Yay Haftalık Burç Yorumları (2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası)

Yay burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası neler bekliyor? Yay burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta evde yapılacak değişiklikler yeni fırsatlar getirebilir.

Hafta 1 Mayıs Pazar günü, aile evinizdeki Balık burcundaki Venüs ile mali evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Yay, bugün ev arıyor olabilirsiniz. Mülkleri çevrimiçi olarak inceleyebilir veya açık evleri kontrol etmek için mahalleyi inceleyebilirsiniz. Bir satın alma işlemi için kaynakları bir araya getirmek için aile üyeleriyle bağlantı kurmayı düşünün. Bu, arazi satın almanın veya mülkleri devirmenin farklı yollarına bakmak için iyi bir zamandır.

3 Mayıs Salı günü Jüpiter Balık burcunda aynı Plüton ile altmışlık açı yapıyor. Bir işiniz varsa, pazarlama yapmak, ekipman almak veya yeni bir ürün piyasaya sürmek için iyi bir gün. Yay burcu, iyi çalışanlar bulabilir veya sosyal medyanızı yapması veya web sitenizi güncellemesi için bir şirket kiralayarak operasyonunuzu düzenleyebilirsiniz. İşletmenizin büyümesine yardımcı olacak adımlar atıyorsunuz.


Yay Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü, bir kez olsun kelimelerinizi kaybedebilirsiniz, ancak bu ciddi bir şeyin işareti değildir. Hafta ortasında her şey büyük bir şekilde yoluna giriyor ve arkadaşlarınız, arkadaşlık ve yeni sosyal düzen hakkında bazı ipuçları için her yerde olacak. Hafta sonunuz biraz farklı olacak, ancak alışveriş yapmak veya eşyalarınızı yeniden düzenlemek için harika bir zaman olabilir. Pazar günü yaratıcı yönünüzü ne pahasına olursa olsun keşfedin – ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız yeni bir sanat formu icat edin.


Yay Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gezegen yöneticiniz Plüton ve Jüpiter 3 Mayıs’ta aynı hizaya geldiğinde, kişisel yaşamınızı, romantik ilişkileri ve hatta arkadaşlıkları değiştirmek istiyorsunuz. Dürüst olmak gerekirse, hiçbir şey sizi bir kişiye bağlanmaya zorlanmaktan daha fazla korkutamaz. Ve her zaman tek eşli olmak zorunda değilsiniz – bazen o kişi entelektüel merakınızı uyandırırsa ve size meydan okursa olabilirsiniz.

Bu hafta, yoğun yan yana gelen duyguların başlangıcını getiriyor. Venüs Koç’a girdiğinde, durumu bir sonraki seviyeye taşımayı düşüneceksiniz. Hızlı romantik duygularınız her zaman sizin şartlarınıza uygun, ancak şimdi aşk söz konusu olduğunda uzlaşmanın önemli olduğunu görüyorsunuz, şu anda farkında olduğunuz bir duygu. Her zaman aşka koşan biri olsanız da, bunun sizin için doğru seçim olduğundan eminsiniz. Uzun bir aradan sonra ilk kez aşk hayatınıza ışık tutan bir umut ışığı var.


Yay Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yay burcu, bu hafta iş-yaşam dengenizi nasıl idare edeceksiniz?

2 Mayıs Pazartesi günü Venüs, burcunuzu üçgenleyen ve yaratıcı arzularınızı harekete geçiren ateşli Koç burcuna giriyor. Yetenekleriniz şiddetli bir ışıltıya sahip olacak ve işinizde yaratıcı, imza niteliğindeki dokunuşlarınızla yenilmez bir süperstar gibi parlamanıza izin verecek. Hatta bazı projeleri yerden kaldırmak için bu Venüs enerjisini kullanın! Kısa bir süre sonra, Boğa’daki Uranüs, Mars’ı Balık’ta 60’lık açı yapacak ve önümüzdeki birkaç gün içinde Boğa’da güneşle kavuşum yapacak. Altmışlık, yolunuza ne atılırsa atılsın zirveye çıkacağınızı ima eder. Her görevi, son teslim tarihini ve daha fazlasını karşılamak için fazlasıyla yeterli olacağınızdan emin olabilirsiniz. Bunu yaparak, iş ve kişisel zorunluluklar nedeniyle rutininiz değişime maruz kaldığı için biraz sabit ancak esnek kalabilirsiniz. Bağlantı, işinizin yönleri ne kadar gelişirse gelişsin, hırsınızı ve enerjinizi işinizle uyumlu hale getirmenize bile yardımcı olabilir. Meslektaşlarınız ne kadar çok yönlü olduğunuzu bile fark edebilir! Haftanın sonunda Koç’taki Venüs’ün İkizler’deki Merkür’ü altmışlık açıyla döndürmesinin yeni, heyecan verici fırsatlarla karşılığını verdiğini bile görebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.