Yengeç Haftalık Burç Yorumları (11 Nisan – 17 Nisan Haftası)

Yengeç burcunun 11 Nisan – 17 Nisan haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 11 Nisan – 17 Nisan haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 11 Nisan – 17 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 11 Nisan – 17 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 11 Nisan – 17 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 11 Nisan – 17 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 11 Nisan – 17 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk birkaç günü, hiçbir zaman iyi cevaplarını alamadığınız, uzun süredir devam eden soruları gündeme getirmek için mükemmeldir. Doğru kişi artık konuşmaya hazır olabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri kendinizi yavaşlatın yoksa sessizce dikkatinizi çekmeye çalışan birini kaçırabilirsiniz. Çalışanlarınız bu hafta sonu fikirlerinize tamamen açık, bu yüzden yapmak istediğiniz şeyi yapmakta zorluk çekmemelisiniz. Pazar günü her şey sizin için neredeyse mükemmel.


Yengeç Burcu 11 Nisan – 17 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta kabuğunuzdan çıkmak istemeyebilirsiniz, ancak özellikle aşkı arıyorsanız, bunu yaptığınızda ödüllendirileceksiniz. Aşk tezahürlerinizden bazıları meyve vermeye başlıyor olabilir. Evren biraz utangaç hissetmenize neden olabilir, ancak kendinizi karışmaya zorlarsanız, özel biriyle tanışabilirsiniz. İş arıyorsanız, on dördü, bazı hisleri ortaya koymak için iyi bir gün. Her zamankinden daha üretken hissediyor olabilirsiniz, bu andan yararlanın.

Bir terfi bekliyorsanız, bu sizin haftanız olabilir. Nasıl geliştirebileceğinizi ve seviye atlayabileceğinizi görmek için daha üst seviyelerle bire bir randevu ayarlayın. Belki de bir yan koşuşturma olarak bir şifa modalitesine girmeyi düşünüyordunuz. Sizi çevreleyen çok fazla şifa enerjisi var. Öğrenmek için gerçekten çağrıldığınızı hissettiğiniz şeye daraltın. Tekrar eden sayılar veya hayvan totemleri gibi evrenden gelen herhangi bir işarete dikkat edin; bazı açıklayıcı cevaplara yol açabilirler.


Yengeç Burcu 11 Nisan – 17 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kozmos sizin lehinize ayarlandı, sizi bir sonraki profesyonel yolculuğunuz hakkında düşünmeye teşvik ediyor!

10 Nisan Pazar gününden itibaren, Koç burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaptığında fikir değişikliğine gideceksiniz. Başarılı olmak için, kariyer yolunuzda ilerleyebilmeniz için iş dinamiklerinizle ilgili bir fikir değişikliğine ihtiyacınız olacak. O günün ilerleyen saatlerinde Merkür, dünyevi Boğa için Koç’tan ayrılır ve zihninizi profesyonel topluluklarınıza ve özlemlerinize yöneltir. Şimdi Boğa’da Merkür, profesyonel gelişiminizde sizi destekleyecek sadık bağlar oluşturabilmeniz için ağ oluşturma ile uyumludur. Birkaç gün sonra, Jüpiter Balık burcundaki Neptün ile kavuşum yaptığında, kariyer yolunuzun yörüngesi hakkında son derece umutlu hissedeceksiniz. Umutlu ve neşeli, öğrenmek, büyümek ve kariyerinizde genişlemek için yeni maceraların bir arada hayalleri. Koç’taki güneş Satürn’ü Kova’da da seksenli yaptığından, bu yeni, ilham verici girişimleri takip ederek kariyer yolunuzun dönüşümüne yatırım yapma konusunda kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Son olarak, 16 Nisan Cumartesi günü Terazi’de dolunay geldiğinde iş-yaşam dengenizle daha huzurlu hissetmeyi bekleyin. Ay enerjisi uyumu ön planda tutar!


Yengeç Burcu 11 Nisan – 17 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yapılacak seçimler var, ancak bunu yalnız yapmıyorsunuz.

Hafta 10 Nisan Pazar günü, Merkür’ün kariyer evinizde Koç’ta, ilişkiler evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton’a kare açı yapmasıyla başlıyor. Siz ve eşiniz bugün işleriniz hakkında çok önemli bir konuşma yapabilirsiniz. Muhtemelen biriniz veya ikiniz farklı bir şey yapmak istiyor ve belki de yeni bir yerde. Yengeç, bu yönü plan yapmakla ilgilidir. Bazı fikirlerin taslağını çıkarmak için bir zihin haritası yapmayı düşünün.

11 Nisan Pazartesi günü Kova burcundaki Satürn, yatırım ve borç evinizde, Kuzey Düğüm ve Güney Düğüm ile kare açı yapıyor. Yengeç, sen çok sorumlu bir insansın ve muhtemelen borçlu olmaktan hoşlanmıyorsun, ama bazen bu kaçınılmaz. Bugün, borçsuz olmak için bir plan oluşturabilirsiniz. Bir gecede olmayacak. Bir ayağını diğerinin önüne koymakla ilgili. Bugün imkansız gibi görünen bir rüya, düşündüğünüzden daha erken gerçekleşebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.