Aslan Haftalık Burç Yorumları (30 Mayıs – 5 Haziran Haftası)

Aslan burcunun 30 Mayıs – 5 Haziran haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 30 Mayıs – 5 Haziran haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 30 Mayıs – 5 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 30 Mayıs – 5 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 30 Mayıs – 5 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 30 Mayıs – 5 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başında büyük ve ilginç değişiklikler geliyor ve Çarşamba sabahı kalktığınızda yeni rutinlerinize tamamen alışmış olmalısınız. Bir veya iki gününüzü arkadaşlarınızın yeni kuralların onlar için ne anlama geldiğini anlamasına yardımcı olun, ancak birlikte oynamayı reddederlerse çıldırmayın. Bazıları direnecek, bunun en iyisi olduğunu görseniz bile. Her şeyi bu hafta sonu anlayacaksınız ve buna hala ihtiyacı olduğunu düşünen herkes için bir cevabınız olmalı.


Aslan Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni arkadaşlarla tanışıyor ve yeni şeyler yapıyorsunuz.

Hafta, 29 Mayıs Pazar günü, Mars’ın Koç’ta Jüpiter ve seyahat eviniz ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Leo, muhtemelen heyecan verici bir şeyin gerçekleşmesi için açsın. Dünyanın daha önce hiç gitmediğiniz bir yerine bir macera, bir kaçış, bir gezi istiyorsunuz. Biraz heyecan zamanı. Farklı türde bir kahve sipariş ederek, günün başlangıcından itibaren rutininizden kurtulun. Ve belki günü İrlanda, İtalya veya İzlanda’ya bir gezi rezervasyonu yaparak bitirebilirsiniz.

30 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcunda yeniay var. Yeni bir grupla veya topluluğun bir parçasıyla bağlantı kuruyor olabilirsiniz. Leo, yerel “hiçbir şey satın alma” grubuna katılarak tutumlu yönünüzü keşfediyor olabilirsiniz. Veya kendinizi bir hobiye kaptırabilir, som gümüş ve kaba işlemeli değerli taşlardan takı yapmayı öğrenebilirsiniz. Mobilyaları tamir etmeye veya antika arabaları restore etmeye olan ilginizi keşfetmek için iyi bir zaman.


Aslan Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Günlük rutinlerinize dengeyi nasıl dahil ediyorsunuz? Bu, dengeye öncelik vermek için sizin haftanız. Oturun ve finans, oyun zamanı, sağlık veya sosyal hayatınızda daha fazla zaman geçirmeniz gereken yerlerin bir listesini yapın. Otuzuncu aydaki yeni ay, hedeflerinizle yeniden hizalanmak ve niyetlerinizi belirlemek için mükemmeldir.

Hem Mars hem de Jüpiter Koç’tayken yirmi dokuzuncu günde kendinizi çok heyecanlı hissedeceksiniz. Özellikle harcamalarınız konusunda ölçülü hareket edin. Yeni bir hobiye başlamak veya arkadaşlarla bir fitness dersi almak için harika bir gün. Enerjiler yüksek ve rekabetçi olacak ve size bir şiddet artışı sağlayacaktır. Fikirleriniz de yerinde olacak, bu nedenle herhangi bir düşünce veya fikri yazdığınızdan emin olun ve sizi nereye götürdüğünü görün. Bu ateş enerjisinden yararlanın ve başarı alanınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Bu hafta sosyal ortamlarda ışıl ışıl parlayacak, romantizm lehinize olacak. Üçüncüsünde Venüs, adımınıza şehvetli bir moral getirecek. Yeni biriyle tanışmak için güzel bir gün. Hatta süpürülebilir ve zamanın izini bile kaybedebilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa, eşiniz için bir randevu gecesi veya akşam yemeği planlayın.


Aslan Burcu 30 Mayıs – 5 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Leo, bu hafta işte bazı şeyler kolaylaşacak, diğer yönler daha zorlaşabilir.

29 Mayıs Pazar günü Mars, Koç burcunda Jüpiter ile kavuşum yaptığında, kariyerinizde ilerlemek için yeni profesyonel fırsatlar arama zamanı. Kendi şansınızı yaratırken cesaret ve heyecanla ilerleyin. Kariyer yolunuzda seyahat etmenize, öğrenmenize, genişlemenize ve büyümenize olanak sağlayacak fırsatları arayın. Sonra bir gün sonra, profesyonel ağınızı genişletmek için birçok fırsatınız ve İkizler’deki yeni ayın altında takip etmek için sonsuz bir fikir akışına sahip olacaksınız. Önümüzdeki altı ay boyunca bu ay döngüsü sırasında sosyal bağlılık ve Merkür rüyaları ortaya çıkacak. Bu eğlenceli, hafif enerjiyi profesyonel ilgi alanlarınızı merakla takip etmek ve sektörünüzün her yerinden insanlarla konuşmak için kullanın. Kariyer yolunuz, itibarınız ve başarılarınız, Merkür istasyonları haftanın sonunda yönlendirdiğinde stresle hafifleyecektir. Bir kez doğrudan, Boğa’daki Merkür, kariyerinize zihinsel yaklaşımınızı dengeleyecektir. Kariyer yolunuz kolaylaşsa da, profesyonel taahhütleriniz ve çalışma ilişkiniz, 4 Haziran Cumartesi günü Satürn istasyonları Kova’da geri hareket ettiğinde sorumluluklar konusunda olgun bir değerlendirmeden geçmeye başlayacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.