Yay Burç Yorumları 7 Nisan 2022

Yay burcunun 7 Nisan 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 7 Nisan 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunun 7 Nisan 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 7 Nisan 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 7 Nisan 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 7 Nisan 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Nisan 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çevrenizdeki dünyayla ve içindeki tüm insanlarla tamamen temas halindesiniz. Fikirlerin akmasına izin verin ve herkesin fikrini söylemesine izin verin. Kenardan izleyen biri bir adım daha yaklaşacaktır.


7 Nisan 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Arkadaşların sevdiği bir gelenek yavaş yavaş yok oluyor. Geçtiğine üzül ve yoluna devam et.


7 Nisan 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bugün yüzey seviyesindeki etkileşimler için havasında olmayacaksınız, çünkü Yengeç ayı haritanızın yoğun bağları yöneten bölümünü aydınlatıyor. Sevdiklerinizle derinlere inmeye hazır olsanız da, paylaşmaya hazır görünmüyorlarsa kimsenin sınırlarını zorlamamaya çalışın. Luna uyumlu Venüs ile üçgen oluşumuna girdiğinde bu öğleden sonra havayı tatlı hisler dolduracak. Bu kozmik iklim, evinizde sıcacık bir gece hayal etmenize neden olacak, bu yüzden programınızı boşalttığınızdan emin olun, böylece en sevdiğiniz TV şovunu izleyerek koltuğa kıvrılabilirsiniz.


7 Nisan 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Birine duygularını açıklamıyorsan, kesinlikle tam tersi Yay burcu. Bugün aydınlatılan bir şey var ve size olaylara tamamen farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Bekar? Bazılarınız sevgi dilinizin temellerini keşfetmenin yollarına odaklanırken, biriyle pek çok ortak noktanız olduğunu fark edebilirsiniz. Biriyle yakın bağlantınızı çevreleyen temalar kafanızı dolduruyor ve ayın Venüs’le olan boğucu üçgen açısı sadece ateşi körüklemeye devam edecek. Bu bilinçaltı ama inanılmaz derecede güçlü bir enerjidir, bu yüzden şu anda aldığınız sezgisel vuruşlardan şüphe etmeyin.


7 Nisan 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tutkularınız hakkında açık olun, Yay! Bugün Koç burcundaki Merkür’ün Kova burcundaki Satürn’e altmışlık açı yapmasından bu yana fikirlerinizi veya tutku projelerinizi dile getirmek için mükemmel bir gün olabilir. Mercury, işyerinde yeteneklerinizi, becerilerinizi ve vizyonunuzu sergileme konusunda son derece heyecanlı. Bu nedenle, Satürn’e uyumlu yönü, iş akışınıza tarzınızı biraz daha aşılamaktan bahsetmek için daha sorumlu bir yaklaşımı teşvik eder. Önce en iyi iş arkadaşlarınızla konuşun, fikirleriniz ve tutku projeleriniz hakkında ne söyleyeceklerini görün, ardından fikirlerinizi diğer meslektaşlarınıza tanıtmayı planlayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.