Akrep Burç Yorumları 28 Mayıs 2022

Akrep burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Mayıs 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz görevleri ve yapılacaklar listelerini kolaylıkla atlarken, başarı çizginiz devam ediyor. Sadece çok şey yapmakla kalmıyorsunuz, başkaları da fark etmekten kendini alamıyor. Bolca hayranlık ve ilgi bekleyin.


28 Mayıs 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Aniden, açtığın eski yaralar artık acımıyor. Devam etme zamanı.


28 Mayıs 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Romantik Venüs şehvetli Boğa’ya ve haritanızın kalp meselelerini yöneten sektörüne girerken, önümüzdeki birkaç hafta boyunca aşk sizin için büyük bir tema olacak, tatlı akrep. Evren duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamanın yollarını ararken, bu, geliştirmeyi umduğunuz herhangi bir ilişkiyi dengelemek için harika bir zaman. Bu akşam gezegen yöneticiniz Mars, uğurlu Jüpiter’e yakınlaştığında, bir enerji patlaması hissedeceksiniz. Bu gezegensel dans, sağlığınız ve zindeliğiniz konusunda ciddileşmeniz için size ilham verecek ve hayalini kurduğunuz yoga derslerine nihayet kaydolmak için harika bir zaman olacak.


28 Mayıs 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişki sektörünüzde işler sıkıcı geliyorsa, bir tedavi içindesiniz, Akrep. Yeni başlayanlar için, ay bugün Boğa burcunda özgürlüğü seven Uranüs ile güçlerini birleştirecek, bu da beklenmedik sarsıntılar yaşamanız ve/veya sizi durgun tutan bir bağlantıdan kurtulma arzusu yaşamanız anlamına geliyor. Ancak bazılarınız, alışılmamış yöntemlere veya belki de her zamanki tipiniz olmayan birine ilgi duyabilir. En iyi kısım? Lady Venüs, bugün aynı anda bolluk, duygusallık ve istikrar getiren ev burcu Boğa aracılığıyla ilk kez sahneye çıkacak.


28 Mayıs 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Venüs karşı burcunuz olan Boğa’ya girdiğine göre, çalışma ortaklıklarınızı ve taahhütlerinizi dengeleyin. Akrep, profesyonel ilişkilerinizi güvence altına alırken kendinizi sakin ve mantıklı hissedebilirsiniz. Siz ve diğer taraf, ikinizin de aynı sayfada, aynı hedeflere doğru çalışıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sizinle iş ortaklıklarınız arasında da yoğun bir şekilde sadık bir bağ olabilir. Boğa’daki Venüs, yükümlülükler listenizde çalışırken kararlı kalmanıza da yardımcı olabilir. Bu geçiş sırasında mesleki taahhütlerinizde önemli ilerleme kaydedebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.