Akrep Haftalık Burç Yorumları (16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası)

Akrep burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısı, işlerin uzunca bir süre nasıl gideceğini belirler ve sonuç büyük ölçüde size bağlıdır. Yine de güvenli oynayın. Büyük riskler bir süre için işe yaramaz ve enerjiniz en iyi şekilde başka şeyler için korunur. Enerji seviyeniz Perşembe ve Cuma günleri büyük oranda artacak, bu nedenle hafta sonuna kadar çok şey yapabilmeyi bekleyin. O zaman iş bir sorun olabilir. Beklenmedik bir şekilde aranabilir veya önümüzdeki Pazartesi veya sonrasına kadar hiçbir anlam ifade etmeyecek bazı haberler alabilirsiniz.


Akrep Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, pozisyonunuzu yeniden gözden geçirme fırsatınız olacak.

15 Mayıs Pazar günü, güneşin Boğa burcunda olması ve ilişkiler evinizin Kova burcundaki Satürn’e ve mesken evinize kare yapmasıyla hafta başlıyor. Akrep, bugün partnerinizle aranızda çekişme olabilir. Biriniz veya ikiniz de inatçı davranıyorsunuz. Her birinizin düşüncenizin arkasında sağlam nedenleri var, bu da bir uzlaşma bulmayı zorlaştırıyor. Birlikte neler inşa edebileceğinizi görmek daha iyidir. Bu, gerçekten karmaşık bir DIY mobilya parçasını bir araya getirmek için iyi bir gün.

16 Mayıs Pazartesi günü Akrep burcunuzda bir ay tutulması var. Günlük yaşamınız o kadar yoğun ki, durup gerçekten ne istediğinizi düşünmek için bir an bile bulamamış olabilirsiniz. Artık zamanınız olsun ya da olmasın işler doruğa çıkıyor. Gitmek istediğiniz yöne karar vermek önemlidir. Bu, arkadaşlarınızla konuşarak, günlük tutarak veya ne istediğinizi görselleştirerek yapılabilir. Akrep, bu önemli aktivite için biraz zaman ayırın.


Akrep Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

1’inde, aşık olduğun kişinin sosyal medya hesabında pusuya yatma isteği kendini belli edecek olsa da, son takıntının herkese açık profillerinin yorum bölümlerini tarayarak kontrolden çıkmamaya çalış. Sevdiğiniz kişiyle ilgili koşullar ne olursa olsun, dijital alemde somut cevaplar bulmanız pek olası değildir. Neyse ki, ayın burçları soğuk Terazi’ye çevirdiği günün ilerleyen saatlerinde vibe değişecek ve size rahatlama ve ruhunuzu kontrol etme şansı verecek.

Son zamanlarda yeterince takdir edilmediğinizi hissediyorsanız, on beşinci gündeki Akrep ay tutulması sizi gerçek benliğinize geri getirecek ve sizi kişisel gücünüze bağlayacak. Kozmik iklim zaten manyetik olan auranıza neredeyse elektriksel bir element eklediğinden, bu ay olayı aynı zamanda popülaritenizi biraz artıracak. Bu süre zarfında gözünüze kestirdiğiniz biri sizi hayal kırıklığına uğrattıysa, onları kaldırıma atmak daha kolay olacaktır. 17’sinde, rüya gibi Neptün ve şehvetli Mars birleştiğinde, önümüzdeki haftalar için bazı somut planlar yapmanız için size ilham verecek. Takviminize bazı tarihler koymak için bu gezegensel yerleşimin momentumunu kullanın, ancak kendinize de biraz zaman ayırmayı unutmayın.


Akrep Burcu 16 Mayıs – 22 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu çalışma haftası parlama zamanınız, Akrep!

15 Mayıs Pazar günü Boğa burcundaki Satürn Kova burcundaki güneş gibi, taahhütleriniz ve ilişkileriniz için önem sırasını belirlemek zor olabilir. İş-yaşam dengeniz, kişisel yaşamınızda ve profesyonel hayatınızda kime ve neye öncelik verdiğinize bağlı olacaktır. hayat. Özellikle bir gün sonra burcunuzda dolunay tam ay tutulması meydana geldiği için zorlayıcı olabilir. Özellikle profesyonel parlamanızda önemli bir rol oynayabileceğinden, düzenlemelerinizi nasıl yapacağınız konusunda önemli bir değişiklik yapmanız gerekebilir. Ancak bu, kararınızı verirken bir fedakarlık yapmanız gerektiği anlamına gelebilir. Bu nedenle, iş-yaşam dengenize bağlı olarak bencilce veya bencilce bir karar vermek olabilir! Birkaç gün sonra, Boğa burcundaki güneş, Oğlak burcundaki geri giden Plüton’u üçgen yapacak ve bu, ortaklıklar veya düzenlemeler hakkında iletişimin yeniden gözden geçirilmesini ima edecek. Söylenen bir şey sizi geriletebilir, ancak şartlar ve koşulları dikkate almak için bir adım geri atmanız gerekiyorsa haklı olarak. Haftanın sonunda, İkizler mevsimi, iş konularına hafif yürekli bir yaklaşım getirecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.