Akrep Burç Yorumları 12 Mayıs 2022

Akrep burcunun 12 Mayıs 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 12 Mayıs 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 12 Mayıs 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 12 Mayıs 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 12 Mayıs 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 12 Mayıs 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir arkadaşınız ya da randevunuz, hemen reddedebileceğiniz bir öneride bulunacak – ama önce bir düşünün. Normalden farklı bir yol izlerseniz ne olacağını asla bilemezsiniz.


12 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün hassas bir pazarlıkta, farkına varmadan üstünlüğü ele geçireceksiniz.


12 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, en yoğun bağlarınızın etrafındaki ifşalar bugün tezahür edebilir, çünkü Terazi ayı Merkür’ün algısal yönünü destekleyici bir açı oluşturur. Bu titreşimler, en yakın müttefiklerinizle derine inmek için de harikadır, bu yüzden güvenebileceğinizi bildiğiniz biriyle olduğu sürece, kendinizle ilgili özel ayrıntıları ortaya çıkarmaktan korkmayın. Boğa güneşi ve kuzey ay düğümü arasındaki kozmik ittifak sayesinde aşk hayatınız da şu anda bazı önemli değişimler görebilir. Sizi seven ve destekleyen biriyle olduğu sürece, geleceğiniz için büyük bir adım atmaktan korkmayın.


12 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geri adım atma çağrısını hissediyorsanız, kişisel ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeyin, Akrep. Bu, özellikle Ay’ın Terazi’ye geçişi ve sizi duygularınızla ilgili olarak daha fazla kısıtlayan kapanış, rüyalar ve bilinçdışı kalıplardan oluşan gizli onikinci eviniz düşünüldüğünde geçerlidir. Aynı zamanda belirli bir bağlantının temeli üzerinde de düşünüyor olabilirsiniz ve cinsel birlikteliklerden ve paylaşılan kaynaklardan oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla geri giden Merkür ile uyum içindeyken, bu muhtemelen teslim edilmesi gereken bir bağlantı ve/veya duygu etrafında dönebilir. İpucu: Başınıza ağır geliyorsa ve enerjinizi tüketiyorsa, bırakma zamanı.


12 Mayıs 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, iş gününüz boyunca zihinsel sağlığınıza öncelik vermenizde bir sakınca yoktur. Ay bugün Terazi burcuna girerken bilinçaltınıza da giriyor. Kendinizi normalden biraz daha içe dönük hissedebilirsiniz, bu durum ay enerjisinin çalışanlarınızla hoş etkileşimlerde bulunarak süpürgeyi çalıştırmanıza yardımcı olabileceği için ortaya çıkmayabilir. İşle ilgili neyin adil neyin adaletsiz olduğunu düşünürken, iş yerinizin dengesine aracılık etmek için neler yapabileceğinizi kendinize sorun. Gizli de olsa harika bir şeytanın avukatı olma yeteneğine sahipsiniz. İş hayatınızdaki uyumu yeniden sağlamak için kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.