Yengeç Burç Yorumları 7 Nisan 2022

Yengeç burcunun 7 Nisan 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 7 Nisan 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 7 Nisan 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 7 Nisan 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 7 Nisan 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 7 Nisan 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Nisan 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İkinci Adım zamanı. Son zamanlarda başladığınız (ya da son zamanlarda durdurulan) her ne ise şimdi ilerlemeniz gerekiyor. Küçük bir şey olabilir, ama yine de senin için önemli.


7 Nisan 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Evinizin etrafında gelişen bazı sorunlar, işteki sorunlar hakkında size fikir verecektir.


7 Nisan 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün burcunuzda ilerliyor tatlı Yengeç, ihtiyaçlarınızı ön planda tutarken sizi ışıl ışıl parlamaya teşvik ediyor. Bu ay yerleşimi aynı zamanda popülaritenizi artırmaya hazır, ancak kendinizi toksik etkilerden veya en iyi ilginizi çekmeyen insanlardan koruduğunuzdan emin olmak isteyeceksiniz. Şans eseri, bu öğleden sonra Luna’nın tatlı Venüs’e bir öpücük göndererek haritanızın ruhsal merkezini harekete geçirdiğinde kozmik korumadan yararlanacaksınız. Bu titreşimler, diğer tarafla olan ilişkinizde ciddi bir ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir, bu nedenle meditatif veya sihirli bir uygulama yaptığınızdan emin olun.


7 Nisan 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç burcunuzdaki ay, bugün en derindeki hislerinizden duygusal istikrarınıza kadar her şeyi vurgulayarak aylık ilk çıkışını yapıyor. Zaten inanılmaz derecede sezgisel olsanız da, ayın burcunuzdaki yolculuğu örümcek duyularınızı güçlendirir, bu yüzden kırmızı bayraklara dikkat edin. Kişinizi almak için sonraki adımları mı çiziyorsunuz? Soru sormaktan çekinmeyin, çünkü bugünün Merkür-Satürn altmışlığı, otoriter onuncu evinizi ve birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi ateşleyecek. Tüm konuşmalar rahat veya kolay değildir, ancak bu onları daha az gerekli kılmaz. Neyse ki ay, gerilimi azaltmaya yardımcı olan Venüs ile uyumlu olacak.


7 Nisan 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geleceğine yatırım yapmak şart, Yengeç. Bugün, Merkür Koç’ta, Satürn Kova’da altmışlık açı yapıyor ve kariyer yolunuzu sürdürebilecek uzun vadeli profesyonel planları düşünmenizi istiyor. Kariyerinizi, itibarınızı ve başarılarınızı düşünen Merkür ve yatırımlarınızı düşünen Satürn ile bu ikisi, kaynaklarınızın profesyonel gelişiminize yardımcı olmasını sağlamak için birlikte çalışmaya çalışıyor. Özellikle kariyerinize kredi çekmek veya sözleşme imzalamak gibi finansal bir katkı yapmayı düşünüyorsanız, bir finansal danışmanla konuşmanın zamanı gelmiş olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.