Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Burç Yorumu Mayıs 2022

Yengeç burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Yengeç burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Seni Durdurmak Yok

Yengeç burcu, Boğa burcundaki güneş ve 20 Mayıs’a kadar sosyal bölgeniz, arkadaşlık, yeni iş bağlantıları ve destek için başkalarıyla iletişime geçmenizi teşvik ediyor. Yeni seçenekleri keşfetmeye hazırsanız, size ihtiyacınız olan itici gücü sağlamak için ilgi alanlarınızı ve niyetlerinizi paylaşan kişilerle hizaya geçin. Gerçekten akraba ruhlar olanlarla çok rahat hissedeceksiniz.

Önemli etkiler popülaritenizi olumlu yönde etkilediğinden, oldukça yıldız olabilirsiniz ve spot ışığında çok fazla olabilirsiniz. Keyifli Venüs’ün ikincide Koç’a girmesi, ardından onuncu evde iyimser Jüpiter ve yirmi dördüncüde cılız Mars ile, yükseğe nişan alma ve sizi rahatınızdan uzaklaştırabilecek bir planı takip etme cazibesine ve güvenine sahip olacaksınız. alan. Bu, aksi takdirde gözden kaçırabileceğiniz fikirleri ve fırsatları keşfetmek için iyi bir zamandır. Sıkı çalışmaya istekliysen, çok iyi yapabilirsin.

Aynı zamanda, konuşkan Merkür, 10 Mayıs’ta İkizler burcunda ve ruhsal sektörünüzde gerilemeye başlayacak ve bu, planlarınızı etkileyen beklenmedik gecikmeler veya olaylarla aynı zamana denk gelebilir. Katılmanız gereken önemli konular veya son tarihler varsa, erken başlayın, böylece bunları tamamlamak için daha fazla zamanınız olur.

On beşinci gündeki Akrep burcundaki ay tutulması ve boş zaman sektörünüz, sınırlamalardan kurtulma ve doğal yeteneklerinizi benimseme fırsatını vurguluyor. Onları saklıyorsanız, kozmos onları dünyaya sergilemeniz için sizi teşvik ediyor.

Güneşin 20 Mayıs’ta İkizler’e ve ruhsal sektörünüze geçişi, bunu bir düşünme zamanı ve duygusal bagajdan kurtulma fırsatı yapar.

Son olarak, otuzuncu aydaki İkizler burcundaki yeni ay, meditasyon, farkındalık veya iç huzurunuzu korumanıza yardımcı olabilecek başka bir teknik gibi ruhsal bir uygulama yapmak için mükemmel bir zaman olabilir.


Yengeç Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Kendi aşk hayatın üzerinde biraz daha otorite sahibi olmaya hazır mısın Yengeç? Çünkü romantik Venüs, 2 Mayıs’ta tutkulu Koç ile ortak olduğu için, daha az utangaç ve daha çok kendinden emin bir risk alıcı gibi hissediyorsunuz. Doğruluk mu Cesaret mi oyunlarında her seferinde cesareti seçersin!

Anne asteroit Ceres ile rahatlatıcı burcunuz arasında nazik bir ortaklık on beşinde başlıyor, bu noktada mevcut veya potansiyel bir sevgiliyle olan ilişkiniz tutkulu bir havadan çok daha platonik bir hal alabilir. Birini önemsemenin, onlardan etkilenmekle aynı şey olmadığını unutmayın.

Duygusal lider ayınız, on beşinde de yoğun Akrep burcunda tam bir evreye ve ay tutulmasına giriyor ve sizi şüpheli, güvensiz bir enerjiyle çevreliyor. Şu anki partneriniz veya bu noktaya kadar güzelce ilerleyen yeni bir flört hakkında aniden şüpheleriniz varsa, biraz araştırma yapın. Bu sadece alaycı mı oluyorsun yoksa gizemde daha fazlası var mı?

30 Mayıs’ta İkizler yeniayı yaklaşırken kendinizi huzursuz bir ruh hali içinde ayı bitirirken buluyorsunuz. Aşk hayatınızdan daha fazlasını istiyorsunuz ama aslında bir eksiklik mi var yoksa sabırsız mısınız? Seçeneklerinizi keşfedin.


Yengeç Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Kariyer sektörünüzü birçok yönden ısıtabilir, Yengeç, bu yüzden para ve işle ilgili sizin için çok şey oluyor. Banka hesabınız bir roller coaster gibi görünüyorsa, 2 Mayıs, 10 Mayıs ve 24 Mayıs’taki tüm Koç eyleminin size getirdiği gergin yönler, para kazanmanın yaratıcı yollarını aramanıza neden oldu.

Mali güvenlik sizin için önemlidir, ancak finansmanın yaşam boyunca dalgalandığının farkındasınızdır. İşinize ne kadar harcadığınızı ve eğlence için ne kadar harcadığınızı takip etmeniz sizin için önemlidir. Bir bütçe oluşturmak ve buna bağlı kalmak, paranızı tahsis etme konusunda yolda kalmanıza yardımcı olacaktır.

İş, hayatınızdaki başka bir karmaşık durumdur. Otuzuncu ayda yeni ay meydana geldiğinde, yeni bir profesyonel rüyanın peşinden gitmek için ilham alabilirsiniz. Belki yeni bir çalışma ekibine katılacak, terfi alacak veya yeni bir iş bulacaksınız. Dikkat edilmesi gereken tek şey, herhangi bir fırsatın alt satırıdır. Bu enerjiyi, yönetim ve birlikte çalıştığınız insanlarla sınırlar belirlemek için kullanın. Ay sonuna kadar daha rahat bir yaklaşıma ve tutuma sahip olmayı hedefleyin.


Yengeç Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

2 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna geçtiğinde aşk düşündüğünüzden daha yakın olabilir. Aslında aşk tam da ofisinizde olabilir, çünkü bir iş arkadaşınıza veya aynı meslekten birine aşık olmak, bir fırsat yaratmak kolay olurdu. bir ofis romantizmi için.

Bununla birlikte, Merkür İkizler’de geri giderken ve Jüpiter onuncu ayda Koç’a girdiğinde bu ilişkiyi gizli tutmak zor olabilir. Özel ilişkiniz yakında herkesin bildiği hale gelebilir. Artık ilişkinizi saklamanıza gerek olmadığına göre, 15 Mayıs’taki ay tutulması sırasında bir randevu gecesi ile kutlayın.

Güneş yirmisinde İkizler burcuna girdiğinde yeni ilişkinizi yavaş yavaş almayı unutmayın. En son aleviniz hakkında çok fazla ayrıntı paylaşmak, sönmesine neden olabilir. Bunun yerine, bu ilişkiden ne istediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu anlamak için 24 Mayıs’ta Koç’a giren Mars’ı kullanın.

Neyse ki Yengeç burcu, yirmi sekizinde Venüs Boğa burcuna geçtiğinde aşk hayatınız hızlanacak ve sonunda ilişkinizi sosyal medyada resmi hale getirmeniz için sizi cesaretlendirecek. Ancak, 30 Mayıs’taki İkizler yeni ayında ilişkinizi çevrimdışına alın, böylece birbirinizi özel olarak tanıyabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.