Aslan Haftalık Burç Yorumları (9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası)

Aslan burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı günleri çok şey oluyor ve bir ya da diğer o kadar da iyi olmayan yönlere gitme riskiyle karşı karşıyasınız. Birine gerçekten nasıl hissettiğinizi söylemekten veya onları tutup çok sıkı tutmaktan gurur duymayın. Bir orta yol bulun. Kendinizi rahat hissetmeye başlayana kadar uyarlanabilir olun veya en azından uyarlanabilir gibi görünün. Çarşamba ve Perşembe günleri, yaratıcı bir proje beyninizin en iyi kullanımıdır. Cuma ve Cumartesi ne yaparsan yap, iyi yapacaksın. Biri size bilmediğiniz bir şey söylediğinde bıkkın davranmak yerine, onlara teşekkür edin, pohpohlayın. Sonra gülümse.


Aslan Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Tüm bekar Aslanlar için: Yeni bir romantizm kalbinizdeki geçmiş yaraları iyileştirecek. İlişki aşka çok benzeyecek olsa da, aradığınız ortaklık tam olarak bu olmayabilir. Onuncu ayda başlayan Merkür gerilemesi eski sevgilileri hayatınıza geri getirdiğinde, ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımaktan emin olmayabilirsiniz. Kişiyi hissetmiyorsun değil, ciddi bir bağlılık istiyorsun ve şu anda sana verme yeteneğine sahip değiller. Transitin sonunda, netlik ve gönül rahatlığı kazanacak, sevginin sorunsuz çalışmasına izin vereceksiniz, ancak bu hafta size mevcut ilişkinizi değiştirecek kararlar alma şansı verecek.

Eğer bir ilişkiniz varsa, bu sefer bir anlayış anı sunabilir (ilk başta kolay olmayacak olsa da, bu yüzden farklı yöntemler kullanmaya ve birbirinizi anlamaya çalışmak en iyisidir). Farkına varılması gereken önemli şey, eğer bir ilişki içindeyseniz, şu anda ilişkiniz üzerinde çalışmaya istekli ve istekli olmanızdır. Seçtiğiniz yol alışılmamış ve ikinize de benzersiz olacak ve sizi daha iyi bir yere taşıyacaktır.


Aslan Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Leo, bu hafta profesyonel yaşamına çok ihtiyaç duyduğun netliği getirebilir.

Hafta başında burcunuzda ilk dördün parlıyor olacak. Her zamankinden biraz daha teatral hissedebilirsiniz, bu nedenle gereksiz iş dramaları yaratmaktan veya bunlara ekleme yapmaktan kaçınmaya çalışın. Ancak, bu ay tutulmasının yaratıcı momentumuna sonuna kadar eğilebilirsiniz! Luna sizi vizyonlarınızı takip etmeye teşvik ediyor, bu yüzden profesyonel projelerinize odaklanmak için biraz zaman ayırın. Ardından 10 Mayıs Salı günü Jüpiter Koç burcuna geçecek ve Merkür Boğa burcunda geri hareket yapacak. Şimdi ateşlendi, Jüpiter Koç’ta sallanmaya hazır! Jüpiter, genişlemenize ve gelişmenize devam etmek için bir sonraki profesyonel maceranıza atılmaya hazır. Seyahat etme fırsatlarınızı, yaklaşan mentorlukları ve hatta atölyeleri keşfederken açık fikirli olduğunuzdan emin olun. Ancak Merkür gerilemesi planlarınızı potansiyel olarak çarpıtabileceğinden, herhangi bir şeyi taşa koymaktan kaçının. Bu gerileme sırasında, özellikle de uzaktaki meslektaşlarınızla koordinasyon halindeyken, çevrimiçi varlığınıza ve iletişiminize dikkat edin. Merkür gerilemesi, ilerlemeden önce düşünmeniz için size farklı bir fikir vererek, profesyonel beklentilerinize bile meydan okuyabilir.


Aslan Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta birinin aklındasın.

Hafta, 8 Mayıs Pazar günü, kendi burcunuzdaki ilk dördün ile başlar ve size çok ilginç bir insanla bağlantı kurma fırsatı sunar. Leo, bu kişi bir etkileyici, akıl hocası veya ünlü olabilir. Bir restoranda yanlarında oturuyor olmanız, markette sıraya girmelerini görmeniz veya ortak bir arkadaşınız tarafından tanıtılmanız mümkündür. Kenarda kalmanın veya bu kişinin size gelmesini beklemenin zamanı değil. Cesurca bir adım atmak ve bu kişiye gerçek ve özgün benliğiniz olarak kim olduğunuzu göstermek için iyi bir zaman.

10 Mayıs Salı günü Merkür, İkizler burcunda ve sizin dostluk evinizde geri hareket yapacak. Yıllardır düşünmediğiniz birinden haber alabilirsiniz. Bu, kolej günlerinizden veya hatta gramer okulundan bir kişi olabilir. Leo, bir süredir onların aklındasın. Size bir mesaj göndermek için sosyal medyada sizi avlamak için zaman harcadılar. Kendine bu kişinin kim olduğunu hatırlatmak için eski yıllığını çıkarabilirsin. Bu, bağlantınızı kaybettiğiniz biriyle yeniden bağlantı kurmak için harika bir zaman.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.