Yengeç Burç Yorumları 23 Nisan 2022

Yengeç burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 23 Nisan 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Nisan 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İstediğiniz ne olursa olsun, herhangi bir ilerleme kaydetmeden önce bunun hakkında konuşmanız gerekecek. Devam etmeden önce iyi arkadaşlarınızın arasında sempatik bir kulak bulun.


23 Nisan 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bunalmadan önce kişisel sınırlarınızın ne olduğuyla tekrar iletişime geçin.


23 Nisan 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün beslemeleri kaydırırken arkadaşlarınızın eğlenirken çekilmiş çok fazla fotoğrafına rastlarsanız kendinizi dışlanmış hissetmemeye çalışın. Merkür ve Satürn arasındaki sert bir kare, özellikle son zamanlarda biraz düşük enerjili veya ilhamsız hissettiyseniz, ruhunuzla oyunlar oynayabilir. Aslında sadece bir günlük de olsa en sevdiğiniz sosyal medya platformlarından biraz arınmak için iyi bir zaman olabilir. Luna ve Uranüs arasındaki zorlu bir açı nedeniyle bu gece arkadaşlık çevrenizde beklenmedik güç mücadeleleri ortaya çıkabilir. Yine de size ait olmayan herhangi bir dramada yer almaktan kaçınmalısınız.


23 Nisan 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dönüşüm zamanı, Yengeç! Zihniyetiniz, Kova’daki son çeyrek ayın altında yeniden başlatma nedeniyle olabilir. Varlıklarınız ve kaynaklarınızdan yararlanmak için atipik fırsatlara daha açık fikirli bir yaklaşıma izin vermek için ultra muhafazakar finansal inançları bırakmanın zamanı geldi. Daha açık fikirli olmak, Merkür’ün Boğa’daki kuzey ay düğümüyle kavuşum yapmasıyla kaderdir. Birleşim, sizi ideal nihai hedefinize götürebilecek farklı fırsatları keşfetmenize izin vererek, özlemlerinize ve ağ oluşturma fırsatlarına yatırım yapmanın değerini görmeniz için sizi teşvik eder.


23 Nisan 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, gizemli Akrep’te ilk kez ve aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci romantik eviniz ile birlikte, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla Balık’ta Mars ve Venüs ile buluşacak. Yengeç, senden uzaktaki birine mi aşık oluyorsun yoksa yurt dışına seyahat ederken tanıştığın bir ruh eşine mi? Bu aynı zamanda farklı bir kültürel geçmişe sahip biri veya hatta bir tür akıl hocası olabilir. Her iki durumda da, Luna bu süreçte Merkür ve Uranüs’e karşı çıkacağından, bu bağlantıyla ilgili olarak belirlediğiniz beklentiler ile ilk elden bildikleriniz arasında bir miktar sürtüşme olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.