Akrep Burç Yorumları 13 Mayıs 2022

Akrep burcunun 13 Mayıs 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 13 Mayıs 2022 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 13 Mayıs 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 13 Mayıs 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 13 Mayıs 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 13 Mayıs 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Mayıs 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kaç kez geç kalmamalarını söylemiş olursan ol, bir veya daha fazla arkadaşı beklemen gerekecek. Gözlerini devir, ama bu sefer onlara bakmamaya çalış – kimseye bir faydası olmayacak.


13 Mayıs 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda evinizde uyumu korumak bir numaralı önceliğiniz olmalıdır.


13 Mayıs 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Ay Terazi’de ve haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünde yolculuğuna devam ederken, bugün sakin bir ruh halinde olacaksınız. Ne yazık ki, bu öğleden sonra ay Mars, Neptün ve güneş ile bir dizi dengesiz açıya girdiğinde kayalık titreşimler ortaya çıkacak. Bu kozmik iklim, özellikle arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız sizi bunaltmaya başladıysa, fişinizi çekip yorganın altına saklanmanız için size ilham veriyorsa, kendinizi suçlu hissetmeyin. Neyse ki, bu gece ayın Satürn’ü stabilize etmek için destekleyici bir bağlantı paylaştığında ve size tamamen rahatlama fırsatı verdiğinde bir çapa bulacaksınız.


13 Mayıs 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini fazla uzatmana gerek yok, Akrep. Bekar veya alın, bu özellikle ayın adalet arayan Terazi ile yaptığı yolculuk ve kapanış, rüyalar ve bilinçsiz kalıplardan oluşan onikinci eviniz düşünüldüğünde geçerlidir. Günlük ritüellerden oluşan altıncı evinizin göz kamaştıran Terazi’nin yöneticisi Venüs ile, belirli bir miktarda bağımsızlığı sürdürmek için bilinçli bir karar da veriyor olabilirsiniz. Ama aynı şekilde, yaralı şifacı Chiron bu süreçte geçmişinizden gelen duyguları tetikliyor olabilir. Bu, mevcut bağlantınızın önüne mi geçiyor? Enerjinizi topraklayın ve şu an için kendinize öncelik verin.


13 Mayıs 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda herkesin bir amacı vardır, Akrep. Profesyonel ilişkileriniz zamanla meyve vermeye başladıkça, belirli ilişkilerin kaderinizin ve kariyerinizin geleceğinin bir parçası olacağını hissedebilirsiniz. Güneş, Boğa burcunda kuzey ay düğümüyle kavuştuğundan, bazı meslektaşların, müşterilerin ve daha fazlasının burada kaldığını bilerek rahat hissedebilirsiniz. Her istikrarlı ilişkide sadakatiniz, özellikle zamanla belirginleşecektir. Birleşim sezgisel olarak mantıklı olduğundan, hangi ilişkilerin kalıcı olduğunu zaten biliyor olabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.