Akrep Burç Yorumları 6 Mayıs 2022

Akrep burcunun 6 Mayıs 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 6 Mayıs 2022 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 6 Mayıs 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 6 Mayıs 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 6 Mayıs 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 6 Mayıs 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Mayıs 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Neyin peşindeyseniz, derinlere inin. Tamamen almazsanız boşa gidecek çok fazla enerjiniz var. Birisi size rastladığında büyük bir sürpriz içindedir.


6 Mayıs 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Umutsuzca etkilemek istediğiniz biri, zaten yöntemleriniz hakkında çıldırıyor.


6 Mayıs 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel varlıklarınız ve kaynaklarınız üzerinde nasıl daha fazla güç sahibi olabilirsiniz, Akrep? Bugün Koç burcundaki Venüs’ün İkizler burcundaki Merkür’ün altmışlık derecesine gelmesiyle bir kelebek gibi yüzüyor ve arı gibi sokmaya hazır olabilirsiniz. Merkür, elinizde olanlarla neler yapabileceğinizi düşünmekle meşgulken, Venüs işinizde büyüleyici bir şekilde size yardımcı oluyor. Bu heyecan verici, umutlu enerjilerin ikisi birlikte, sahip olduklarınızı kendi yararınıza kullanmanıza yardımcı olabilir. Hatta bazı iş arkadaşlarınızı size yardım etmeye ya da en azından sizi desteklemeye ikna edebilirsiniz!


6 Mayıs 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Boğa güneşi gezegeninizin yöneticisi olan Mars ile bağlantı kurarken, benlik sevgisi sizi bugün motive edecek. Evren sizi kalbinizin en çok istediği şey için savaşmaya zorlarken, bu enerjiyi arzularınızla ve hak ettiğiniz şeylerle temas kurmak için kullanın. Neyse ki, Ay’ın Yengeç burcundaki konumu ve haritanızın ruhsal sektörü sayesinde şu anda biraz kozmik destekten de yararlanacaksınız. Perdenin ötesinden gelen rehberliğe ve mesajlara kendinizi açın, özellikle bu akşam, Luna mistik Neptün’e bir öpücük gönderip üçüncü gözünüzü patlattığında.


6 Mayıs 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, her şeyin bir yeri ve zamanı var ve bugün Plüton cazibesine hakim olamadığınız günlerden biri. Bekar veya çoktan alınmış, sadece aşk için risk almak için ilham almıyorsunuz, aynı zamanda yaklaşımınızla her zamanki gibi kendinden emin hissediyorsunuz. Örneğin, ay egzotik dokuzuncu macera evinizde gezinmeye devam ederken, Luna aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan beşinci eviniz aracılığıyla harekete geçiren Mars (geleneksel yöneticiniz) ile uyum sağlayacak. Kalbiniz istediğini istiyor ve bu tutkularınızı geliştirmek için yeterli bir neden değilmiş gibi, Merkür de bu süreçte Venüs ile buluşacak. Senin küstahlığın tavan yapıyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.