Yay Haftalık Burç Yorumları (4 Nisan – 10 Nisan Haftası)

Yay burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftası neler bekliyor? Yay burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 4 Nisan – 10 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 4 Nisan – 10 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısı sizin için harika. Kendini o kadar iyi hissediyorsun ki, köşede gizlenen yanlış bir şeyler olduğunu düşünüyorsun. Yine de hiç de öyle değil, bu yüzden endişelenmeyi bırakabilirsiniz. Çarşamba öğleden sonra işler oldukça garipleşiyor, ancak bu kolayca başa çıkamayacağınız bir şey değil. Aslında, denerseniz tuhaflığı lehinize kullanabilirsiniz. Hafta sonu keşif için mükemmeldir. Tüm insanlarınızla yeni yerler ve etkinlikler deneyin.


Yay Burcu 4 Nisan – 10 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kalbinizin şarkı söylemesine ve 5 Nisan’a yaklaşmakta olan Venüslü girişiyle size kozmik olarak rehberlik etmesine izin verin. Bunlar, çiftlerin ilişkilerini derinleştirebilecekleri ve henüz yapmadıysanız hayatınızın aşkıyla tanışabileceğiniz türde geçişlerdir. Enerji, burcunuzu etkileyerek geçen yıldan bazı sorunları gündeme getirecek. Ama eski yaraları iyileştirmeye çalışın ve geçmişin geçmişte kalmasına izin verin. Yeni ilişkilerdeki Okçular, çeşitli seviyelerde kendilerini daha tatmin olmuş hissedecekler. Daha güçlü bir bağlantı arıyorsanız, ortaklıklarınız tarafından daha fazla desteklenmiş ve anlaşılmış hissedebilirsiniz.

Bu süre zarfında arkadaşlıklarınıza sağlam bir bağlılık var. Bir zamanlar en iyi arkadaşınız olan biri, bir aşk ilgisi bile olabilir! Bir sürü kıvılcım uçuşuyor ve seksi sohbetler oluyor. Yolunuza çıkan güzel Venüs enerjisiyle flört etmeye başlayın. Şu anda herkes için özellikle çekicisin. Telefonunuzu sessize alın çünkü birkaç talipten gelen mesajlarla havaya uçacaktır.


Yay Burcu 4 Nisan – 10 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta boyunca tonunuza, çimlerinize ve zamanlamanıza dikkat edin, Yay.

4 Nisan Pazartesi günü Mars Kova burcunda Satürn ile kavuşum yaptığında konuşmalar ciddileşecek. İşyeri diyalogları uzun vadeli eylem planları etrafında dönebilir. Değişiklikleri bir iş arkadaşınızla veya işinizle ilgili fikirleri bir arkadaşınızla tartışıyor olabilirsiniz. Ne olursa olsun, bu konuşmaların kalıcı değişikliklere, hedeflere ve hırslara yol açmasını bekleyebilirsiniz. Bu nedenle, ortaya koyduklarınıza dikkat edin çünkü bu bir taahhüt fırsatı olarak geri gelebilir! Neyse ki, ertesi gün Venüs değişken Balık’a girdiğinde ev hayatınızın biraz daha tatlı olmasını bekleyebilirsiniz. Venüs enerjisi, işte uzun bir günün sonunda gevşemek için mükemmel, sizin için kutsal bir alan yaratacaktır. Bu enerjiyi, her iş gününün veya çalışma haftasının sonunda Ar-Ge’ye zaman ayırmak için kullanın! Haftanın sonunda, 7-8 Nisan Perşembe – Cuma günleri arasında Merkür Koç’ta hem Mars’ta hem de Satürn Kova’da altmışlık açı yaptığında, uzun vadeli projelerle ilgili sohbetlerinizde daha özgüvenli hissedeceksiniz. hırslarınızda ilerlemek için fırsatlara yol açabilir!


Yay Burcu 4 Nisan – 10 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir fikir ve ilginç bilgi pınarısınız.

Hafta 3 Nisan Pazar günü Venüs Kova’da, ulaşım evinizde, para evinizde Plüton’a yarı-sekstil yaparak başlıyor. Yay burcu, bugün bir araçla test sürüşü yapmayı düşünüyorsanız, cüzdanınızı evde bırakmak isteyebilirsiniz. Mükemmel döşemeye sahip doğru renkte bir araba bulabilirken, bugün iyi bir anlaşma yapmak zor. Aynı şey bisiklet, motosiklet veya karavan satın almak için de geçerlidir.

4 Nisan Pazartesi, Kova burcundaki Mars, kardeşler ve küçük akrabalarınızdan oluşan evinizde Satürn ile kavuşum yapacak. Kardeşiniz, kuzeniniz veya yakın bir arkadaşınız size bir iş teklifiyle gelebilir. Belki bilgiye sahipler ama biraz cesarete ihtiyaçları var. Ya da belki çok istekliler ama teknik bilgiden yoksunlar. Yay, işte burada devreye giriyorsun. Hızlı çalışan beynine yeni bilgiler indirmeyi muhtemelen oldukça kolay buluyorsun. Bu ilginç bir ortaklık olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.