Aslan Haftalık Burç Yorumları (16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası)

Aslan burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısı için aklınızda çok şey var, ancak arkadaşlarınız size ne yapmanız gerektiğini düşündüklerini söylerken kendinizi tutmaya ve dinlemeye çalışın. Onların tavsiyeleri daha sonra nakit paradan daha değerli olacak. Ne yaptığınızı çok fazla düşünmeden Perşembe ve Cuma günleri boyunca ilerliyorsunuz, ancak sonunda farkında bile olmadan tüm doğru aramaları yapıyorsunuz. Muhteşem bir hafta sonu bekleyin. Varlığınızla lütufta bulunmayı seçtiğiniz herhangi bir parti, havalı ölçekte birkaç çentik atlayacaktır.


Aslan Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta vereceğiniz kararlar daha parlak bir geleceğin yolunu açabilir.

Hafta 15 Mayıs Pazar günü, Güneşin Boğa burcunda olması ve kariyer evinizin Kova burcundaki Satürn ve ortaklıklar eviniz ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Yapmak istediğiniz kariyer hamlesi engellenmiş görünüyor. Bir kişi senin yolunda duruyor. Leo, bu, mevcut politikadan alıntı yapan bir süpervizör, aynı pozisyon için yarışan bir iş arkadaşı veya vizyonunuzu kavrayamayan bir iş ortağı olabilir. Bugün ilerlemeye çalışmak için zor bir gün. Bu enerjinin daha iyi bir kullanımı, oturup bir yıllık planınızı yazmaktır.

16 Mayıs Pazartesi günü evinizi ve ailenizi aydınlatan Akrep burcunda bir ay tutulması var. Nerede ve kiminle yaşayacağınız konusunda kararlar alıyor olabilirsiniz. Bir oda arkadaşından hayatına devam etmesini veya kendin haber vermesini isteyebilirsin. Leo, yeni bir mahallede ev arıyor olabilirsin. Bu, küçülmek, dağınıklığı gidermek ve engelleri kaldırmak için iyi bir gün.


Aslan Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ayın işaretleri 20 Mayıs’ta yaratıcı Boğa’dan mantıklı İkizler’e dönüşene kadar arkadaşlarınızla eğlenme ve macerayı kucaklama fırsatı vererek on yedincisinde kendinizi vahşi, özgür ve yaratıcı hissedeceksiniz. Vites değiştirmeniz istenecek. sorumluluklarınızı yerine getirmek için, tam çalışma haftasının başlaması için zamanında. Çalışma haftasının ilk yarısında romantizm için fazla zamanınız olmayacak ve hafta ortasına kadar dinlenmek ve evde sakin bir akşam geçirmek için gecikmiş olacaksınız.

Neyse ki, kozmos, Mars’ın Neptün ile el ele tutuştuğu on yedinci günde, sizin için biraz eğlence bekliyor. Hayatı kutlamak ve iyimserliği kucaklamak için bu titreşimleri kullanın. İnsanlar bu gün “evet” deme havasında olacaklar. Bu nedenle, gözünüze çarpan belirli biri varsa, ondan kahve veya kokteyl içmelerini isteyin. Aksiyon odaklı Mars ve rüya gibi Neptün arasındaki ittifak, huzur ve empati kurmanıza izin verdiğinden, bu sefer özellikle kalbiniz için şifa olacak. Onarılması gereken veya bağışlanması gereken herhangi bir duygusal yara varsa, şimdi bu tür sonuçlar için çaba gösterme zamanıdır.


Aslan Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengenizi vurgulayan etkili bir hafta olacak, Leo.

Çalışma haftanızın başlangıcında, Boğa’daki güneş, Kova’daki Satürn ile kare açı yapacak ve bu, profesyonel taahhütlerinizin kariyer yolunuzun istikrarı üzerindeki fütüristik etkisini düşünmek isteyebileceğinizi düşündürmektedir. Belirli çalışma ilişkileri ve yükümlülükler ile güvenlik bulabilirsiniz. Ancak, aradığınız iş güvenliğine ve değere sahip olmak için alışılmadık seçenekleri değerlendirmeniz gerekebilir. 16 Mayıs Pazartesi Akrep burcundaki tam ay tutulması altında kişisel meseleler hayattan daha büyük hissedilebilir. Kariyerinizi ve iş-yaşam dengenizi etkileyebilecek kişisel yaşamınızda beklenmedik ama kaderinde olan sonlar olabileceğinden kaotik bir tutulma olabilir. . Bu ay tutulması sırasında sakinleşmeye çalışın! Birkaç gün sonra, Boğa burcundaki güneş, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yapıyor ve bu, mevcut profesyonel pozisyonunuzun kariyer yolunuzla daha uyumlu hale gelmek için değiştiğini gösteriyor. Bu enerjiyi, profesyonel yolunuz için daha iyi bir şey oluşturmak için, iş-yaşam dengenizi sürdürmek için muhtemelen sağlıklı alışkanlıklar oluşturmak için kullanabilirsiniz. Sonunda güneş 20 Mayıs Cuma günü İkizler’e giriyor. Ağınızla bağlantı kurmak için İkizler sezonunu kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.