Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Burç Yorumu Haziran 2022

Aslan burcunun Haziran ayı için burç yorumları neler? Aslan burcunun Haziran ayı neler bekliyor? Aslan burcunun Haziran ayı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun Haziran ayı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun Haziran ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu Haziran ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Haziran Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Bu ayın başlarında giden hava işareti İkizler ile seyahat eden kendine güvenen liderinizin sosyal kombinasyonu, yeni biriyle buzları kırmanıza yardımcı olur. Bu geçici enerji altında, esprili, uyumlu kişiliğiniz hem İkizler hem de Terazi ile iyi uyum sağlar. Zaten ortaksan Leo, flört etmeyi unutma. Ne kadar süredir birlikte olursanız olun, her şeyi taze ve ilginç tutmak önemlidir!

Büyük, ciddi Satürn, 4 Haziran’da özgür düşünen Kova’nın yörüngesinde hareket ederken akıllı bir gerileme dönemine giriyor ve sizi gelecekteki aşk hedefleri hakkında (belki de soyut terimlerle) düşünmeye teşvik ediyor. Olmak istediğin yerde misin yoksa daha fazlasını mı istiyorsun? Önümüzdeki birkaç ay içinde uygulamak isteyebileceğiniz alışılmamış teorileri ve uygulamaları düşünün.

Akıllı, teknoloji meraklısı Merkür on üçünde sosyal İkizler ile birleştiğinde ve ayın geri kalanında orada kaldığında, aşk hayatınızı çevreleyen çok fazla huzursuz enerji var, bu yüzden flört uygulamalarında ve sosyal medyada süper aktif olacaksınız. Bekar olsanız da olmasanız da, birçok farklı türde insan gözünüze çarpıyor, bu bir sorun olabilir veya olmayabilir. Bağlı olmadığınız veya açık bir ilişki içinde olmadığınız sürece, bariz, özür dilemeyen çapkınlığınız sizi sıcak suya indirebilir.


Aslan Burcu Haziran Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ayın kozmik enerjisi, çalışma hayatınıza birçok büyük değişiklik getiriyor. Uzun zamandır ilk kez, vuruşları yapan ve hamleleri yapan sizsiniz.

3 Haziran’da Merkür gerilemesi sona erdiğinde, gelecekteki projelerinizi ve hedeflerinizi tartışmaya hazır olacaksınız. Bununla birlikte, Satürn gerilemeye döndüğünde ve dördüncüde burcunuza karşı çıktığında, teşviklerinizin gözden geçirilmesi gerekebilir. Gerileme sırasında iş modelinizi yeniden düşünmeniz gerekse de, vizyonunuzu gerçeğe dönüştürmek için eski bir planı revize etmek en iyisi olacaktır.

Neptün, haritanızın güç sektörünü harekete geçirmek için yirmi sekizinde Balık burcunda geri hareketine başlayacak ve dünyanın sizin istiridyeniz olduğunu görebilirsiniz. İş alanında ivme kazanmanızı ve başarılı olmanızı sağlayacak yeni fırsatlar yolunuza çıkıyor. İnsanlar şimdi size fırsatlar sunmak istiyor, bu yüzden enerjiye yaslanın ve alın. Gelecek sınırsız ve hedeflerinize ulaşmak için vizyonunuzu geliştirebilirsiniz.

İyi hisler ay sonuna kadar sürecek. Korkunun sizi ele geçirmesine izin vermeyin veya 28 Haziran’daki Yengeç yeni ayının kendinizi faydalı profesyonel ortaklıklarla hizalama yolunda durmasına izin vermeyin.


Aslan Burcu Haziran Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Pekala, Leo. Gerileme sırasında aşka kötü bir isim vermiş olabilirsiniz, ancak yine de Merkür 3 Haziran’da doğrudan Boğa’ya geçtiğinde flört itibarınızı kurtarabilirsiniz.

Hatta on üçünde Merkür İkizler burcuna geçtiğinde yaz kaçamağınızla çevrimiçi tanışabilirsiniz. Birkaç cilveli metin ve insanların size kolaylıkla aşık olmasını sağlayabilirsiniz. Ertesi gün Yay burcunda dolunayda bir randevu ayarlayın ve yeni bir aşk ilişkisi başlatmak için ekstra romantik bir gece yapın.

Bununla birlikte, 21 Haziran’da güneş Yengeç burcuna girdiğinde, ayın geri kalanı yüz yüze flört için pek uygun değil. İncinmekten kaçınmak için kalbinizi biraz daha koruyucu hissedebilirsiniz. Çevrimiçi romantizme bağlı kalın ve ertesi gün Venüs İkizler’e girdiğinde her şeyi hafif ve rahat tutun.

Yeni sezona girerken, yirmi sekizinci Yengeç burcundaki yeni ay sırasında çıkmaza giren ilişkileri bitirmek en iyisidir. Yaza taze bir başlangıç ​​yapın ve sizi mutlu etmeyen tüm ilişkileri bırakın, böylece sizin için işe yarayan gerçek bir aşk ilişkisi için özgürsünüz. Güçlü ol!


Aslan Burcu Haziran Ayı Aylık Burç Yorumu

Kimi tanıyorsun

Aslan, heyecan, ateşli Mars ve geniş Jüpiter’in ateş burcu Koç ve geniş kapsamlı bir bölge boyunca yaptığı geniş yolculuk olarak Haziran’da devam ediyor. Bu aşamanın haftalar hatta aylar sürmesi ile geleceğe ve kişisel gelişimi teşvik edebilecek yeni fırsatlara ve zorluklara bakacaksınız.

Sosyal hayatınız hareketli ve önümüzdeki haftalar bu konuda işlerin daha da yoğunlaştığını görebilir. Bu, ağ kurmak, yeni çevrelerde hareket etmek ve harika arkadaşlar ve bağlantılar kurmak için ideal bir zamandır.

3 Haziran’da doğruya döndüğü için mantıklı Merkür size yardımcı olacak. Planlarınız gecikmelerden etkilendiyse, bunlar hafiflemeye başlayabilir ve yakında mükemmel ilerleme kaydedeceksiniz.

On dördünde Yay burcundaki Süper Ay, çiçek açan bir romantizmle aynı zamana denk gelebilir ve duygular yükselebilir. Bu, aceleyle başlayan ve daha yoğun ve tutkulu büyüyen bir şey olabilir. Ama sürdürülebilir mi? Acele etmekten kaçının çünkü sonradan pişman olabilirsiniz.

Konuşkan Merkür 13 Haziran’da İkizler’e, ardından 22 Haziran’da baştan çıkarıcı Venüs’e geçiyor. Etkinlikler düzenlemek, katılmak ve çeşitli nedenlerle insanları bir araya getirmekle meşgul olabilirsiniz. Ayrıca biraz çöpçatanlık yapmaktan da keyif alacaksınız.

Bütün bunlara rağmen, daha sakin bir zamanda yirmi birinci habercide güneş hassas Yengeç burcuna geçiyor. Önümüzdeki dört hafta, yarım kalmış işleri bitirmek ve uzun süredir devam eden meseleleri sonlandırmak için mükemmel. Önümüzdeki ay güneş burcunuza girdiğinde yolunuz açık olacak şekilde duygusal yüklerinizi atmanın zamanı geldi.

Son olarak, 28 Haziran’daki Yengeç burcundaki yeni ay, manevi bir uygulama yapma arzusuyla aynı zamana denk gelebilir. Daha fazla iç huzuru istiyorsanız, meditasyon, farkındalık, yoga veya tai chi bunun gerçekleşmesi için zemin hazırlayabilir. Eğer buna bağlı kalırsanız, üzerinizde derinden olumlu bir etkisi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.