Akrep Burç Yorumları 25 Mayıs 2022

Akrep burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Akrep burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Mayıs 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi yeniden enerjilendirmeniz ve yeniden yönlendirmeniz gerekir. İhtiyacınız olan bu tür bir yenilenme ve dönüşüm için en iyi katalizör, yalnız birkaç gün geçirmek olacaktır. Daha sonra, seni bu kadar harika yapan şeyin ne olduğunu hatırlayacaksın!


25 Mayıs 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İyi ve kötü arasındaki sürekli istikrarsız dengeye şimdi ulaşmak kolay olacak.


25 Mayıs 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, iletişimsel Merkür ve gezegen hükümdarınız Pluto arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, bugün kendinizi cesurca, doğrudan ve zarafetle ifade etmek için nadir bir fırsata sahip olacaksınız. Bu kozmik iklimi, özellikle iş, ortak finansman veya yoğun duygusal konular içeriyorsa, kenara ittiğiniz tüm önemli tartışmalara katılmak için kullanın. Bu arada ay, ateşli Koç burcunda yolculuğuna devam ederek sağlığınıza ve zindeliğinize ikincil bir odak getiriyor. Luna şifalı asteroit Chiron’a yakınlaştığında, bu gecenin ilerleyen saatlerinde fiziksel ihtiyaçlarınızı beslemek için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


25 Mayıs 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Fizikselleşiyorsun ve kelimenin tam anlamıyla Akrep. Ve taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin üzerinde gezinen Merkür retrosu ile, özel biriyle geçmiş bir deneyimi yeniden ziyaret etmeye kadar gidebilirsiniz. Yine de, şu anda bekarsanız ve kırılıyorsanız endişelenmeyin. Sağlık alışkanlıkları, günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili altıncı evinizde cızırdayan bir enerji stelleri var, bu yüzden aktif kalmak sorun olmayacak. Mars ve Venüs’ün (kozmosun sevgilileri) haritanızın bu bölgesinden geçiş yapacaklarını unutmayın, bu yüzden içiniz rahat olsun, günlük yaşamınızda bir şeyler canlanıyor.


25 Mayıs 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinizi yeniden gözden geçirme zamanı, Akrep. Merkür geri giderken Boğa burcunda geri giden Plüton Oğlak burcunda geri giderken bir önceki düşünce, soru veya konuşma bugün geri gelebilir. Muhtemelen bir çalışma ilişkisinin dinamikleri veya bir düzenleme içindeki anlaşmaların şartları hakkında konuşmada ortaya çıkacaktır. Bu konuşmayı manevra ederken, her şeyi yeni bir perspektife sokan gerçek ortaya çıkabilir. Topuklarınızı inatla kazmayın. Daha değerli, güvenli bir profesyonel bağlılığa yol açabileceğinden, yeniden yönlendirmeye açık olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.