Yengeç Haftalık Burç Yorumları (25 Nisan – 1 Mayıs Haftası)

Yengeç burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 25 Nisan – 1 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 25 Nisan – 1 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ilginç insanlarla tanışıyor ve faydalı bilgiler ediniyorsunuz.

Hafta 24 Nisan Pazar günü, teknoloji evinizdeki Merkür’ün Boğa burcunda, kaynaklar evinizde Satürn’e kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, yinelenen bir sorunu çözmek için gerekli bilgileri bulabilirsiniz. Yengeç, bu dizüstü bilgisayarınla ​​ilgili bir sorun olabilir veya bir yazılım platformu için özel ders alıyorsun (hoşlanmadığın ama ihtiyacın olan bir şey). Bu gezegen kombinasyonu size her şeyi anlamanız için sabır ve hesaplama gücü verir.

26 Nisan Salı günü Merkür, eğitim evinizde Jüpiter ile altmışlık açı yapmak üzere ilerliyor. Son birkaç gün içinde teknolojiyle çalıştıktan sonra, müzik parçalarını karıştırma, renk düzeltme videoları veya fotoğrafları birleştirme gibi bilgisayarın daha eğlenceli yönlerini öğrenmek için bir derse katılmak veya özel derslere kaydolmak isteyebilirsiniz. Yengeç, sanatsal yönünüzle temasa geçebilir ve güzel bir şey yaratabilirsiniz.


Yengeç Burcu 25 Nisan – 1 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü takas yapmak için karşı konulmaz bir dürtüye kapılacaksınız. Bir araba, bir apartman dairesi, hatta bir aşk ilişkisi olabilir, ancak bunun peşinden gitmeniz gerekecek. Sonraki günler güçlü pozitif enerjiyle dolu olacak ve çok iyi anlamadığınız insanlarla bile net bir şekilde iletişim kurabileceksiniz. İnsanlar son değişikliklere kötü tepki verdiği için hafta sonu evde hayat biraz zorlaşabilir, ancak sorunları doğrudan karşılarsanız hepsini tek parça halinde atlatabilirsiniz.


Yengeç Burcu 25 Nisan – 1 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mesleki bağlantıların ve özlemlerin nereye varacak, Yengeç?

Dönüşüm, 24 Nisan Pazar günü, Boğa’daki Merkür’ün Kova’daki Satürn’le ve Balık’taki Neptün’ün altmışlıkları ile kare açı yaptığında başlar. Kare, varlıklarınızı ve kaynaklarınızı buna göre kullanmak için farklı veya benzersiz bir plana eşlik etmek için algınızı değiştirmeniz gerekebileceğini gösterir. Bunu yapmak, adımınızda biraz cesaretle yeni bir profesyonel maceraya girerken altmışlığın umut ve iyimserlikle hareket etmesine izin verebilir. Birkaç gün sonra Merkür, Jüpiter’i Balık burcunda seksen yapacak ve sizi fikirlerinizi ve özlemlerinizi harekete geçirmeye teşvik edecek! Özellikle belirli bir fırsat arıyorsanız veya belirli bir bağlantıyla çalışmak istiyorsanız, profesyonel topluluğunuzda konuşmak için bu iyi huylu enerjiyi kullanın. Venüs Balık’ta Neptün ile kavuşum yaptığında hayallerinizin ve ilişkilerinizin ne kadar ileri gidebileceğine şaşırabilirsiniz! 29 Nisan Cuma günü gelin, Plüton ters burcunuz Oğlak’ta geri hareket yapacak ve iş ilişkilerinizde ve profesyonel düzenlemelerinizde güç mücadelelerini ortaya çıkaracak! Bunu takiben, Boğa burcundaki parçalı güneş tutulması, profesyonel ağınızı ve isteklerinizi kökten yeniden yönlendirmeye başlayacak. Tutulmayı benimsemenin püf noktası açık fikirli olmaktır!


Yengeç Burcu 25 Nisan – 1 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Geçmişe takılıp kalmanın klişeleri bu hafta lanet olsun, Yengeç! Kiminle istediğine doğru ilerliyorsun. Bir partnere olan ilginizi sorguluyorsanız, bu konuda kendinize karşı dürüst olmanız gerekir. Daha önce hayal edebileceğinizden daha büyük hayaller için bir yol açmak için önceki tüm planları silen bir güzellik ve olasılığın açığa çıkması olabilir. Bazılarınızdan, sürekli bir ilişki içinde bir hedef oluşturmak için daha resmi olmanız istenebilir. Bu nedenle, yaklaşan bir randevu gecesi varsa, her ihtimale karşı en iyi halinize bakın! Belki ortak bir tropikal hedef, teklif, birlikte büyük bir hareket veya karşılıklı yarar sağlayan ortak hedefleriyle yeniden düzenlemedir.

Bekar Yengeçler romantik olarak ne istediklerini düşünürler. Kendinle başla. Tipinizin ne olduğundan emin değilseniz sorun değil. Tercihlerinizi, yaşamınız boyunca deneyimlediğiniz büyümeyle uyumlu olacak şekilde değiştirmenize izin verilir. Hayatındaki gizeminin kim olduğuna dair bazı niyetler belirle ve onları sana doğru çağır. Yapabilirsin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.