliştirebilir.

14 Haziran’da burcunuzda bir dolunay süperayı ile duygular zirvede olabilir. Yakın zamanda önemli bir dönüm noktasına ulaştıysanız, bu bir kutlama zamanı olabilir. Ayrıca, sizin için çalışmayan tüm alışkanlıklarınızdan, mutluluğunuza katkıda bulunmayan ilişkilerden ve sizi engelleyen her şeyden vazgeçmeniz için bir şans olabilir.

21’inde, güneş Yengeç’e ve finans, ticaret, değişim ve dönüşüm sektörünüze girerken odağınız yoğunlaşabilir. Bu dört haftalık deneyim sizi daha derine götürebilir. Her şeyin enerji olduğunu fark edeceksiniz ve bu anlayış, alışılmış düşünce ve duygusal blokların neden olduğu zorluklardan ve krizlerden kurtulmanıza yardımcı olabilir.

Her şeyin gerçekten farklı olmasını istiyorsanız, 28 Haziran’da Yengeç burcundaki yeni ayın gücünden yararlanın. Bu, bir yaşam koçu, danışman, terapist veya ötesine geçmenize yardımcı olabilecek başka biriyle bağlantı kurmak için en iyi zamanlardan biri olabilir. senin sınırların. Sonuç olarak daha zengin, daha mutlu ve daha sağlıklı olabilirsiniz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

bir rulo üzerinde

Ev bölgenizde çok fazla pozitif enerji var, Oğlak. Geçen ay başlayıp Haziran ayına kadar devam eden bu dönem, taşınmak, yerinizi yeniden şekillendirmek veya başka bir eyalette veya yurtdışında gayrimenkul satın almak gibi cesur planlarla çakışabilir. Planlarınız ne olursa olsun, coşkuyla ateşleneceksiniz.

Zeki Merkür, 3 Haziran’da doğrudan dönüyor, bu da son zamanlarda gecikmelerden bıktıysanız hayatınızı kolaylaştıracak. Bir romantizm çiçeğini kaybetti mi? Hayata geri dönme belirtileri gösterebilir.

Güneş, yirmibirinci güne kadar İkizler ve yaşam tarzı sektörünüzdeki yolculuğuna devam ederek sizi rutinlerinizi düzene sokmaya ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilecek olumlu alışkanlıklar seçmeye teşvik ediyor. Bu sektör, 13 Haziran’da konuşkan Merkür’ü ve sonraki hafta uyumlu Venüs’ü takip ederken, tüm ay odakta olacak. Venüs’ün her türlü zorluğun üstesinden gelmesine ve ilişkileri dengede tutmasına yardımcı olmasıyla birlikte, işyerindeki yaşam mutlu ve üretken olmalıdır.

14 Haziran’daki Yay burcundaki Süper Ay ve ruhsal bölgeniz, dinlenme ve rahatlama ihtiyacını ve önceliklerinizi sıfırlama şansını vurgulayabilir. Programınızı basitleştirin ve daha kolay bir gün için kendinize karşı nazik olun.

Güneş 21’inde Yengeç burcuna geçtiğinde ilişkiler odak noktasına gelir. Önümüzdeki dört hafta, her şeyi kendi başınıza yapmaktansa başkalarıyla takım kurmaya hazır olduğunuzu görebilir. Ekip çalışmasında başarılı olacaksınız. Ve eşiniz ve ailenizle kaliteli zaman geçirmeye daha yatkın olacaksınız.

28 Haziran’daki Yengeç burcundaki yeni ay, yeni bir şeye başlamak için en iyi zamanlardan biridir. İlişki bölgenizde gerçekleştiği için, bir sonraki seviyeye bir ilişki almak, bir çift olarak bir meydan okumayı kabul etmek veya heyecan verici bir işbirliği potansiyelini keşfetmek için bu ay evresini kullanabilirsiniz. Bu fırsatı boşa harcamayın.


Kova Burcu

Kova Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayatın tadını çıkarmak

İkizler burcundaki güneş Kova, 21 Haziran’a kadar boş zaman bölgenizi aydınlatıyor. İçinizdeki çocuğu dışarı çıkarmanın, yaratıcı ve oyuncu olmanın tadını çıkarmanın tam zamanı. Bu bölge, on üçünde serbest dönen Merkür’ün ve ardından gelecek hafta büyüleyici Venüs’ün hareket etmesiyle tüm ay boyunca odakta olacak. Yeni beceriler öğrenmeye, hobiler edinmeye ve en sevdiğiniz ilgi alanlarına dalmanın keyfini çıkarmaya hevesli olacaksınız. Ve eğer romantikseniz, bu sizin için iyi bir zaman. Partnerinizle çıkmak ve takılmak için birçok fırsat var.

Hareketli Merkür, 3 Haziran’da ana bölgenizde doğrudan dönüyor; bu, projelerle ilgili aksaklıklar veya beklenmedik gecikmeler yaşadıysanız bir rahatlama olabilir. Yakında ilerleme kaydedeceksin.

14’ünde, Yay burcundaki Süper Ay, sosyal bölgenizi aydınlatıyor. Bu sefer için planlanmış bir etkinliğiniz varsa, biraz gürültülü de olsa çok eğlenceli olabilir. Bu turboşarjlı ay evresi de duygusal olabilir. Duygularınızı kendinize saklıyorsanız, küçük bir şey bir patlamayı tetikleyebilir. Hepsini bırak ve daha iyi hissedeceksin.

Güneşin Yengeç burcuna geçişi 21 Haziran’da rutin sektörünüzü aydınlatıyor. Burada dört hafta kalacak ve programlarınızı ve alışkanlıklarınızı gözden geçirmek için bir fırsat olabilir. Hedeflerinize ulaşabiliyor musunuz? Günlük yaşamınızda kendinizi rahat hissediyor musunuz? Değilse, çözümler bulmaya hevesli olacaksınız. Önceliklerinizi bilmek ve niyetlerinizi belirlemek akıllıca seçimler yapmanıza yardımcı olabilir.

Son olarak, yirmi sekizinci Yengeç yeniayı, yeni fikirler başlatmak, bir iş veya iş kurmak veya günlük yaşamınıza daha sağlıklı yollar sokmak için çok yardımcı olabilir. Çok erken baskı yapmayın. Küçük başla.


Balık Burcu

Balık Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

iyi ruhlar içinde

Balık, olumlu kazançlar elde edebileceğiniz istisnai bir ay olacak gibi görünüyor. Ateşli Mars ve geniş Jüpiter para bölgenizde hareket ederken, girişimcilik konusunda en iyi durumda olacaksınız. Fikirlerinizi eyleme geçirecek ve harika sonuçlar elde edecek enerjiye sahip olacaksınız. Tek sorun, sabretmen gerektiğidir. Büyük umutlarla başlayıp sonra ilginizi kaybetmeyin.

Zeki Merkür, 3 Haziran’da doğrudan dönüyor, bu da bekletmelerin ve gecikmelerin erimeye başlayacağı ve yakında yükseklere uçacağınız anlamına geliyor.

21’e kadar İkizler’deki güneş sizi evde daha fazla zaman geçirme şansının tadını çıkarırken bulabilir. Daha fazla uyumak, iyi yemek yemek ve rahatlamak için bu fırsatı kullanın. 13 Haziran’da akıllı Merkür’ün bu burçta hareket etmesi ve ardından bir hafta sonra yaratıcı Venüs’ün gelmesiyle, uygulamaya hevesli olacağınız harika fikirleriniz olacak. Ve bu, ev tabanlı bir iş kurmayı düşünmek için iyi bir zaman olabilir.

Yay burcundaki süper ay ve ondördünde yüksekten uçan bir bölge sırasında duygular yükselebilir. Bu size biraz tanınma sağlayabilir ve diğerleri sosyal medya veya başka yollarla size çekilebilir. Patronlar ve yöneticiler de sizi daha fazla fark edebilir, bu da dikkat edilmesi gereken bir şeydir.

Güneş dört haftalık bir konaklama için Yengeç burcuna geçiş yaparken 21 Haziran’da eğlence etkinlikleri sizi bekliyor. Bu süre zarfında, en sevdiğiniz hobilerle kendinizi şımartmak, yeni beceriler öğrenmek veya yeni ilgi alanlarına dalmak isteyebilirsiniz. Romantizm senin de aklında olabilir. İlişki durumunuz ne olursa olsun, rahatlayıp yakınlaşmak isteyeceksiniz.

Son olarak, size yeni bir şeye başlama fırsatı verdiği için yirmi sekizinde Yengeç burcundaki yeni ayı karşılayın. İster bir ilişki, ister arkadaşlık, hobi veya işbirliği olsun, her şeyin nasıl ilerlediğini görmekten keyif alacaksınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/monthly-overview.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.