Akrep Burç Yorumları 31 Mayıs 2022

Akrep burcunun 31 Mayıs 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 31 Mayıs 2022 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunun 31 Mayıs 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 31 Mayıs 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 31 Mayıs 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 31 Mayıs 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mayıs 2022 Salı Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Küçük aksilikler ve kararsızlıklar cesaretinizi kaybetmeyin. Hâlâ bir şeyler üzerinde kafa yoruyor ve ne istediğini çözüyorsun. Ve sıkışıp kaldığına ikna olursan, sadece anlayışlı bir kulak bul ve üzerinde çalış.


31 Mayıs 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Keskin bir gözünüz var – gördüklerinize güvenin ve bugün başkalarıyla paylaştığınızdan emin olun.


31 Mayıs 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün İkizler ayı heybetli Neptün ile zorlu bir kareye girerken, kendinizi eğlenceden veya arkadaşlarınızdan biraz kopmuş hissedebilirsiniz. Bu titreşimler, özellikle son zamanlarda yeterince kesinti yaşamadıysanız, yaratıcılığınızdan kopmuş ve engellenmiş hissetmenize de neden olabilir. Neyse ki, Satürn’den gelen destekleyici bir enerji, ihtiyaçlarınız konusunda ciddi olmanızı isteyecek, sizi zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu beslemeye itecek, bunu yapmak programınızda biraz hareket etmenizi gerektirse bile. Gün sona erip Luna sulu Yengeç’e girdikçe kendinizi daha yüksek ve iyimser hissetmeye başlayacaksınız.


31 Mayıs 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevdikleriniz için yemek pişirmek ve nazik özen ve dikkatinizle onları dizlerine getirmek için iyi bir zaman. Sohbete öncülük edin ve yatıştırıcı ve rahatlatıcı şeyler hakkında konuşun. Birkaç esprili şaka ve entelektüel olarak teşvik edici bir konuşma ekleyin ve akşamın sonunda elinizden yiyor olmalılar ve tabağı unutmuş olacaklar.


31 Mayıs 2022 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, yeni ay hedeflerinizi ve tezahürlerinizi yerden kaldırırken bazı ilk sorunlar olabilir. Ay, Balık burcunda Neptün ile kare açı yaptığından, fikirlerinize, yeteneklerinize ve profesyonel kendini ifade etme konusunda yatırım yapmakta zorluk çekebilirsiniz. Fikirlerinizden yararlanmak veya profesyonel imzanızı daha da güçlendirmek konusunda tereddüt edebilirsiniz. Kendinize yatırım yapmak göz korkutucu olabileceğinden, bunun gerektirebileceği şeylerin artılarını ve eksilerini göz önünde bulundurmalısınız. Artıları ve eksileri içeren bir liste oluşturarak, işinizi nasıl idare edeceğiniz konusunda daha iyi bir fikre sahip olacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.