Akrep Burç Yorumları 7 Mayıs 2022

Akrep burcunun 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Mayıs 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Aptallar için fazla sabrınız olmayacak, bu yüzden genellikle sizi sinirlendiren insanlardan kaçınmaya çalışın. Manifestonuzu yazmak veya vizyonunuzu hayata biraz daha yaklaştırmak için iyi bir zaman.


7 Mayıs 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sosyal hayatınızdaki aşırı davranışlar yanıltıcı bir mesaj yayınlayabilir.


7 Mayıs 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcı dürtüne kendini ada, Akrep! Balık burcundaki Mars, bugün Boğa burcundaki güneşe altmışlık açı yaptığı için, tutkularınızla her şeyi göze almalısınız. Altmışlık, ortaklıklara ve taahhütlere ilham verdiğinden, sanatsal direktifinizi takip etmenin zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Profesyonel kendini ifade etme araçlarını somutlaştır. Yeteneklerinize, sürüşünüze ve vizyonunuza güvenin. Mesleki tutkularınızdan ne kadar emin olursanız, o kadar çok yerine oturacaktır. Destekleyici meslektaşlar (ve müşteriler) vizyonunuzla uyumlu hale gelecek ve yolun her adımında sizi destekleyecektir. Ne için bekliyorsun? Göreyim seni!


7 Mayıs 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Yengeç burcunda son adımlarını atarken, bu sabah bir gün doğumu meditasyonu yapmaya çalışın sevgili Akrep, parıldayan Jüpiter ile tatlı bir bağlantı kuruyor. Bu kozmik iklim, Luna ateşli Aslan’a girmeden önce, auranıza daha ayrılmış bir enerji getirmeden önce size ruhsal yönünüze dokunma fırsatı verecek. Öğleden sonra Luna, Merkür ve Venüs’e bir öpücük göndererek size sorumluluklarınızı hatırlatırken iyi hisler akmaya devam edecek. Bu kozmik iklimi, en iyi arkadaşınızla ayak işlerini yürütmek, aklınıza gelebilecek en iyi şirketle iş yapmak için bir bahane olarak kullanın.


7 Mayıs 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, sonuçtan yüzde 100 emin olmadığınız sürece, genellikle liderliği almaktan pek hoşlanmazsınız. Şey, hiçbir garantisi yok, biliyorsun. Her ne kadar bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, ayın Aslan’a kayması ve otoriter onuncu eviniz, aşk adına liderlik etmeniz için size ilham veren şey olabilir. Ayın, aynı zamanda, işle ilgili konulara ve günlük görevlere vurgu yapmaya devam eden, sorumlu günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili altıncı eviniz aracılığıyla, cüretkar Koç burcundaki baştan çıkarıcı Venüs ile uyum içinde olacağını unutmayın. Bunu söyledikten sonra, aşkı en ummadığın yerde bulabilirsin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.