Yengeç Burç Yorumları 18 Nisan 2022

Yengeç burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 18 Nisan 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Nisan 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İlk başta ne olduğunu anlamasalar da, yakın birine ulaşacak ve hayatında bir fark yaratacaksınız. Bu konuda utangaç veya ince olmaya gerek yok.


18 Nisan 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni bir felsefe arayamazsınız – yeni şeyler deneyerek bir tane yaratmalısınız.


18 Nisan 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah Akrep ayı gökyüzünde bir dizi sert açıya girerken kendini diğerlerinden koruman gerekebilir. Luna, rüya gibi Neptün’ü ve uğurlu Jüpiter’i öperken, daha önce ortaya çıkmış olabilecek tüm sert enerjiyi dağıtırken, Luna tüm gün boyunca sessiz kalmanız gerekmeyecek. Bu kozmik iklim, haritanızın ruhsal merkezi aktive edildiğinden, perdenin ötesinden gelen mesajları da tetikleyebilir. Meditasyon seansı almak, bilinçaltınıza sakinleşme ve netlik bulma şansı verirken büyük bir iyileşme sağlayabilir.


18 Nisan 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Taahhütlerin kariyerini nasıl geliştirebilir, Yengeç? İdeal olarak, birlikte ve birlikte çalıştığınız herkes profesyonel ilerlemenizi olumlu yönde etkilemelidir. Bugün Koç burcundaki güneş Plüton ile Oğlak burcundaki kare açı yaptığından, belirli çalışma ilişkilerinin, yükümlülüklerin ve sözleşmelerin beğeninize dönüştürülebileceğini görebilirsiniz. Muhtemelen kendinizi güçlü hissettiren birkaç profesyonel taahhüdünüz var, ancak kontrol duygunuzu ortadan kaldıranlara odaklanmanız gerekebilir. Belirlediğiniz kısıtlamalar dahilinde çalışırken daha fazla özgürlük veya bağımsızlık olup olmadığını görmek için seçmenlerinizle konuşun.


18 Nisan 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbiniz istediğini istiyor ama aynı zamanda mevcut durumunuzun koşullarına karşı kör değilsiniz, Yengeç. Örneğin, Ay’ın Akrep’teki yolculuğunun ve aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizin ortasında, Luna Jüpiter, Neptün ve Plüton ile buluşacak, yani bu süre zarfında gerçekten her şey mümkün. Ne de olsa, hem Jüpiter hem de Neptün, macerayla ilgili geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla birleşmeye devam ediyor, bu da büyük olasılıkla bir inanç sıçraması için ilham alıyorsunuz demektir. Ancak, birleşme ve paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla, kısıtlama ve/veya sınırlama duygularını tetikleyebilecek olan, Luna’nın görev yöneticisi Satürn’ün karesidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.