Akrep Haftalık Burç Yorumları (9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası)

Akrep burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Biri içeri girer ve sizi kanepeyi odanın bir tarafından diğerine çekerken bulur. Yorgun olduğunuzda ve nefesiniz kesildiğinde, bu biri size kanepeyi daha önce olduğu yerde daha çok sevdiklerini söylüyor. Bu, haftanın başlangıcı için mükemmel bir metafor. Çarşamba ve Perşembe günleri, memnuniyet elde etmek çok daha kolaydır. Özel kişiyle iyi geçinmek zahmetsizdir ve onu Çarşamba ve Perşembe günleri ve muhtemelen Pazar günleri tekrar göreceksiniz. Cuma ve Cumartesi günü egzersiz yapın.


Akrep Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Merkür retrosunun sekizinci evinizdeki konumu, aşk söz konusu olduğunda cesur bir duruş sergilemenizi sağlar. İlk defa, yüksek standartlarınıza uymayanları onlara ikinci bir şans vermeden önce kesmeyi seçiyorsunuz. Sizin için mükemmel olduklarından emin olmak için taahhütte bulunmadan önce sahada oynamanıza izin verin. 7 gün 24 saat kaliteli vakit geçirebileceğiniz, kahve içebileceğiniz ve şehirde birlikte at koşturarak dakikalar geçirebileceğiniz birini arıyorsunuz. Sıradan bir kaçamakla ilgileniyorsunuz, bu yüzden flört uygulamalarında eşleşmelerinizin azaldığını göreceksiniz. İyi haber şu ki, sizin için son derece mükemmel olan ve her zaman kendiniz olmanıza izin verecek birini getirebileceksiniz. Seni senin için sevecekler, bu da kalbinin şarkı söylemesini sağlayacak.

Bir ilişkiniz varsa, partnerinizin bu hafta sizinle fazladan zaman geçirmesinin harikalığını keşfetmeyi dört gözle bekleyebilirsiniz. Ayrıca, sezginizin biraz kapalı olduğunu fark edebilirsiniz, bu da bir ortaklığın istikrarını veya geleceğini sorgulamanıza neden olabilir. Durumları veya meseleleri varsayarak kendinizi çıldırtmak yerine, bilincinize odaklandığınız ve neler olup bittiğini anladığınız özellikler. Ya da hissettiğiniz her şeyin temeline inmek için kişiyle gerçek bir konuşma yapmayı düşünebilirsiniz.


Akrep Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Tutulma portalı Akrep’te olmanın yanı sıra bu haftaki geçişlerle dengenizi korumaya çalışın.

8 Mayıs Pazar günü Aslan burcundaki ilk dördün, profesyonel itibarınız, mirasınız ve yolunuz hakkında güçlü duygular uyandırabilir. Her iki şekilde de olabilir, olumlu ya da olumsuz, ancak nasıl hissettiğinize bakılmaksızın, kariyeriniz hakkında güçlü hissedeceksiniz. Tutulma portalının hala aktif olduğunu göz önünde bulundurarak, seçeneklerinizi ortaya çıktıkça değerlendirmek, ancak teatral bir karar vermekten geri durmak en iyisi olabilir. Ardından birkaç gün sonra, Merkür istasyonları geri giderken Jüpiter Koç burcuna girecek. Olumlu bir kayda göre, Jüpiter Koç’ta her gün şanslı gününüz olacak! Geniş ve heyecan verici Jüpiter’in enerjisi, iş gününüzü yakalamanıza yardımcı olabilir. Yeni bir pozisyon arıyorsanız, Jüpiter’in lütfu birkaç seçenekten fazlasını getirebilir. Ancak transit Jüpiter’in orantısız bir şekilde çalışmasına izin vermemeye çalışın, çünkü işinize çok fazla zaman ve enerji harcayabilir. O kadar da olumlu olmayan bir notta, İkizler’deki Merkür gerilemesi sizi finansal kararlar ve yatırımlar yapmanız konusunda uyaracaktır. Bunun yerine, mevcut finansal düzenlemelerinizi yeniden düşünmek, gözden geçirmek ve ardından revize etmek için retrograddan yararlanın.


Akrep Burcu 9 Mayıs – 15 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta başkalarıyla yapılan toplantılar kazanç ve muhtemelen romantizm getirebilir.

Hafta, 8 Mayıs Pazar günü, Leo’daki ilk dördün, zorlamaya istekliyseniz potansiyel bir kariyer fırsatı getirmesiyle başlıyor. Akrep, yeni bir pozisyon kapmak için hazır olabilir ve bir başvuru gönderebilirsiniz. Bir iş arayan web sitesi, niteliklerinize uyan bir bildirim gönderebilir. Ancak bu cazip fırsatı güvence altına almak için hızlı bir şekilde harekete geçmeniz gerekiyor. Bu tam olarak istediğin şey olabilir. Sadece beklediğinizden biraz daha erken geliyor.

10 Mayıs Salı günü Merkür, İkizler burcunda ve kredi ve borç evinizde geri gidiyor. Evinizi yeniden finanse etmek veya bir fatura konsolidasyonu kredisi almak için ani bir arzunuz olabilir. Akrep, bu, şimdi geriye giden Merkür’ün evrak işlerini gerçekten mahvedebileceği zamandır. Devam etmekte ısrar ediyorsanız, yavaş ve dikkatli hareket etmeniz gerekecek. Bankacının veya kredi departmanının evraklarınızı kaybetmesi, bir oranı yanlış belirtmesi veya telefonla ulaşılması çok zor olması mümkündür. Mümkünse, Merkür Haziran’da doğrudan gidene kadar bekleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.