Akrep Burç Yorumları 26 Mayıs 2022

Akrep burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 26 Mayıs 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 26 Mayıs 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sarı-siyah polis bandı almayı düşünebilirsiniz, çünkü hayatınızdaki herkesin geri adım atmasına ve devam etmesine ihtiyacınız var. Gizliliğinizi güvenle sağlayın. (‘Burada görülecek bir şey yok, millet!’ diye bağırmanız yeterli)


26 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Programınızın izin verdiği kadar çok fırsata ‘evet’ deyin, ancak biraz boş zaman ayırın.


26 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, verimli olmaya ve işinize odaklanmaya devam ederseniz, ay ateşli Koç burcundaki yolculuğunu tamamlarken gün uçup gidecek. Gün boyunca, özellikle de Luna’nın sorumlu Satürn’ü öptüğü bu öğleden sonra, kendi ihtiyaçlarınızı kontrol etmeyi unutmayın. Venüs’ün Plüton’la karşı karşıya geldiği bu gece aşk hayatınızdaki gergin sohbetlere dikkat edin ve üstü kapalı bir eleştiri olarak yorumlanabileceğinden eşinize istenmeyen tavsiyeler vermekten kaçının. Büyü saati yaklaştıkça ve ay Boğa’ya girerken, auranıza topraklanmış ve sevgi dolu bir enerji getirerek bir değişim hissedeceksiniz.


26 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geleneksel gezegen yöneticiniz Mars, altıncı üretkenlik eviniz aracılığıyla Koç’ta gelişiyor, bu da sizin gibi Akrep anlamına geliyor. Ayrıca, haritanızın en uygulamalı alanında cızırdayan tutku gezegeni ile dolu ve meşgulsünüz. Bu arada, Ay Koç burcunda sona ermeden önce, Luna haritanızın bu bölgesinde Venüs ile kavuşum yapacak, bu da romantik taliplerin beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabileceği anlamına geliyor, özellikle bu astrolojik ev günlük ritüellerinizle ilgili her şeye sahip olduğundan. Luna ayrıca modern cetveliniz Pluto’yu da kare yapacak, bu yüzden fazla düşünmekten kaçının.


26 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sakin ol, Akrep. Yapılması gereken projelerden diğer rahatsızlıklarla başa çıkmaya kadar, işler bugün stresli olabilir. Hayal kırıklığınız, ateşli Koç burcundan geçen ay tarafından yumuşatılabilir. Çırpınmak rahatlatıcı olsa da, mümkün olduğunca soğukkanlılığınızı korumalısınız. Ay, Koç burcundaki Venüs ile de kavuşum yaptığından, sinirlerinizi yatıştıran biriyle çalışmayı düşünmelisiniz. Görevlerinizi birlikte dağıtmak için iş arkadaşınızla bağlantı kurun. Veya ihtiyacınız olan her şeyi göğsünüzden çıkarmak için onlara kısaca hava verin. Bugünü atlatabilirsin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.